Συζήτηση:Μέταλλα

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Φυσικές Επιστήμες Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Φυσικές Επιστήμες», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Λήμμα προς επέκταση Προς επέκταση Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Προς επέκταση κατά την κλίμακα ποιότητας.
Επιχείρηση Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων Αυτό το λήμμα είναι αντικείμενο της Επιχείρησης Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων, μιας συλλογικής προσπάθειας για την αποτίμηση και δημιουργία στατιστικών για τα λήμματα ζωτικής σημασίας της Βικιπαίδειας.
Λήμμα προς επέκταση Προς επέκταση Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως λήμμα προς επέκταση κατά την κλίμακα ποιότητας.

Σχόλιο 3-10-2019[επεξεργασία κώδικα]

Κατάσταση: έγινε

Γράφει παραπάνω .... (...και το μέταλλο του πρωταθλητή που κατέχει στο DNA του η ομάδα του αποελ, ούτως ώστε να μπορεί στις δύσκολες στιγμές να βγαίνει ζωντανό, μέσω σφυριγμάτων μεταλλικών, πέναλτι μεταλλικών και μεταλλικές καθυστερήσεις τουλάχιστον 10 λεπτών). Αναφορά: Νικολάκος Χρύσανθος 62.38.17.81 17:18, 3 Οκτωβρίου 2019 (UTC) Τι εννοεί?ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη 62.38.17.81 (συζήτησησυνεισφορά) .Απάντηση[απάντηση]

Ήταν ανόητος βανδαλισμός και αφαιρέθηκε.—Ah3kal (συζήτηση) 02:12, 4 Οκτωβρίου 2019 (UTC)Απάντηση[απάντηση]