Συζήτηση:Επιτάφιος (Γιάννης Ρίτσος)

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ελληνικός Πολιτισμός Αυτό το λήμμα ξεκίνησε ή αναπτύχθηκε στα πλαίσια της «Βικιεπιχείρησης Ελληνικός Πολιτισμός», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν στον Ελληνικό Πολιτισμό.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Β Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Β κατά την κλίμακα ποιότητας.
Μεσαία Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με μεσαία σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.


Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Γράμματα και λογοτεχνία Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Γράμματα και λογοτεχνία», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Β Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Β κατά την κλίμακα ποιότητας.
Υψηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με υψηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.

Πιθανό ορθογραφικό[επεξεργασία κώδικα]

ΖῷονΠολιτικόν, στο απόσπασμα για το τι είπε ο ποιητής στον Θεοδωράκη διαβάζω: «...είπα πραγματικά ότι εδώ πέρα είναι ένας δρόμος για να πλησιάσει η ποίηση μέσο της μουσικής εκείνους τους ανθρώπους που δεν θα τους πλησίαζε ίσως ποτέ..». Το έψαξα και είδα ότι και άλλοι έτσι το παραθέτουν. Όμως το μέσο δε θα έπρεπε να γραφόταν μέσω; Αν ωστόσο πρόκειται για γραπτό του ίδιου του ποιητή τότε προφανώς θα πρέπει να κρατηθεί η πρωτότυπή του ορθογραφία και ίσως να μπει ένα (sic) για να μη διορθωθεί τυχαία αργότερα. --Ah3kal (συζήτηση) 12:25, 4 Νοεμβρίου 2014 (UTC)[απάντηση]

Σίγουρα θέλει "ω"! Έχεις δίκιο σχετικά με αυτό, ένα επίρρημα είναι... Αλλά τι να σου πω; Δεν ξέρω, τι θα ήταν σωστό να κάνουμε... Αφού το είδες κι εσύ έτσι άλλου, ας μείνει ως είναι... -- ΖῷονΠολιτικόν(παρακαλῶ...) 12:36, 4 Νοεμβρίου 2014 (UTC)[απάντηση]