Συζήτηση Βικιπαίδεια:Διαγλωσσικές συνδέσεις

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Σύντομες οδηγίες:

Και ένα παραλειπόμενο: Αν αντιγράφετε τα interwikis π.χ. από τα αγγλικά, δε θα έχουν το σύνδεσμο της ίδιας γλώσσας, άρα πρέπει να προσθέσετε το [[en:..εδώ ο αγγλικός τίτλος του άρθρου...]]. Αν μπείτε στον κόπο αυτό, βάλτε και στο αντίστοιχο άρθρο στην αγγλική βικιπαίδεια το ελληνικό interwiki [[el:..εδώ ο ελληνικός τίτλος του άρθρου...]]. Από εκεί και πέρα αναλαμβάνουν bots που ενημερώνουν και τις άλλες γλώσσες (όποτε το δουν, μην περιμένετε άμεση δράση)

Προσοχή: κειμενάκι όπως το "Link FA|de" σημαίνει ότι στη γλώσσα de (γερμανικά), πρέπει να βάλει αστεράκι γιατί το άρθρο ήταν επιλεγμένο (FA=FeaturedArticle). Αν βρείτε τέτοιο κειμενάκι, αντιγράψτε το μαζί με τα interwiki.

(Τα παραπάνω μου αρέσουν ως οδηγία, αλλά θέλουν λίγη δουλειά για ενσωμάτωση στο κυρίως άρθρο. Ίσως το κάνω κάποια άλλη στιγμή.--FocalPoint Συζήτηση 19:15, 17 Δεκεμβρίου 2006 (UTC))

Ευχαριστούμε για την οδηγία: Το έψαχνα απελπισμένα, πώς βγαίνει το αστεράκι εκεί!!--Kostisl 08:31, 18 Δεκεμβρίου 2006 (UTC)

Λήμματα[επεξεργασία κώδικα]

H οδηγία δεν αναφέρεται για το αν πρέπει ή όχι να έχουμε διαγλωσσικές συνδέσεις μέσα στα λήμματα. Μήπως αυτό πρέπει να γίνει πιο σαφές;--Vagrand (συζήτηση) 15:08, 10 Μαΐου 2013 (UTC)

Καλή ιδέα. Θα προτείνεις κείμενο, ή να αρχίσω εγώ εδώ; --Focal Point 17:21, 10 Μαΐου 2013 (UTC)

Be my guest ! SFriendly.svg Δεν θα έχω πρόσβαση σε υπολογιστή μέχρι την Δευτέρα, μπαίνω από το κινητό.--Vagrand (συζήτηση) 17:24, 10 Μαΐου 2013 (UTC)