Συζήτηση χρήστη:Αρβανιτοκ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(en) Welcome
(de) Willkommen
(fr) Bienvenue
(es) Bienvenido
(ru) Добро пожаловать
(eo) Bonvenon

Αρβανιτοκ, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Signature button beta.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! 

Βλέπω από τις πρώτες σου συνεισφορές, παρόλο που ο λογαριασμός σου είναι πολύ νέος, κάνεις καλό χειρισμό του βίκι. Δεν ξέρω αν είχες στο παρελθόν άλλο λογαριασμό εδώ, αλλά σύμφωνα με την πολιτική Βικιπαίδεια:Μαριονέτα επιτρέπεται, ακόμα και αν είχες παλιά λογαριασμό, να κάνεις μια νέα αρχή με νέο όνομα. Μπορεί το καλωσόρισμα αυτό να είναι περιττό (φαίνεσαι από την σύντομη συνεισφορά σου έμπειρος).. αλλά θα σου έλεγα να μελετήσεις λίγο και την πολιτική. Καλή αρχή και καλές συνεισφορές!! Ggia (talk) 18:47, 12 Απριλίου 2012 (UTC)

Το έβαλα στην Αγορά[επεξεργασία κώδικα]

Μετέφερα το αίτημα στην Αγορά. Όπως θα δεις το Βικιπαίδεια:Σημειωματάριο διαχειριστών γράφει: Αν δεν χρειάζεται την επέμβαση των διαχειριστών, τότε ο καλύτερος χώρος είναι η Αγορά ή η συζήτηση του σχετικού λήμματος. Εδώ θέλουμε την γνώμη της κοινότητας και το βάζουμε στην Αγορά. Ggia (talk) 17:07, 13 Απριλίου 2012 (UTC)