Συζήτηση:Ταξί

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

υπαρχει μηπως καμια φωτογραφια απο ταξι στην ελλαδα. ειναι αδιανοητο στην ελληνικη βικιπαιδεια να εχουμε ταξι απο νεα υορκη και λονδινο και να μην εχουμε ενα απο ελλαδα. τοσα ταξι κυκλοφορουν στην αθηνα ρε παιδια!!! --Nakos2208 18:12, 24 Ιουλίου 2006 (UTC)

Σωστά! Βγάλτε τις ψηφιακές (κινητά κλπ) σας και χρησιμοποιήστε τις! --Dai 18:15, 24 Ιουλίου 2006 (UTC)


Η αναστροφή των επεξεργασιών του dtm δεν είναι «μη παραγωγικός διορθοσοπόλεμος» τουλάχιστον όχι από μέρους μου. Παρακαλώ να αλλάξει η αιτιολόγηση του κλειδώματος. --Egmontaℨ 23:37, 16 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Κατά σύμπτωση τρεις είστε. Εσύ ο Δημήτρης και ο τραμπουκαλέας. Μη παραγωγικός διορθωπόλεμος είναι μάλλον--The Elder 00:04, 17 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Κάνεις λάθος, εγώ αναίρεσα τον dtm και μόνο, αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι τετριμμένη αναίρεση μη επιθυμητής συνεισφοράς αποκλεισμένου χρήστη, ο Δημήτρης απλώς επανέφερε (και δεν έχω σκοπό να τον αναστρέψω, την αντιμετώπιση που χρειάζεται κατά την γνώμη μου την υπέδειξα αλλού). Αν ήταν από μέρους μου διορθωσοπόλεμος θα έπρεπε να φραγώ για παραβίαση του κανόνα των 15 επαναφορών. Αλλά είναι προφανώς βανδαλισμός με την ευρεία έννοια και αβαντάρισμα βανδαλισμού από τον Δημήτρηςςς, και σε ευχαριστώ για την αλλαγή στην αιτιολόγηση. Φυσικά όποιος έχει αμφιβολίες καλόπιστα ότι η IP είναι ο dtm μπορώ να το αποδείξω, αλλά νομίζω ότι δεν χρειάζεται. --Egmontaℨ 00:12, 17 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Διαγραφή κειμένων με δικαιολογία «αφαίρεση ελληνοκεντρικού περιεχομένου»[επεξεργασία κώδικα]

Αδιανόητη η αφαίρεση κειμένου με τέτοια δικαιολογία. Αντί να μεγαλώσουμε το κείμενο, το μειώνουμε! --Focal Point 08:49, 28 Οκτωβρίου 2014 (UTC)