Συζήτηση:Σφαγή στο Πολυτεχνείο του Μόντρεαλ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Γιατί να διαγραφεί; Είναι το πρώτο λήμμα show mercy. Ας διαγραφεί το άλλο που δεν ξέρω γιατί δημιουργήθηκε

"Το άλλο" δεν δημιουργήθηκε από το τίποτα. Συνάδελφος μετακίνησε το αρχικό σου λήμμα - όπως θα γίνει και με αυτό - στο σωστό τίτλο χωρίς άρθρο στην αρχή, σύμφωνα με την πολιτική ονοματοδοσίας λημμάτων της ΒΠ. --Ttzavarasσυζήτηση 22:35, 25 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)

Δεν καταλαβαίνω γιατί "σωστός" τίτλος είναι το "Σφαγή...." και γιατί μεταφέρθηκε αρχικά από τον χρήστη. Είχα ζητήσει διαγραφή που όπως φαίνεται δεν είναι εφικτό να γίνει μετά τη δημοσίευση. Αφού δε διαγράφηκε για να το ξεκινήσω από την αρχή, γιατί μεταφέρθηκε σε άλλον τίτλο αυτούσιο; Ο λόγος που ζήτησα διαγραφή είναι γιατί δε μπορούσα να κάνω edit την μετάφραση μου στο dashboard, να μεταφέρω κι άλλο υλικό και εικόνες και να το βελτιώσω. Είναι πολυ προβληματικός ο editor της μετάφρασης. Ευχαριστώ για την απάντηση ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη Electrodd (συζήτησησυνεισφορά) .

@Electrodd:, δεν βάζουμε άρθρα στους τίτλους των λημμάτων, εκτός αν πρόκειται για τίτλο ταινίας ή βιβλίου. Επίσης, κατά τη μετάφραση μη ξεχνάς να συμπεριλαμβάνεις και τις πηγές από το ξενόγλωσσο λήμμα. --cubic[*]star 09:19, 26 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)