Συζήτηση:Η Καθημερινή

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλησπέρα σας,

Είμαι πιστοποιημένος χρήστης της εταιρείας, αυτό μπορείτε να το επαληθεύσετε βλέποντας το email που έχω κάνει εγγραφή το οποίο είναι web@kathimerini.gr.

Ευχαριστώ.ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη Kathimerini (συζήτησησυνεισφορά) .

Όχι ότι με ενδιαφέρει η εφημερίδα, αλλά νομίζω δεν είναι σωστή η έκφραση "Παρ’ ότι αναμείχθηκε περιστασιακά σε πολιτικά σκάνδαλα, ..." Δηλαδή, η εφημερίδα (ως λογότυπος) αναμείχθηκε; Μήπως με κείμενα που έχουν σχέση με τα σκάνδαλα; Ή μήπως οι ιδιοκτήτες της εφημερίδας; Το καθ' ένα είναι διαφορετικό.--Skylax30 (συζήτηση) 13:13, 20 Οκτωβρίου 2017 (UTC)

@Kathimerini: Καλησπέρα. Μπορείτε να μας εξηγήσετε τη σχέση σας με το λογαριασμό Mixaverros88; Ο δικός σας λογαριασμός δημιουργήθηκε μερικά λεπτά μετά τη φραγή του λογαρισμού Mixaverros88. Η πρώτη κιόλας συνεισφορά σας ήταν στο λήμμα της εφημερίδας, με επαναφορά επεξεργασίας του/της Mixaverros88, που είχε αναιρεθεί μέχρι τότε αρκετές φορές από άλλους χρήστες, επεξεργασία που η επίμονη επανεισαγωγή της στο λήμμα είχε ως αποτέλεσμα τη φραγή. Ο λογαριασμός Mixaverros88 έχει μόνο επεξεργασίες σχετικές με την εφημερίδα, όπως και ο δικός σας. Έχετε μια εξήγηση για όλα αυτά; Διότι μοιάζει (σχεδόν δείχνει βέβαιο) ότι ο λογαρισμός σας δημιουργήθηκε για να παρακαμφθεί η φραγή που επιβλήθηκε στον/στην Mixaverros88. ——Nur noch ein Gott kann uns retten! aka Chalk19 (συζήτηση) 14:41, 20 Οκτωβρίου 2017 (UTC)

Πιστοποιημένος ή όχι χρήστης της εταιρίας το nickname που επιλέξατε δεν είναι αποδεκτό από την πολιτική. (Και) για το λόγο αυτό φράσσεται επ' αόριστον. --Ttzavarasσυζήτηση 15:42, 20 Οκτωβρίου 2017 (UTC)