Συζήτηση χρήστη:666namsikaruost

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(de) Willkommen
(en) Welcome
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(ru) Добро пожаловать

666namsikaruost, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Signature button beta.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια!  --патриот8790Ριχ' τα! 15:40, 10 Ιανουαρίου 2011 (UTC)

Το Αρχείο:Im.jpg είναι υποψήφιο προς διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Μια εικόνα ή αρχείο πολυμέσων το οποίο επιφόρτωσες ή τροποποίησες, το Αρχείο:Im.jpg, έχει σημανθεί ότι δεν περιλαμβάνει στοιχεία για τον δημιουργό ή την πηγή του. Είναι απαραίτητο να αναφέρεις τον δημιουργό και κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων του αρχείου ώστε να ώστε να επιβεβαιωθεί πως δεν παραβιάζονται πνευματικά δικαιώματα καθώς και για να αναγνωρίζεται η πατρότητα του έργου. Αν ενδιαφέρεσαι για την διατήρησή του συμπλήρωσε τα στοιχεία πριν διαγραφεί. Οδηγίες και παραδείγματα συμπλήρωσης υπάρχουν σε αυτή τη σελίδα. Ευχαριστώ.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 18:25, 24 Φεβρουαρίου 2011 (UTC)

Μην ανεβάζεις τυχαία εικόνες από το διαδίκτυο. Θα διαγραφούν.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 11:49, 26 Φεβρουαρίου 2011 (UTC)

Όπως φαίνεται δεν έλαβες υπόψη σου την πιο πάνω ειδοποίηση. Την επαναλαμβάνω, λοιπόν: Μην ανεβάζεις εικόνες με πνευματικά δικαιώματα. Ότι τη βρήκες στο Google δε λέει απολύτως τίποτα, αντίθετα το site απ' όπου την πήρες Imageshack διατηρεί στο ακέραιο τα δικαιώματα των φωτογραφιών που διαθέτει. Δε θα ειδοποιηθείς ξανά γι' αυτό πάντως. --Ttzavarasσυζήτηση 19:31, 26 Φεβρουαρίου 2011 (UTC)

Η άδεια χρήσης πρέπει να είναι ελεύθερη (χωρίς πνευματικά δικαιώματα). Τέτοιες εικόνες (είναι κάπου 6 εκατομ. αν σε ενδιαφέρει) μπορείς να βρεις στο http://Commons.wikimedia.org, εγχείρημα αδελφικό της Βικιπαίδεια, όπου όλες οι εικόνες είναι ελεύθερες. Σε άλλα sites από δύσκολο έως αδύνατο να βρεις ελεύθερες εικόνες. Για να γνωρίζεις, επίσης: Πηγή είναι το μέρος που βρέθηκε η εικόνα (site, βιβλίο, περιοδικό, CD κτλ), δημιουργός ο φωτογράφος ή σκιτσογράφος, άδεια χρήσης η άδεια με την οποία διανέμεται (ελεύθερη ή με πνευματικά δικαιώματα ή με ορισμένα πνευματικά δικαιώματα). --Ttzavarasσυζήτηση 20:03, 26 Φεβρουαρίου 2011 (UTC)