Συζήτηση Βικιπαίδεια:Βοήθεια

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

καλος τον

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΑΡΘΡΑ?[επεξεργασία κώδικα]

Είχα επισκεφθεί την Ελληνική wikipedia πριν από αρκετό καιρό και υπήρχαν πολλά άρθρα (όπως π.χ. για τον Ελευθεριο Βενιζέλο) τα οποία τώρα έχουν εξαφανισθεί. Τι συνέβη; Ξερω ότι στην wikipedia γίνονται αλλαγές αλλά ποτέ δεν εξαφανίζονται άρθρα όπως εδώ.

Δεν ξέρω για πια άλλα άρθρα λες, πάντως το Ελευθέριος Βενιζέλος υπάρχει. Είμαι σχετικά καινούργιος εδώ βέβαια οπότε θα σου απαντήσει καλύτερα κανας παλιότερος.--Mik (usurped) 17:48, 22 Απρ. 2005 (UTC)

 • Κι εγώ είμαι σχετικά καινούριος, αλλά όσο είμαι εδώ έχω δει πολλές παλιές σελίδες που είχαν άχρηστο περιεχόμενο να αδειάζονται. Ωστόσο δε διαγράφονται, εκτός κι αν οι πληροφορίες υπάρχουν σε κάποιο άλλο άρθρο, και ως επι το πλείτσον βελτιώνεται το περιεχόμενο. --Δνόφος 00:27, 23 Απρ. 2005 (UTC)
 • Εγώ αυτό που είδα είναι μια θεαματική βελτίωση συγυρίσματος
 • Έχετε δίκιο τελικά το άρθρο για τον Βενιζέλο υπάρχει. Γιατί όμως δεν είναι στην ταξινομημένο στην κατηγορία Ελληνική Ιστορία; Πως μπορεί κάποιος να ταξινομήσει ένα άρθρο;
 • Γενικά για να μπει ένα άρθρο σε μία κατηγορία γράφεις Category:όνομα κατηγορίας μέσα σε [[]]. Το άρθρο αυτό είναι αυτή τη στιγμή ταξινομημένο στα "Έλληνες πολιτικοί" και "Έλληνες προθυπουργοί", τα οποία ανήκουν στη γενικότερη κατηγορία "Ελλάδα". Ισως θα ήταν καλύτερα αντί να ταξινομηθεί ο Βενιζέλος κατευθείαν στο "Ελληνική Ιστορία" να ταξινομηθούν εκεί οι κατηγορίες στις οποίες ανήκει τώρα το άρθρο. Πάντως αν θες να βοηθήσεις στην Ελληνική Βικιπαίδεια στο [[Χ3:Σελίδες συζήτησης μη συνδεδεμένων χρηστών χωρίς λόγο διατήρησης|Πως να επεξεργαστείτε μια σελίδα]] έχει σχετικές πληροφορίες.--Mik (usurped) 22:33, 27 Απρ. 2005 (UTC)

Διαγραφή "Πως να χρησιμοποιήσετε το κουμπί Μετάβαση"[επεξεργασία κώδικα]

Δεν είμαι σίγουρος ότι χρειάζεται, αν γράψουμε σωστά το "Πως να βρείτε ένα άρθρο". Συμφωνείτε; --Δνόφος 13:20, 11 Μαΐου 2005 (UTC)

Σωστό. —Gerakiμήνυμα2005-05-11 T 13:30 Z


Αναδιάρθρωση[επεξεργασία κώδικα]

Η Βοήθεια θέλει αναδιάρθρωση. Προτίθεμαι να δουλέψω πάνω σε αυτό. Κάποιες αρχικές παρατηρήσεις (εάν συμφωνείτε θα καθίσω να τα φτιάξω):

-Το λινκ πάνω πάνω στο Πως να ... στη Βικιπαίδεια, είναι άχρηστο, καθώς η σελίδα Βοήθειας είναι το Πως να. -Κάποιοι οδηγοί είναι τοποθετημένοι κάτω από λάθος επικεφαλίδα. -Λείπουν οδηγοί, όπως μέχρι πρόσφατα ο οδηγός επιφόρτωσης αρχείων, αλλά και ακόμα ο οδηγός εγγραφής, δημιουργίας Προτύπων και άλλα.

Επίσης, διαβάζοντας τη σελίδα που έγραψα για τη σύνδεση, είδα ότι είναι ιδιαίτερα ελλιπής. Θα πρότεινα να υπάρχουν δύο οδηγοί, ένας για εγγραφή κι ένας για σύνδεση, ξεχωριστοί ο ένας από τον άλλο. Επίσης, ο οδηγός εγγραφής θα συνδέει στο Βικιπαίδεια:Πλεονεκτήματα Λογαριασμού, ώστε να είναι πιο προσβάσιμος και να μην τον βλέπουν μόνο οι χρήστες που ήδη πάνε να γραφτούν.

Υπάρχουν γενικά διάφορες διορθώσεις που μπορούν να γίνουν. Συμφωνείτε με όλα αυτά; --Δνόφος 22:42, 18 Μαΐου 2005 (UTC)


Φυσικά. Πιστεύω ότι αρκετές σελίδες που υπάρχουν ήδη, αλλά χωρίς κείμενο, πιθανόν να μην χρειάζονται. Επίσης αναρωτιέμαι αν θα ήταν καλό να μετονομάζαμε όλες τις σελίδες βοήθειας σε Βοήθεια:Κάτι αντί Βικιπαίδεια:Κάτι, και με Βικιπαίδεια:... να είναι οι γενικές σελίδες π.χ. Βικιπαίδεια:Πολιτική. —Geraki μήνυμα2005-05-18 T 23:20 Z


Νομίζω ότι είναι λάθος η μετακίνηση όλων των Βικιπαίδεια:<κάτι> σε Βοήθεια:<κάτι> εκτός μερικών. Πιστεύω (δίχως να είμαι σίγουρος) ότι όταν τα namespaces έχουν σωστό όνομα τότε το Βικπαίδεια: αναγνωρίζεται σαν "σημαία". Εκτός αυτού όμως νομίζω ότι έχουμε πρόβλημα στο να γίνονται τέτοιες αλλαγές διάρθρωσης δίχως να το ψάξουμε λίγο, δίχως να ανακοινώνονται και μετά από απόφαση μόνο ενός ή δύο ατόμων. Δημιουργείται έτσι μια βαβέλ όπου μπορώ από μόνος μου αύριο να αρχίσω να αντιστρέφω τις αλλαγές. Πιστεύω ότι ένα έργο όπως την ΒΠ δεν χρειάζεται απότομες και βεβιασμένες αλλαγές αφού είναι έργο μακροχρόνιο από την φύση του. --ank 07:15, 19 Μαΐου 2005 (UTC)


Νομίζω ότι δεν λήφθηκε καμμία απόφαση. Έγραψα "Επίσης αναρωτιέμαι αν θα ήταν καλό..." πράγμα που σημαίνει ότι δεν είμαι σίγουρος και ζητάω την γνώμη σας. Από εκεί και πέρα, υπάρχει namespace Βοήθεια. Η σκέψη μου δεν είναι να μεταφερθούν όλες οι σελίδες του namespace Βικιπαίδεια, αλλά μόνο αυτές που έχουν να κάνουν με την βοήθεια στην χρήση της εφαρμογής. Προφανώς σελίδες όπως Βικιπαίδεια:Ουδετερότητα και Βικιπαίδεια:Πολιτική δεν έχουν σχέση με την βοήθεια και θα μείνουν έτσι. Η ιδέα μου ήταν ότι αφού τώρα φτιάχνεται η βοήθεια, καλό είναι όσες σελίδες δεν έχουν γίνει ακόμη, να γίνουν εξ'αρχής στο namespace Βοήθεια για να μην χρειαστεί να γεμίσουμε redirects ή να αλλάζουμε όλα τα wiki-links αν αργότερα αποφασίζαμε μια τέτοια μεταφορά. Τι γνώμη έχεις γι'αυτό; —Geraki μήνυμα2005-05-19 T 09:19 Z

 • Το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι ότι οταν πας σε namespace Βοήθεια: ξεφεύγεις από το namespace Βικιπαίδεια: που έπρεπε να είναι η βοήθεια για την ΒΠ. Αλλά δεν βλέπω πως μπορεί να είναι κάτι και στους δύο χώρους (θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα καινούργιο namespace .... χμ αλλά αυτό χρειάζεται έρευνα). Τότε αν όλοι συμφωνούμε μπορούμε να πούμε ότι το Βοήθεια: αναφέρεται στην βοήθεια για την ΒΠ και συνεχίζουμε. Το τι με ανησυχεί πραγματικά είναι πως καταγράφουμε όλες αυτές μας τις αποφάσεις όχι μόνο για να ξέρουμε τι μας γίνεται αλλά γιατί είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα αμφισβητηθούν!! Νομίζω αρχίζουμε να βλέπουμε τα προβλήματα ενός συστήματος που άρχισε να ξεπερνά τα όρια 5-6 ατόμων. --ank 14:25, 19 Μαΐου 2005 (UTC)

Χμ. Επομένως συγγνώμη που ξεκίνησα κατευθείαν να τα αλλάζω. Αυτό με τα namespaces το αναρωτιόμουν κι εγώ. Εάν αποφασιστεί ότι τα θέλουμε όπως ήταν αναλαμβάνω να τα επαναφέρω εγώ προφανώς. Προέβην σε αλλαγές επειδή συνήθως σε τέτοιες ερωτήσεις δεν απαντά κανείς και υπέθεσα ότι είναι αρκετά αυτονόητα αυτά που έκανα. Τα "Βοήθεια:" θα τα κρατήσουμε; Επίσης, θα συνεχίσω να γράφω τις σελίδες της βοήθειας. --Δνόφος 13:25, 19 Μαΐου 2005 (UTC)

ειστε παρανοϊκοί με τις ανακατευθύνσεις. στην αγγλική βικιπαίδεια τις χρησιμοποιούν αλύπητα (έχουν πχ ανακατεύθυνση en:museums) η αγγλική βικιπαίδεια έχει ξεπεράσει αισίως τα 500000 άρθρα και ένας θεός ξέρει πόσες ανακατευθύνσεις έχουν. έχετε πραγματικά υπολογίσει σοβαρά ποιες είναι οι πραγματικές αντοχές της βικιπαίδειας και πόσο πραγματικά επιβαρύνει ενας πιθανός μεγάλος αριθμός ανακατευθύνσεων (και σελίδων αποσαφήνησης). δεν το έχετε κανει. --Lucinos 13:54, 19 Μαΐου 2005 (UTC)

επίσης σβήνοντας σελίδες ανακατευθύνσεων το γεράκι άφησε ξεκρέμαστες κάποιες συνδέσεις δύνοντας πλασματική εντύπωση ότι οι αντίστοιχες σελίδες δεν υπάρχουν. πολύ σωστά το σβήσιμο σελίδων είναι δικαίωμα μόνο διαχειριστων ακριβώς για να μην γίνεται απερίσκεπτα. --Lucinos 13:57, 19 Μαΐου 2005 (UTC)

 • Η δεύτερη καταχώρηση σου, Lucinos, απαντά τις παρατηρήσεις της πρώτης δηλ. η συντήρηση της ΒΠ με χιλιάδες ανακατευθύνσεις είναι πραγματικός μπελάς. Ίσως για την Αγγλική ΒΠ με 24,000 χρήστες αυτό να μην είναι πρόβλημα με την Ελληνική όμως με 59 :( αυτό είναι. Δεν είναι δηλ. πρόβλημα στο λογισμικό. --ank 14:25, 19 Μαΐου 2005 (UTC)

Λογικά πριν σβηστεί μια σελίδα ανακατεύθυνσης αυτός που τη σβήνει πρέπει να ελέγχει τους συνδέσμους προς αυτή. Στην πραγματικότητα όμως, πρέπει κι εμείς όταν γράφουμε κάτι να προσέχουμε σε τι συνδέουμε. Ξεφεύγουμε όμως λίγο, εδώ μιλάμες για τη βοήθεια. --Δνόφος 14:37, 19 Μαΐου 2005 (UTC)

Πριν σβήσω μια σελίδα ελέγχω αν κάτι συνδέει σ'αυτή, διορθώνω τις συνδέσεις αν υπάρχουν και μετά την σβήνω. Δεν αποκλείεται βέβαια να μου ξέφυγε κάτι. Δείξε μου ποιές είναι. Στο θέμα τώρα: Δυστηχώς τα άρθρα Βικιπαίδεια:Κάτι ανήκουν στο κύριο namespace μαζί με τα υπόλοιπα άρθρα. Το namespace Wikipedia είναι αμετέφραστο ακόμη και δεν έχουμε namespace Βικιπαίδεια. Γι'αυτό άλλωστε αυτή την στιγμή μιλάμε στο Συζήτηση:Βικιπαίδεια:Βοήθεια αντί στο Συζήτηση_Βικιπαίδειας:Βοήθεια. Το Βοήθεια όμως υπάρχει. Αν είναι κάποτε να χρησιμοποιηθεί αυτό το namespace πρέπει να γίνει τώρα, παρά όταν δημιουργηθούν όλα τα σχετικά άρθρα και πρέπει να μετακινηθούν. Αν υπήρχαν ήδη όλα τα άρθρα βοήθειας στο namespace Βικιπαίδεια, θα πρότεινα να μη μετακινηθούν καθόλου για να αποφύγουμε τον μπελά. —Geraki μήνυμα2005-05-19 T 15:39 Z

Βοήθεια: versus Βικιπαίδεια:[επεξεργασία κώδικα]

Μετά τη μετάφραση των namespaces που έγινε, άλλαξε τίποτα σχετικά με τον παραπάνω προβληματισμό; Τι θα κάνουμε τελικά με αυτά; Τώρα είναι τα μισά άρθρα με Βοήθεια και τα άλλα μισά με Βικιπαίδεια. --Δνόφος 00:03, 15 Ιουλίου 2005 (UTC)


 • Μόλις μου θύμησες ότι 27 σελίδες συζήτησης είναι ξεκρέμαστες από τις κύριες σελίδες τους (π.χ. αυτή έπρεπε να είναι στο Βικιπαίδεια_συζήτηση:Βοήθεια). Θα τις μετακινήσω αύριο.
 • Για όσες σελίδες θα φτιαχτούν από εδώ και πέρα, νομίζω ότι είναι λογικό να δημιουργούνται εξ'αρχής εκεί που πρέπει. Δηλαδή:
  • Οι σελίδες που έχουν να κάνουν με την χρήση του MediaWiki ως λογισμικού (π.χ. που αφορούν την επεξεργασία άρθρων, μορφοποίηση κλπ.) να μπαίνουν στο namespace Βοήθεια (στην ουσία σελίδες που θα μπορούσαν να είναι και σε άλλα projects εκτός της Βικιπαίδειας).
  • Οι σελίδες που έχουν να κάνουν με την λειτουργία της Βικιπαίδειας ως project (π.χ. πολιτική, διαχείριση, αρθρογραφία κλπ.) να μπαίνουν στο namespace Βικιπαίδεια.

Ένας εύκολος κανόνας είναι ότι οι σελίδες που θα μπορούσαν να ανήκουν στην Βικιθήκη ή στα Βικιβιβλία πρέπει να είναι στην Βοήθεια. Λογικό είναι ότι και οι υπάρχουσες σελίδες σιγά-σιγά θα πρέπει να μπουν εκεί που πρέπει.

Φαντάζομαι ότι το θυμήθηκες επεξεργάζοντας το Βικιπαίδεια:Μαθηματικοί τύποι TeX. Αυτό έπρεπε να είναι στο Βοήθεια: (είναι οδηγίες χρήσης που αφορούν το MediaWiki ανεξαρτήτως της Βικιπαίδειας). —Geraki μήνυμα2005-07-15 T 00:38 Z

Όμορφα. Δυστυχώς δε θα έχω πρόσβαση σε πισι για καιρό από αύριο, αλλά όταν επιτρέψω θα κάνω ό,τι μπορώ. --Δνόφος 00:57, 15 Ιουλίου 2005 (UTC)

Ορθογραφική διόρθωση τίτλου φωτογραφίας[επεξεργασία κώδικα]

Πριν λίγο ανέβασα στην εγκυκλοπαίδεια μία φωτογραφία από τον αρχαιολογικό χώρο της Βαβρόνας. Η ορθογραφία της λέξης είναι λάθος. Θα ήθελα να διορθωθεί (Βαβρόνα = Βαυρώνα). Έγραψα σχετικά πως δεν γνωρίζω τίποτα για τον αρχαιολογικό χώρο, ωστόσο λίγο πριν μπήκα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου πολιτισμού κι έμαθα τα κάτωθι, τα οποία σας τα αναγράφω, αλλά δεν ξέρω αν έχω το δικαίωμα αυτό.Αν είμαι λάθος, διαγράψτε το, αλλά η φωτογραφία που ανέβασα, είναι δική μου!


Η Βραυρώνα βρίσκεται στη νότια ακτή της Αττικής στον κολπίσκο της Βραώνας που διασχίζεται από τον μικρό ποταμό Εράσινο. Στο λόφο όπου βρισκόταν αυτός ο οικισμός ήταν κτισμένο το ιερό της Βαυρωνίας Αρτέμιδος που αποτελεί ένα απο τα αρχαιότερα και πιο σεβάσμια ιερά της Αττικής. Το ιερό της θεάς και ο γύρω χώρος αποτελουν τον Αρχαιολογικό Χώρο της Βραυρώνας. Η Βραυρώνα ήταν μια από τις 12 αρχαίες πόλεις της Αττικής και ονομάστηκε έτσι από τον ήρωα Βραύρωνα. Σύμφωνα με την παράδοση στο ιερό υπήρχε το άγαλμα της θεάς που είχαν μεταφέρει κατόπιν εντολής της Άρτεμης ο Ορέστης και η Ιφιγένεια από την Ταυρίδα. Από το 700 π.Χ. περίπου αρχίζει η περίοδος ακμής του ιερού, που φτάνει στο αποκορύφωμα της κατά το β΄μισό του 5ου αι. π.Χ. και σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του 4ου αι. π.Χ. Η συνέχεια εδώ: http://odysseus.culture.gr/h/3/gh351.jsp?obj_id=2419 (Γιώργος Ροδινός (συζήτηση) 23:57, 20 Μαΐου 2012 (UTC))


Λύκαστος[επεξεργασία κώδικα]

Someone who can write well in Greek and who understands either English or Esperanto could translate the Lycastus or Likasto article to Greek.

Iu kiu povas bone skribi greke kaj kiu komprenas aŭ angle aŭ esperante povus greke traduki la artikolon de LycastusLikasto. Objectivesea (συζήτηση) 19:20, 5 Σεπτεμβρίου 2013 (UTC)

Κι άλλη Βοήθεια...[επεξεργασία κώδικα]

Εκτός από τη συγγραφή λημμάτων θα πρέπει να προστεθεί και ένα ακόμα πλαίσιο το οποίο να δίνει οδηγίες για βοήθεια που χρειαζόμαστε και δεν αφορά τη συγγραφή αυτή καθαυτή (ή τουλάχιστον τα θέματα που περιέχονται στο αντίστοιχο πλαίσιο). Για παράδειγμα χρειαζόμαστε:

 • ορθογραφικούς ελέγχους
 • ελέγχους των περιλαμβανόμενων στις κατηγορίες που δημιουργούν τα Κατηγορία:Πρότυπα επαληθευσιμότητας. (και μάλιστα τη μεγαλύτερη βοήθεια, να ανατρέξουν σε βιβλία κλπ)
 • προτάσεις μορφοποίησης λημμάτων που έχουν κοινά χαρακτηριστικά (π.χ. ποιες ενότητες να περιλαμβάνει κάθε άρθρο για δέντρο; Κάποια ήδη έχουν συμπεριληφθεί στα αντίστοιχα ταξινομοπλαίσια, αλλά π.χ. μία ενότητα "αναγνώριση" δεν θα μου κακόπεφτε να υπάρχει, ως ξεχωριστή, σε κάθε άρθρο για δέντρο ή πτηνό ή ψάρι)
 • ελέγχους των πρόσφατων αλλαγών για βανδαλισμούς (ναι, γιατί δεν το προτείνουμε και στους ανώνυμους και στους νέους;)
 • ελέγχους και προτάσεις για λήμματα που έχουν περιεχόμενο το οποίο μπορεί να συγχωνευθεί (γιατί π.χ. αναφέρονται στο ίδιο αντικείμενο).
 • ελέγχους εγκαταλελειμμένων άρθρων.
 • προτάσεις για διάσπαση μεγάλων άρθρων.
 • γενικά βοήθεια για προβλήματα που υπάρχουν στο Ειδικό:ΕιδικέςΣελίδες στην ενότητα Συντήρηση.

Ακόμα και βοήθεια στα εγχειρήματα των οποίων το περιεχόμενο συνδέεται άμεσα με περιεχόμενο εδώ. Για παράδειγμα:

 • η βοήθεια που υπάρχει σε κάθε σελίδα κατηγορίας οδηγεί στο https://www.mediawiki.org/wiki/Help:Categories/el και ίσως να χρειάζεται ένα χτένισμα ή έναν έλεγχο αν είναι επικαιροποιημένη.
 • η παραπομπή που υπάρχει για βοήθεια στο Ειδικό:ChangeContentModel είναι στα αγγλικά ακόμα.
 • τα wikidata παρέχουν κάποιες πληροφορίες αλλά χρειαζόμαστε ελέγχους για το αν τα συνδεδεμένα άρθρα είναι σχετικά. Η μετάφραση ενός όρου σε ξένες γλώσσες μπορεί να παίξει πολλά παιχνίδια.

και άλλα πολλά που μπορεί να προσφέρει οποιοσδήποτε θέλει (και χωρίς να έχει πάει σχολείο...:-) --Xoristzatziki (συζήτηση) 11:07, 29 Ιουνίου 2017 (UTC)

ΤΡΙΓΩΝΟ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ ΚΑΙ U.F.O. - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟ Π. ΣΠΕΝΤΖΑhttps://www.youtube.com/watch?v=AQMnXFPinUI[επεξεργασία κώδικα]

Ειναι η Λυση Του Τριγωνου Βερμουδων , απο αιωνων μυστηριου , επιστημονικη τακτοποιηση , δοστε αναλογη εμφαση και διεθνως !!!! Eπειδη Στο Τριγωνο Βερμουδων Συμβαινει το Αναστροφο , Αργη βιοχημεια του σωματος ετος 1978 Φθινοπωρο !!! Exω απο το 1978 τακτοποιησει Επιστημονικα το Τριγωνο Βερμουδων , πλοια και Αεροπλανα δεν προλαβαν καν Σημα Κινδυνου !!!! να εκπεμψουν

https://www.ribandsea.com/face/3789-o-k-polykarpos-spentzas-katathetei-tis-prosopikes-empeiries-tou-gia-tin-emfanisi-u-f-o.html

facebook Paul Santorin

ευχαριστω πολυ για το Τριγωνο Βερμουδων !!! ειναι Η Λυση του μυστηριου απο αιωνες !!!! διοτι συμβανει το ΑΝΑΣΤΡΟΦΟ !!! δεν το αισθανεται ο ανθρωπος !!! το βραδυ που εβαλα το ωριαιο Σημα της Μοσχας το ακουγα πολυ γρηγορα !!! αλλα συμφωνα με το κουρδιστο ρολοι , τοτε ολα κουρδιστα τα ρολοια , χρονομετρο !!! εκτος 4 η πεντε που τα ειχαν αγορασει Λας Παλμας !!! δωρο Γυναικες τους αυτα μειναν πισω τα ηλεκτρονικα δηλαδη πιεζοηλεκτρικο φαινομενο 4 ωρες μπροστα την Επομενη !!! αν μπορειτε να τα ξαναεκδοστε να το μαθη ολη η Ελλαδα , αλλα και

οι Απανταχου Ελληνες αλλα και ολοι οι λαοι διοτι 28 12 2020 χαθηκαν 20 ατομα !!! σε γαλανολευκο Πλοιαριο !!! ωστε να σωζονται ζωες και περιουσιες !!!! ekriti.grΚοινωνίαΈλληνας ασυρματιστής περιγράφει την συγκλονιστική εμπειρία του από το το τρίγωνο των Βερμούδων.https://www.ekriti.gr/koinonia/ellinas-asyrmatistis-perigrafei-tin-sygklonistiki-empeiria-toy-apo-trigono-ton-vermoydonΈνας Έλληνας Ασυρματιστής του Εμπορικού Ναυτικού, ο κύριος Πολύκαρπος Σπέντζας, έζησε μια συγκλονιστική εμπειρία στο πλοίο «POTHITI S.W.J.C» τον Νοέμβριο του 1978 στην περιοχή του αινιγματικού Τριγώνου των Βερμούδων.Σύμφωνα με τον κύριο Σπέντζα, στην ευρύτερη περιοχή του Τριγώνου των Βερμούδων υπάρχει μόνιμα αυξημένος στατικός ηλεκτρισμός και ταυτοχρόνως, εμφανίζεται βαρυτική διαστολή του χωροχρόνου μονον οταν υπαρχουν Ατια στη περιοχη !!!!https://www.ekriti.gr/koinonia/ellinas-asyrmatistis-perigrafei-tin-sygklonistiki-empeiria-toy-apo-trigono-ton-vermoydon


εδω μιλαω μετα απο 1 ωρα και 3 λεπτα αρκετη ωρα τα λεγω

Paul Santorin κοινοποίησε ένα σύνδεσμο. +2 · 49 λ. · Μιλαμε ευλεθερα τα λεμε ολα χωρις λογοκρισια πχ ακουστε με εδω μετα απο 1 ωρα και 3 λεπτα !!! τα λεγω τι συμβαινει !!!! και πως θα αποφευγονται ατυχηματα ΑΡΑΤΕ ΠΥΛΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΝΑΤΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ . ARATE PYLAS23407 εγγεγραμμένοιhttps://www.youtube.com/watch?v=5zaoQFPnTLAΑΡΑΤΕ ΠΥΛΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΝΑΤΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ .Με την συμμετοχή του κ.Πολύκαρπου Σπέντζα .Ραδιοφωνική εκπομπή με την Μαρία Μαριάδου και τον Δημήτρη Λάσκο.Κάθε Παρασκευή βράδυ στις 22.00 μέσα απο το ράδιο ορθοδοξία. https://www.youtube.com/watch?v=5zaoQFPnTLA

ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΟΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑhttps://www.youtube.com/watch?v=e8RzMSycf3U

Aleksandros Maragos52 εγγεγραμμένοιΕΓΓΡΑΦΗΚΑΤΕΜουσική σε αυτό το βίντεοΜάθετε περισσότεραΑκρόαση χωρίς διαφημίσεις με το YouTube Premium


https://www.youtube.com/watch?v=e8RzMSycf3U

ΤΡΙΓΩΝΟ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ ΚΑΙ U.F.O. - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟ Π. ΣΠΕΝΤΖΑhttps://www.youtube.com/watch?v=AQMnXFPinUI Ιωσήφ Παπαδόπουλος56,4 χιλ. εγγεγραμμένοιΕΓΓΡΑΦΗΚΑΤΕΔεν έχει τύχει να ασχοληθώ ποτέ με τη μελέτη εγγράφων μαρτυριών, φωτογραφιών ή βίντεο που αναφέρονται στην ύπαρξη ιπτάμενων δίσκων και στην εμφάνισή τους στον πλανήτη που μας φιλοξενεί, μολονότι πιστεύω ότι αποκλείεται να είμαστε μόνοι μας στο σύμπαν. Περισσότερα : https://www.youtube.com/watch?v=AQMnXFPinUI


Paul Santorin1 Μάρτιος στις 1:22 π.μ. · Κοινοποιήθηκε στους εξής: Δημόσια https://www.facebook.com/100014056663699/videos/1038996863245526Ο Paul Santorin έκανε μετάδοση live.https://www.facebook.com/100014056663699/videos/1038996863245526 Περιοχή συνημμένωνΠροβολή βίντεο YouTube ΑΡΑΤΕ ΠΥΛΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΝΑΤΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ . ΑΡΑΤΕ ΠΥΛΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΝΑΤΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ .Προβολή βίντεο YouTube ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΟΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΟΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑΠροβολή βίντεο YouTube ΤΡΙΓΩΝΟ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ ΚΑΙ U.F.O. - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟ Π. ΣΠΕΝΤΖΑ ΤΡΙΓΩΝΟ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ ΚΑΙ U.F.O. - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟ Π. ΣΠΕΝΤΖΑ ΑπάντησηΠροώθηση

Περιοχή συνημμένων Προβολή βίντεο YouTube ΑΡΑΤΕ ΠΥΛΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΝΑΤΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ .


ΑΡΑΤΕ ΠΥΛΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΝΑΤΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ . Προβολή βίντεο YouTube ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΟΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ


ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΟΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ Προβολή βίντεο YouTube ΤΡΙΓΩΝΟ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ ΚΑΙ U.F.O. - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟ Π. ΣΠΕΝΤΖΑ


ΤΡΙΓΩΝΟ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ ΚΑΙ U.F.O. - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟ Π. ΣΠΕΝΤΖΑ Περιοχή συνημμένων Προβολή βίντεο YouTube ΑΡΑΤΕ ΠΥΛΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΝΑΤΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ .


ΑΡΑΤΕ ΠΥΛΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΝΑΤΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ . Προβολή βίντεο YouTube ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΟΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ


ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΟΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ Προβολή βίντεο YouTube ΤΡΙΓΩΝΟ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ ΚΑΙ U.F.O. - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟ Π. ΣΠΕΝΤΖΑ


ΤΡΙΓΩΝΟ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ ΚΑΙ U.F.O. - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟ Π. ΣΠΕΝΤΖΑ

Απάντηση Προώθηση Περιοχή συνημμένων Προβολή βίντεο YouTube ΑΡΑΤΕ ΠΥΛΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΝΑΤΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ .

Προβολή βίντεο YouTube ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΟΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ

Προβολή βίντεο YouTube ΤΡΙΓΩΝΟ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ ΚΑΙ U.F.O. - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟ Π. ΣΠΕΝΤΖΑ