Συζήτηση:Η Καθημερινή
Καλησπέρα σας,
Είμαι πιστοποιημένος χρήστης της εταιρείας, αυτό μπορείτε να το επαληθεύσετε βλέποντας το email που έχω κάνει εγγραφή το οποίο είναι web@kathimerini.gr.
Ευχαριστώ.— ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη Kathimerini (συζήτηση • συνεισφορά) .
Όχι ότι με ενδιαφέρει η εφημερίδα, αλλά νομίζω δεν είναι σωστή η έκφραση "Παρ’ ότι αναμείχθηκε περιστασιακά σε πολιτικά σκάνδαλα, ..." Δηλαδή, η εφημερίδα (ως λογότυπος) αναμείχθηκε; Μήπως με κείμενα που έχουν σχέση με τα σκάνδαλα; Ή μήπως οι ιδιοκτήτες της εφημερίδας; Το καθ' ένα είναι διαφορετικό.--Skylax30 (συζήτηση) 13:13, 20 Οκτωβρίου 2017 (UTC)
@Kathimerini: Καλησπέρα. Μπορείτε να μας εξηγήσετε τη σχέση σας με το λογαριασμό Mixaverros88; Ο δικός σας λογαριασμός δημιουργήθηκε μερικά λεπτά μετά τη φραγή του λογαρισμού Mixaverros88. Η πρώτη κιόλας συνεισφορά σας ήταν στο λήμμα της εφημερίδας, με επαναφορά επεξεργασίας του/της Mixaverros88, που είχε αναιρεθεί μέχρι τότε αρκετές φορές από άλλους χρήστες, επεξεργασία που η επίμονη επανεισαγωγή της στο λήμμα είχε ως αποτέλεσμα τη φραγή. Ο λογαριασμός Mixaverros88 έχει μόνο επεξεργασίες σχετικές με την εφημερίδα, όπως και ο δικός σας. Έχετε μια εξήγηση για όλα αυτά; Διότι μοιάζει (σχεδόν δείχνει βέβαιο) ότι ο λογαρισμός σας δημιουργήθηκε για να παρακαμφθεί η φραγή που επιβλήθηκε στον/στην Mixaverros88. ——Nur noch ein Gott kann uns retten! aka Chalk19 (συζήτηση) 14:41, 20 Οκτωβρίου 2017 (UTC)
Πιστοποιημένος ή όχι χρήστης της εταιρίας το nickname που επιλέξατε δεν είναι αποδεκτό από την πολιτική. (Και) για το λόγο αυτό φράσσεται επ' αόριστον. --Ttzavarasσυζήτηση 15:42, 20 Οκτωβρίου 2017 (UTC)
Αντικομμουνισμός Βλάχου
[επεξεργασία κώδικα]Σαν τεκμήριο παρουσιάζεται η χρήση του χαρακτηρισμού συμμορίτες. Δεν είναι σαφές αν αυτό γίνεται από την πηγή ή είναι πρωτότυπη έρευνα. Αλλά ότι από τα δύο και να ισχύει, ο συγκεκριμένος χαρακτησισμός ήταν σε γενική χρήση, από την κυβερνητική πλευρά. Όπως ο ομόλογός του μοναρχοφασίστες ή μαύροι από την άλλη. Τεκμήριο αντικομμουνισμού της Βλάχου θα ήταν π.χ. άρθρα στα οποία υποστήριζε να αντιμετωπίζονται σαν πολίτες β κατηγορίας οι κομμουνιστές P.a.a (συζήτηση) 09:38, 27 Σεπτεμβρίου 2021 (UTC)
Σχόλιο 7-2-2022
[επεξεργασία κώδικα]Κατάσταση: | έγινε |
---|---|
Στην περιγραφή των διευθυντών της Καθημερινής, το όνομα του Νίκου Αναστασόπουλου είναι συνδεδεμένο με ένα όνομα Νικολάου Αναστασόπουλου που δεν είναι το σωστό. Ο Νίκος Αναστασόπουλος, διευθυντής της Καθημερινής, ήταν δημοσιογράφος, γεννημένος στα Καστριά Καλάβρυτων το 1900. Παντρεύτηκε τη Βασιλική Τέντε και είχε τρεις γιους, τον Γεώργιο, τον Αντρέα και τον Νικόλαο. Σκοτώθηκε στις 25 Ιανουαρίου 1944 στο κέντρο της Αθήνας, από γερμανικό καμιόνι, υπό αδιευκρίνηστες συνθήκες. Αναφορά: Μαριλίζα Αναστασοπούλου 2A02:587:2C2B:38B4:6C8F:671C:FD0C:56A8 11:04, 7 Φεβρουαρίου 2022 (UTC)
Διορθώθηκε P.a.a (συζήτηση) 11:43, 7 Φεβρουαρίου 2022 (UTC)