Συζήτηση:Καρδίτσα

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Όπως επισήμανα ήδη στο σχόλιο της πρόσθεσης του tag copyright, το κείμενο περιέχει κομμάτια αντεγραμμένα αυτούσια απο το δικτυοτόπο http://www.thessalia.gr/perifereia/index.asp?a_id=1517 ...πράγμα το οποίο φυσικά δεν θα'πρεπε να συμβαίνει. Δεν έψαξα για άλλες παραβιάσεις, αυτή μου έφτανε. Τι λέτε; -- Τόμμυ 06:26, 1 Φεβρουαρίου 2006 (UTC)

τελικά το σημαντικότερο πρόβλημα της ΒΠ είναι πώς θα πείσεις τον καθένα να μην κάνει κόπυ πέϊστ κείμενα. Προσωπικά δεν με ενοχλεί τόσο η παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων όσο ότι συνήθως το ύφος δεν ταιριάζει στην βικιπαίδεια και επίσης δεν λειτουργεί ο προσωπικός έλεγχος στον οποίο τελικά βασίζεται η ποιότητα της ΒΠ. (δηλαδή με τα κόπυ πέϊστ τελικά καταστρέφεται η ποιότητα της ΒΠ) --Λύκινος 06:35, 1 Φεβρουαρίου 2006 (UTC)

Μια λύση είναι να αφαιρεθούν τα copyrighted κομμάτια (αυτό που έγινε εδώ). Άλλη λύση είναι, όπως λένε στην Uncyclopedia, "το κατεδαφίζουμε και το φτιάχνουμε απ' την αρχή". Μια τρίτη λύση είναι να σταλεί email στην ιστοσελίδα απ' την οποία προέρχεται το κείμενο ζητώντας άδεια να χρησιμοποιηθεί το κείμενο σύμφωνα με την GFDL άδεια. Η τρίτη είναι και η καλύτερη κατά τη γνώμη μου, καθώς αποτελεί και διαφήμιση της Βικιπαίδεια - Badseed 11:47, 1 Φεβρουαρίου 2006 (UTC)

Οι Καραγκουνηδες εχουν καποιο διαλεκτο ή μιλουν καθαρα; Εθχαριστω.--213.151.217.142 19:54, 7 Ιουλίου 2009 (UTC)

Ο Ταυρωπός έχει συγχωνευθεί κάπως άγαρμπα για να πούμε το στραβού το δίκιο. Atlantia 12:40, 30 Οκτωβρίου 2010 (UTC)

Το κομματι για τη μαχη της Καρδιτσας παιρνει ξεκαθαρα με τον τροπο που ειναι γραμμενο θεση: "Κατά τη μάχη μεγάλη υπήρξε η υπηρεσία που πρόσφεραν οι πρόσκοποι της Καρδίτσας, καθώς και άλλοι νεολαίοι.", "Για την ασφάλεια της Καρδίτσας (...) ", προτασεις που δειχνουν πως ντε φακτο υπαρχει η πλευρα "εμεις" και "αυτοι" (οι ανταρτες του ΔΣΕ). Παραλληλα η μονη παραπομπη που παρατειθεται ειναι απο μια εγκυκλοπεδια που ειχε εκδοθει την μετεμφυλιακη εποχη και η οποια σε αυτα τα θεματα προεβαλε την αποψη των νικητων και απο αυτη την αποψη αμφισβητω οποιαδηποτε παραθεση σε αυτην γιατι δεν περιεχει καμια αντικεμενικοτητα. Η παραπομπη που υπαρχει "χωρίς προηγούμενο λεηλασίες, φόνους και τους εμπρησμούς οικιών και απαγωγές ομήρων (¹)" ειναι χαρακτηριστικη. Θα κατσω να γραψω εγω κατι στη θεση αυτου του απαραδεκτου εκτρωματος, αλλα το θετω και εδω σε περιπτωση που το δει καποιος που να θελει γαιτι λογω ελλειψης χρονου θα με παρει καποιον καιρο.Δ.Α.

Σωστά επισημαίνετε τα προβλήματα του λήμματος αλλά δεν επιτρέπεται να επιτίθεστε κατά των όποιων συντακτών του λήμματος με οξείς χαρακτηρισμούς για το περιεχόμενο του λήμματος. Αν προβείτε σε άλλη επιθετική συμπεριφορά, θα προτείνω την φραγή σας.Vagrand (Συζήτηση) 19:52, 2 Ιανουαρίου 2013 (UTC)