Συζήτηση:Κρασί

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Επιχείρηση Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων Αυτό το λήμμα είναι αντικείμενο της Επιχείρησης Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων, μιας συλλογικής προσπάθειας για την αποτίμηση και δημιουργία στατιστικών για τα λήμματα ζωτικής σημασίας της Βικιπαίδειας.
Γ Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως λήμμα τάξης Γ κατά την κλίμακα ποιότητας.
Article.gif
Αυτό το λήμμα έχει παρουσιαστεί ως επιλεγμένο λήμμα στην Κύρια Σελίδα.

Το περιεχόμενο βρίσκεται στο http://www.hungry.gr/thirsty/wine/index.asp με ένδειξη copyright. Θα διαγραφεί σε τρεις ημέρες αν δεν βεβαιωθεί ότι είναι με την άδεια του ιδιοκτήτη. —Geraki μήνυμα2005-05-15 T 17:10 Z

Το άρθρο ξαναγράφτηκε. --Dada 13:17, 11 Ιουνίου 2006 (UTC)

Διαβάζω στο άρθρο τα ακόλουθα: "Στην Ελλάδα, κύριες αμπελοοινικές περιοχές είναι η Πελοπόννησος, η Κρήτη, η Στερεά Ελλάδα, η Εύβοια, η Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου, τα Δωδεκάνησα και η Ήπειρος". Αν στη βιασύνη του ο συντάκτης δεν λησμονούσε τη Θεσσαλία θα είχε συμπεριλάβει στις "κύριες" αμπελοοινικές περιοχές ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Νεκρός σύνδεσμος[επεξεργασία κώδικα]

Κατά την διάρκεια αρκετών αυτόματων ελέγχων ο ακόλουθος εξωτερικός σύνδεσμος βρέθηκε να είναι μη διαθέσιμος. Παρακαλούμε ελέγξτε αν ο σύνδεσμος είναι πράγματι νεκρός και διορθώστε τον ή αφαιρέστε τον σε αυτή την περίπτωση!

Η ιστοσελίδα έχει αποθηκευτεί από το Internet Archive. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη να βάλετε σύνδεσμο προς μια αντίστοιχη αρχειοθετημένη έκδοση: [1]. --Gerakibot 06:38, 11 Αυγούστου 2009 (UTC)