Συζήτηση προτύπου:Ολοκαύτωμα

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Για να συνεννοηθούμε:

  • Αυτό το πρότυπο είναι γενικά περιττό, την στιγμή που δεν υπάρχει καν άρθρο για το κύριο θέμα του (Ολοκαύτωμα - δεν είναι στα ελληνικά), και είναι απίθανο να δημιουργηθούν τα άρθρα που περιλαμβάνονται στο πρότυπο στα κοντινά μας χρόνια.
  • Ακόμη κι αν το χρησιμοποιούσαμε, δεν είναι λογικό να περιλαμβάνεται σε οποιοδήποτε άρθρο όταν δεν έχει άμεση σχέση. Δηλαδή είναι εντελώς λάθος να περιλαμβάνεται σε άρθρα όπως Αδόλφος Χίτλερ και Gleichschaltung. Το πρώτο είναι από τα άρθρα που αν βάζαμε όλα τα πρότυπα με τα οποία έχουν οποιαδήποτε σχέση, θα έπιαναν τον διπλό χώρο από το ίδιο το άρθρο, και ειδικά με το δεύτερο δεν υπάρχει καμμία σχέση (και το ότι το πρότυπο συνδέει εκεί είναι λάθος).

Geraki 2005-12-29 T 18:50 Z


Σωστή η λογική σου. Το ότι το πρότυπο συνδέει στον Χίτλερ δεν το βρίσκω λάθος. Πάντως θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να μεταφραστούν τα αντίστοιχα άρθρα -με πρώτο το Ολοκαύτωμα- όσο το δυνατόν ταχύτερα. --Pvasiliadis 19:10, 29 Δεκεμβρίου 2005 (UTC)


Το ότι το πρότυπο συνδέει στον Χίτλερ φυσικά και δεν είναι λάθος. Το πρότυπο δεν χρειάζεται στο άρθρο Χίτλερ. —Geraki 2005-12-29 T 19:33 Z


Δεν θα έπρεπε να ονομαστή Εβραϊκό ολοκαύτωμα ή κάτι σχετικό ; --✻tony esopi λέγε 15:10, 3 Φεβρουαρίου 2008 (UTC)