Συζήτηση:Ο Αντίχριστος (βιβλίο)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Επιχείρηση Αθεϊσμός Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Αθεϊσμός», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης του Αθεϊσμού από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Λήμμα προς επέκταση Προς επέκταση Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης προς επέκταση κατά την κλίμακα ποιότητας.
Μεσαία Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με μεσαία σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.

Ζήτημα στην μετάφραση[επεξεργασία κώδικα]

Ηξερα οτι η μεταφραση αυτου του λήμματος ειναι δυσκολη. Λοιπον, λέει το αγγλικο "virtue free of moralic acid" που μεταφράζω περίπου σε "αρετή χωρίς τo διαβρωτικό οξύ της ηθικής". Ωστόσο η μεταφραση του Ζήση Σαρίκα είναι: "αρετη ελευθερη απο κάθε υποκρισια σε θέματα ηθικής". Το βιβλίο έχει μεταφραστεί και από τον Δουβαλερη Βαγγέλη. Αν καποιος έχει την μετάφραση, μπορεί να βοηθήσει (είναι στην Παρ. 2)Τζερόνυμο-opinion is free but facts are sacred (συζήτηση) 10:42, 3 Οκτωβρίου 2017 (UTC)

Πρωτότυπη έρευνα[επεξεργασία κώδικα]

Πάνω από τις μισές παραπομπές είναι στο ίδιο το βιβλίο, διανθισμένες με σχόλια του συντάκτη (της αγγλικής). --Κόκκινος Ποταμός YBR 10:51, 18 Οκτωβρίου 2017 (UTC)

Εχεις δίκαιο Κόκκινε Ποταμέ, δεν ξερω αν πρέπει να συνεχίσω την μετάφραση ή να βρώ άλλες πηγές. Τι προτείνεις; Τζερόνυμο-opinion is free but facts are sacred (συζήτηση) 06:24, 1 Νοεμβρίου 2017 (UTC)
Τώρα καλύτερα νομίζω. Τζερόνυμο-opinion is free but facts are sacred (συζήτηση) 11:02, 1 Νοεμβρίου 2017 (UTC)