Συζήτηση:Σημαία της Μαρτινίκας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τυφλή αυτοματοποιημένη αλλαγή[επεξεργασία κώδικα]

Επειδή μετά από συζήτηση που είχα ούτε ο χρήστης που έκανε την τυφλή αλλαγή γνωρίζει, μπορεί κάποιος να εξακριβώσει αν η νέα εικόνα Αρχείο:Drapeau aux serpents de la Martinique.svg συμβαδίζει ακόμα με τη λεζάντα; Δηλαδή αν αυτό που εμφανίζει το αρχείο ήταν η σημαία του 1766;)--Xoristzatziki (συζήτηση) 18:22, 8 Αυγούστου 2017 (UTC)

Ναι, Xoristzatziki, αυτή είναι και μάλιστα χρησιμοποιείται και σήμερα για την εκπροσώπηση της περιοχής σε τοπικό επίπεδο ή από ορισμένους τοπικούς φορείς.--Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 18:26, 8 Αυγούστου 2017 (UTC)

Glorious 93 Δεν αμφισβήτησα και ούτε έχει σχέση το αν χρησιμοποιείται σήμερα. Απλά απόρησα που αντικαταστάθηκε με αιτιολογία που αναφέρεται σε όσες σελίδες αντικαταστάθηκε δηλαδή Flag as commonly used και όχι με αιτιολογία σύμφωνη με τη λεζάντα δηλαδή αιτιολογία ότι αυτή χρησιμοποιούσαν το 1766. Και ο Superbenjamin λέει ότι δεν γνωρίζει αν αυτή χρησιμοποιούνταν το 1766. Αν όμως είσαι σίγουρος ότι αυτή είχαν το 1766 και όχι την προηγούμενη, τότε είμαστε εντάξει. --Xoristzatziki (συζήτηση) 18:42, 8 Αυγούστου 2017 (UTC)