Συζήτηση προτύπου:Κουτί πληροφοριών σταδίου

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

@Xaris333 και IM-yb: Έχω προσθέσει μια κατηγορία ανίχνευσης για τυχόν λήμματα που χρησιμοποιούν "Location map". Εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις. Συμφωνείτε στην αφαίρεση όλου του πολύπλοκου κώδικα στην παράμετρο image4 και caption4 (κοντά 20 γραμμές) για να περάσουμε στην αυτόματη εμφάνιση χαρτών μέσω wikidata; (Δεξιά το Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο) -🎅 geraki (συζήτηση) 11:39, 5 Ιανουαρίου 2017 (UTC)


Όντος, δεν θυμάμαι κάποιο στάδιο να χρησιμοποιεί αυτές τις παραμέτρους. Ας δοκιμάσουμε αυτό που προτείνεις και αν υπάρξουν προβλήματα τα διορθώνουμε. Π.χ. αυτό που ανάφερα στην Αγορά. Οι χάρτες της Κύπρου εμφανίζουν αγγλικά ονόματα. Xaris333 (συζήτηση) 13:13, 5 Ιανουαρίου 2017 (UTC)

Χρήστης:geraki τα χρονικά περιθώρια δε μου επιτρέπουν πλέον να ασχοληθώ με τη ΒΠ. Δεν έχω άποψη επί του θέματος. Ας γίνουν όποιες αλλαγές κρίνονται απαραίτητες. --IM-yb (συζήτηση) 12:25, 7 Ιανουαρίου 2017 (UTC)


  • Το έκανα. Κάνοντάς το είδα και μερικές ακόμη μεταβλητές που μάλλον δεν χρησιμοποιούνται πουθενά. Πειραματικά, συγχώνευσα τα πεδία "τοποθεσία" και συντεταγμένες" ως "τοποθεσία" και τον χάρτη τον έβαλα εκεί μέσα αντί ξεχωριστά (ουσιαστικά χάρτης, συντεταγμένες, και τοποθεσία είναι η ίδια πληροφορία αποτυπωμένη με διαφορετικό τρόπο). Αν θέλετε τα ξαναχωρίζουμε.
  • Τα τοπωνύμια εξαρτώνται αποκλειστικά από τα δεδομένα του OpenStreetMap. Εκ των πραγμάτων θα έχουμε τοπωνύμια και στα αραβικά και τα κινέζικα. Για να εμφανίζονται στα ελληνικά τα τοπωνύμια της Κύπρου θα πρέπει να αλλάξουν στο OSM. Από την άλλη οι επίσημες γλώσσες της Κύπρου είναι δύο.

- geraki (συζήτηση) 13:40, 8 Ιανουαρίου 2017 (UTC)


Εμφανίστηκε χάρτης σε περίπου 320 λήμματα. - geraki (συζήτηση) 13:46, 8 Ιανουαρίου 2017 (UTC)

Πιο χρήσιμος που φαίνεται ο χάρτης που εμφανίζεται όταν πατήσεις το βελάκι δίπλα από τις συντεταγμένες (WikiMiniAtlas) παρά αυτός που εμφανίζεται με το πρότυπο. Έχει κάποια δυνατότητα που δεν την έχω καταλάβει; Xaris333 (συζήτηση) 20:34, 10 Ιανουαρίου 2017 (UTC)