Συζήτηση:Κρατικός Αερολιμένας Αλεξανδρούπολης «Δημόκριτος»

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Υλικό που υπάρχει παντού διαθέσιμο μην το αφαιρείτε κατά την προσωπική σας κρίση--Kalogeropoulos (συζήτηση) 14:33, 7 Μαρτίου 2016 (UTC)

--- Οι συγκεκριμένες συχνότητες δεν είναι κάτι μυστικό, υπάρχουν σε αρκετές ιστοσελίδες σχετικές με τα αεροδρόμια. Αν κάποιος επιτήδειος θέλει να τις χρησιμοποιήσει, μπορεί πολύ εύκολα να τις βρει. Θεώρησα, πως είναι χρήσιμο να υπάρχουν συγκεντρωμένες μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία των αεροδρομίων. Επίσης, οι διάλογοι μεταξύ πύργων ελέγχου και αεροσκαφών, δεν είναι κάτι μυστικό, εξάλλου πρόκειται για ραδιοκύματα, τα οποία δε μπορούν να περιοριστούν. Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα (http://www.liveatc.net/) μπορεί ο οποιοσδήποτε να τους ακούσει στον υπολογιστή του, υπάρχει και για το αεροδρόμιο Αθηνών. Αν θεωρείτε πως πρέπει να διαγραφούν, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Φιλικά :) Texniths (συζήτηση) 16:07, 7 Μαρτίου 2016 (UTC)

Προσωπικά δεν θεωρώ πως υπάρχει κανένας λόγος αφαίρεσης των πληροφοριών των συχνοτήτων αγαπητέ Texniths καθώς πρόκειται για ελεύθερα διαθέσιμες πληροφορίες από πολλές και διάφορες πηγές, οπότε υποστηρίζω και εγώ την συμπερίληψη τους στα λήμματα που γράφετε. Πάρα πολύ καλή δουλειά, και καλή συνέχεια. Gts-tg (συζήτηση) 01:10, 13 Μαρτίου 2016 (UTC)