Συζήτηση:Επαρχία Μαντινείας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Δεν υπάρχει λόγος η αναλυτική διοικητική διαίρεση να βρίσκεται ξεχωριστά από το άρθρο για την ίδια την διαίρεση και τις μεταβολές της. Γι'αυτό και προχώρησα στη μεταφορά των πληροφοριών σε ένα άρθρο με συνοχή. Επαναφέρω, μέχρι να βρεθεί ένας καλός λόγος για διάσπαση των πληροφοριών για την ίδια διοικητική οντότητα σε δύο άρθρα. --geraki Talk 13:22, 25 Αυγούστου 2010 (UTC)

Η διοικητική διαίρεση της επαρχίας μαντινείας που έκανες ανακατεύθυνση αφορά μία μικρή περίοδο, (την δεκαετία κυρίως του 1830). Το άρθρο για την επαρχία Μαντινείας αφορά την επαρχία που υπήρχε μέχρι το 1997. Πως ταυτίζεις τα δύο θέματα και προχωράς σε άμεση ανακατεύθυνση και συγχώνευση χωρίς καν να γίνει κάποια συζήτηση στην σελίδα συζήτησης του άρθρου. Φυσικά πράτεις μόνος σου γιατί τα άρθρα αυτά σου χαλάνε τα σχέδια και πρέπει να "λογοκριθούν". Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω και πολλά αφού είσαι διαχειριστής, γραφειοκράτης και έχεις όλες τις εξουσίες της ΒΠ συγκεντρωμένες στα χέρια σου. Μπορώ μόνο να παρακολουθώ τη δουλειά μου να καταστρέφεται αφού έγινα στόχος σου. --Costas78 13:30, 25 Αυγούστου 2010 (UTC)

Δεν νομιζω οτι οι προσθηκες του geraki ηταν λαθος ! ειναι μια πολυ καλη προταση για τα συγκεκριμένα αρθρα! Προτεινω συζητηση εδω και οχι διορθοπολεμος, ειστε εμπειροι χρηστες και οι δυο. Και ΟΧΙ προσωπικες επιθεσεις!!! . --✻tony esopi λέγε 13:32, 25 Αυγούστου 2010 (UTC)

Άλλος ένας που επικαλλείται ότι ο άλλος είναι διαχειριστής, γραφειοκράτης και έχει όλες τις εξουσίες της ΒΠ συγκεντρωμένες στα χέρια του. ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΗΤΕΣ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ. Λοιπόν, ή ζητάς συγνώμη, ή τα διαγράφεις τα παραπάνω. --geraki Talk 13:35, 25 Αυγούστου 2010 (UTC)

Είδες ότι το άρθρο έχει τίτλο Διοικητική διαίρεση επαρχίας Μαντινείας (1833); Υπάρχει διάθεση να δούμε καθαρά τα πράγματα ή θα λειτουργήσει η αλληλεγγύη των διαχειριστών --Costas78 13:42, 25 Αυγούστου 2010 (UTC)
Βεβαίως, και διαφωνώ στο ότι υπάρχει οποιοσδήποτε λόγος για μία επαρχία να υπάρχουν άλλα έξι-επτά άρθρα κατάλογοι με τις διαδοχικές διοικητικές διαιρέσεις. Σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτεροι τρόποι να παρουσιαστούν τα στοιχεία, αν αυτά είναι απαραίτητα. --geraki Talk 14:17, 25 Αυγούστου 2010 (UTC)
Δεν πρόλαβαν καλά καλά να γίνουν τα άρθρα και πρόλαβες να διαφωνήσεις μόνος σου και να προχωρήσεις στην αλλαγή μόνος σου. Οι γνώμες των άλλων φυσικά περισσεύουν --Costas78 19:11, 25 Αυγούστου 2010 (UTC)
Όπως έχεις δικαίωμα να τα δημιουργήσεις μόνος σου, καθένας έχει δικαίωμα να τα αλλάξει μόνος του. Μήπως προηγείται κάποια συζήτηση πριν από κάθε αλλαγή; Όχι, αφού το σύνθημα της Βικιπαίδειας είναι Be bold. Φυσικά, όταν μετά από μια αλλαγή υπάρχει διαφωνία, τότε η συζήτηση επιβάλλεται. Όπως επιβάλλεται και να λαμβάνονται υπόψη οι διαφωνίες που έχουν ήδη εκφραστεί για αλλαγές και δημιουργίες άρθρων. Όπως βλέπεις, η συζήτηση περιμένει ακόμη να δικαιολογήσεις την αναστροφή που έκανες και όχι να σχολιάζεις για το αν έχω δικαίωμα να πειράζω τα άρθρα σου ή όχι. Σου προτείνω να μελετήσεις τα en:Wikipedia:BOLD, revert, discuss cycle και en:Wikipedia:Consensus#Consensus as a result of the editing process και ιδιαίτερα το Don't revert due to "no consensus" για να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία. --geraki Talk 21:55, 25 Αυγούστου 2010 (UTC)