Συζήτηση:Τυραννοκτόνοι (γλυπτό)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Αρχαιολογία Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Αρχαιολογία», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Γ Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Γ κατά την κλίμακα ποιότητας.
Μεσαία Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με μεσαία σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.

Λάθος[επεξεργασία κώδικα]

Τόσο τα interwiki όσο και οι "πηγές" που απλώς αντιγράφηκαν από το γερμανικό άρθρο, αφορούν τα εικονιζόμενα πρόσωπα και όχι το γλυπτό. Μυρμηγκομαζέματα, μυρμηγκοσκορπίσματα. Πότε θα βάλουμε μυαλό; --geraki Talk 17:33, 3 Ιουνίου 2011 (UTC)

Δύσκολο, γιατί έχει πάρει διαστάσεις πλέον--The Elder 21:24, 3 Ιουνίου 2011 (UTC)

Τα ιντερβίκια διορθώθηκαν. Το γερμανικό άρθρο και οι πηγές του αφορούν το θέμα και όχι τα ιστορικά πρόσωπα ή το γεγονός. Δεν υπάρχει λόγος κριτικής. --Wehnekoeh 07:50, 4 Ιουνίου 2011 (UTC)

Αν δε σου αρέσει η κριτική μη συμμετέχεις σε ένα συλλογικό εγχείρημα. Αν θέλεις να ανεβάζεις ότι άρθρο θέλεις, να μιλάς επιλεκτικά σε όποιον θέλεις, να ειρωνεύεσαι και να κοροϊδεύεις μέσω της κατάχρησης λογαριασμών και γενικά να κάνεις ότι σου γουστάρει μπορείς να φτιάξεις μια δική σου ιστοσελίδα. Αν θέλεις να παραμείνεις εδώ οφείλεις να σεβαστείς και τους κανόνες του εγχειρήματος.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 11:02, 4 Ιουνίου 2011 (UTC)

Μεταφορά στα Σούσα[επεξεργασία κώδικα]

Όποιος έχει πληροφορίες περί της μεταφοράς του αρχαιότερου αγάλματος στα Σούσα και της τοποθέτησής του εκεί, παρακαλώ να με ενημερώσει. Ευχαριστώ. --Έλα κοντά μου 15:43, 15 Δεκεμβρίου 2011 (UTC)