Συζήτηση χρήστη:Κος Μεγάλος

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Καλώς ήρθες![επεξεργασία κώδικα]

Γεια σου Κος Μεγάλος, καλώς ήρθες στην Βικιπαίδεια!

Ελπίζω να σου αρέσει να συνεισφέρεις εδώ. Η λειτουργία της Βικιπαίδειας είναι πολύ εύκολη, ακόμα και η συγγραφή κάποιου λήμματος μπορεί να ξεκινήσει χωρίς να γνωρίζεις τις λεπτομέρειες. Σημαντικό είναι ότι δεν μπορείς να καταστρέψεις ολοκληρωτικά ένα λήμμα αφού υπάρχει πρόνοια για την αποθήκευση παλιών εκδόσεων που πολύ εύκολα μπορούν να επανέλθουν όταν χρειάζεται, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς ή να διστάζεις. Επίσης μπορείς να κοιτάξεις στην Κατηγορία:Βικιπαίδεια για σελίδες που αφορούν την ίδια τη Βικιπαίδεια, την λειτουργία της και τους "κανόνες" που όλοι οι χρήστες και συγγραφείς ακολουθούν. Διάβασε την Πολιτική που ακολουθεί η Βικιπαίδεια. Επισκέψου την Αγορά όπου μπορείς να διαβάσεις όλα τα σχετικά για αυτό τον ιστοχώρο, να εκφράσεις απόψεις και να κάνεις ερωτήσεις.

Οδηγός χρήσης του οπτικού επεξεργαστή κειμένων
Οδηγός χρήσης του οπτικού επεξεργαστή κειμένων
Οδηγός χρήσης κώδικα μορφοποίησης
Οδηγός χρήσης κώδικα μορφοποίησης
Εισαγωγή στη Βικιπαίδεια
Μερικές ιδέες
Μερικές ιδέες και κόλπα για να ξεκινήσεις:

Μπορείς να με ρωτήσεις ότι χρειάζεσαι στη δική μου σελίδα συζήτησης. Μην ανησυχείς και μην φοβάσαι για τίποτε. Κι εγώ ήμουν ένας άσχετος όταν ξεκίνησα.

Σου εύχομαι καλή συμμετοχή!geraki (συζήτηση) 15:52, 6 Μαΐου 2019 (UTC)[απάντηση]

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Η γενική αίσθηση στα ΜΜΕ (οχι τα ασπρόμαυρα, γενικά) πως αυτή ειναι η καλύτερη επίδοση απ τη στιγμή που το πρωτάθλημα είναι αήττητο (26-4-0), και ξεπερνά εκείνη του Παναθηναϊκού (24-6-0), ενω το 28-1-1 του Ολυμπιακού περιλαμβάνει ήττα. Βαθμολογικά προφανώς και εχει κατακτηθεί με περισσότερους βαθμούς πολλές φορές ή με περισσότερες νίκες απο τις 26 φετινές του ΠΑΟΚ. Ας ανοίξει ένα θέμα συζήτησης με τους διαχειριστές για να εκτιμήσουν και εκείνοι την κατάσταση. Parmas4 (συζήτηση) 08:29, 7 Μαΐου 2019 (UTC)[απάντηση]

Parmas4 Το ότι είναι καλύτερη επίδοση από του ΠΑΟ, είναι προφανές. Αυτό όσον αφορά το αήττητο. Γενικά όμως, σαν συνολική επίδοση, δεν συγκρίνεται με αυτήν του Ολυμπιακού. Ο συντελεστής της επιτυχίας του Ολυμπιακού αγγίζει το 93,3%, ενώ του ΠΑΟΚ το 86,66%. Δεν τίθεται κανένα θέμα σύγκρισης.--Κος Μεγάλος (συζήτηση) 11:56, 7 Μαΐου 2019 (UTC)[απάντηση]

Κος Μεγάλος Νομίζω πως κάτι δεν κάνεις σωστά.. με την λογική σου μια επίδοση με 26 νίκες, 4 ισοπαλίες και καμία ήττα είναι ισάξια με μια επίδοση με 26 νίκες, 0 ισοπαλίες και 4 ήττες, επειδή και στις δύο περιπτώσεις το ποσοστό νικών είναι το ίδιο. Μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Δεν γίνεται μια επίδοση χωρίς ήττα να είναι ισάξια με μια άλλη που περιλαμβάνει ήττα (σε πρωτάθλημα 16 ομάδων και 30 αγωνιστικών)!