Συζήτηση:Θεόδωρος Δηλιγιάννης

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Βιογραφία Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Βιογραφία», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης έναρξη κατά την κλίμακα ποιότητας.
Υψηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με υψηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.

Έγινε πληρεξούσιος της Α΄ Εθνοσυνέλευσης το 1862.
Ποιάς Εθνοσυνέλευσης το 1862? Η Εθνική Συνέλευση ήταν το 1864. Μήπως κάτι άλλο εννοεί;--Focal Point 15:04, 13 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Διόρθωση ημερομηνίας γέννησης[επεξεργασία κώδικα]

Ο Θεόδωρος Δηλιγιάννης γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου 1820. Αναγράφεται στο βιογραφικό σημείωμα που δημοσιεύθηκε, αμέσως μετά τη δολοφονία του, στην εφημερίδα (του) ΠΡΩΪΑ. (Φύλλο 2/6/1905 σελ.1). Το 1820 αναφέρει, στο οικείο λήμμα, και η εγκυκλοπαίδεια Νέα Δομή. ΝΙΚΟΣ ΝΙΚ.

Αν έχετε τις πηγές, παρακαλούμε προσθέστε τις στο λήμμα. Ωστόσο υπάρχει διάσταση απόψεων σχετικά: Άλλες πηγές αναφέρουν το 1824, άλλες το 1820. Στο λήμμα υπάρχουν τώρα και οι δύο χρονολογίες. Ευχαριστούμε για την επισήμανση. --Ttzavarasσυζήτηση 21:09, 22 Απριλίου 2018 (UTC)