Συζήτηση κατηγορίας:Θαλασσινά

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Συγχώνευση[επεξεργασία κώδικα]

Χρήστης: Atlantia έχεις προτείνει την συγκεκριμένη κατηγορία για συγχώνευση πλην όμως δεν εξηγείς του λόγους. Είναι δυνατόν να προσθέσεις κάποια αιτιολογία για όποιον θελήσει να ασχοληθεί με την συγχώνευση;--Diu (συζήτηση) 17:42, 9 Οκτωβρίου 2019 (UTC)

Diu, δίκαιο έχεις και σε ευχαριστώ. Δυστυχώς έχει περάσει καιρός από την πρόταση, αλλά φαντάζομαι δεν είναι εμφανής η διαφορά των δύο κατηγοριών. Δεν είναι σαφές το κριτήριο με τα οποία βάζει κανείς λήμματα στη μία ή την άλλη. Π.χ. στα "Αλιεύματα" βάζεις οργανισμούς που ψαρεύονται προς βρώση; Τα "Αλιεύματα" είναι υποκατηγορία του "Θαλασσινά"; Αν κάτι ανήκει στο ένα δεν ανήκει στο άλλο; Τα τρέχοντα περιεχόμενα ανταποκρίνονται σε αυτά τα κριτήρια; Το γεγονός ότι η μία από τις δύο κατηγορίες δεν έχει interwikis πρέπει να μας θορυβήσει; Αυτά τα ερωτήματα θα έθετα. Atlantia talk 07:43, 16 Οκτωβρίου 2019 (UTC)
Αν αυτή αναφέρεται στα θαλασσινά ως τρόφιμο, αντιστοιχεί στην κατηγορία Seafood, και η κατηγορία αλιεύματα θα μπορούσε να αντιστοιχηθεί με την en:Category:Commercial fish. --C Messier 14:43, 26 Οκτωβρίου 2019 (UTC)