Συζήτηση:Ραχήλ Μακρή

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Εξαιρετικά σύντομο, προς διαγραφή --The Elder (συζήτηση) 15:56, 23 Ιουλίου 2014 (UTC)

Αφαίρεση τετριμμένων πληροφοριών[επεξεργασία κώδικα]

Αφαίρεσα πληθώρα τετριμμένων πληροφοριών από το λήμμα, οι οποίες προέρχονταν αποκλειστικά από καταλόγους, ώστε να αναδειχτεί η κοινοβουλευτική δράση της βιογραφουμένης. Η Βικιπαίδεια όμως δεν είναι κατάλογος τετριμμένων πληροφοριών και -αν μη τι άλλο- δεν μπορεί να αναφέρει κάθε διάσκεψη στην οποία συμμετείχε ένας βουλευτής ή την κάθε επιτροπή της οποίας υπήρξε απλά μέλος, αν αυτό δεν έχει τραβήξει το ενδιαφέρον ανεξάρτητων πηγών.

Προσθέτω ότι κακώς αφαιρέθηκε η σχέση της Μακρή με τη Λαϊκή Ενότητα, καθώς και με την Πλεύση Ελευθερίας και ότι (περιέργως) αφαιρέθηκε η πληροφορία ότι η βιογραφούμενη σπούδασε Δ.Ε. στο ΤΕΙ Καβάλας. Αμφίβολης άδειας η φωτογραφία -έχω ζητήσει από τον χρήστη που έκανε την επιφόρτωση να διευκρινίσει αν είναι όντως ο δημιουργός. --Κόκκινος Ποταμός YBR 21:38, 14 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)

πολυ σωστές οι πράξεις σας. Παρακαλώ να λειπουν οι αξιολογικές κρίσεις πχ "περιέργως".--Istoria1944 (συζήτηση) 21:43, 14 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)


Σε πείραξε το "περιέργως" και όχι το "κακώς"; Περίεργο. Και να λείπουν παρακαλώ αξιολογικες κρίσεις σαν το "πολύ σωστές" 37.6.0.182 22:11, 14 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)