Συζήτηση χρήστη:85.72.140.137

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Χαιρετώ σας... Συνεχίζετε και τοποθετείτε τη Βικιπαίδεια ως πηγή, για την ίδια τη Βικιπαίδεια. Αυτό δεν είναι θεμιτό, όπως καταλαβαίνετε. Επίσης, δεν τοποθετούμε τις πηγές όπως τις τοποθετείτε (βλέπε: ΑΒΓΔ). Υπάρχει άλλος, πιο δόκιμος, τρόπος... Ρωτήστε όμως ό,τι θέλετε, εμένα ή οποιονδήποτε χρήστη και θα σας βοηθήσουμε... —Estrella roja.svg ΖῷονΠολιτικόν(παρακαλῶ...) 22:25, 22 Οκτωβρίου 2015 (UTC)

Πολύ καλή η προσπάθειά σας, όμως: Αυτό το λήμμα χρειάζεται μορφοποίηση ώστε να ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές της Βικιπαίδειας, πράγμα που μπορεί να σημαίνει την δημιουργία εσωτερικών συνδέσμων, επικεφαλίδων, παραγράφων κλπ. Η παραπομπή που έχετε βάλει, χίλια συγνώμη, δεν οδηγεί όμως πουθενά.Ζητήστε βοήθεια και θα σας δοθεί.Για περαιτέρω βοήθεια, δείτε τα λήμματα Πως να επεξεργαστείτε μία σελίδα και Βικιπαίδεια:Οδηγός μορφοποίησης λημμάτων GMaiakis (συζήτηση) 22:33, 22 Οκτωβρίου 2015 (UTC)

Αυτή είναι μια σελίδα συζήτησης για ένα ανώνυμο χρήστη που δεν έχει δημιουργήσει ακόμη ένα λογαριασμό ή δεν τον χρησιμοποιεί. Έτσι είμαστε αναγκασμένοι να χρησιμοποιούμε την διεύθυνση IP για να τον/την αναγνωρίζουμε. Οι διευθύνσεις IP μπορεί να χρησιμοποιούνται από διάφορους χρήστες. Αν είστε ένας ανώνυμος χρήστης και πιστεύετε ότι σας απευθύνονται άσχετα μηνύματα, παρακαλούμε δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να αποφύγετε περαιτέρω σύγχυση με άλλους ανώνυμους χρήστες.