Συζήτηση:Δήμος Αμφίπολης

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Πολύ καλή η επέκταση που έγινε στο άρθρο αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να καταργηθούν τα άρθρα των παλαιότερων δήμων. Δεν υπάρχει λόγος κατάργησής τους. --Costas78 16:11, 29 Ιανουαρίου 2011 (UTC)


Μετά από δεκάδες μακρόχρονες και έντονες συζητήσεις εσύ ο ίδιος κατέληξες στο συμπέρασμα:

«Μοιάζει πάντως να καταλήγουμε στην διατήρηση άρθρων παλαιών δήμων όταν έχουν περιεχόμενο (όπως είναι οι δήμοι της Αχαΐας) και συγχώνευση άρθρων παλαιών δήμων όταν απλά αναπαράγουν περιεχόμενο που υπάρχει και στο άρθρο για τον νέο δήμο (δήμος Πασαρώνος και Δήμος Ζίτσας (πρόγραμμα Καλλικράτης)). Το ιδανικό σενάριο πάντως είναι να έχουμε στο μέλλον όσο γίνεται περισσότερα άρθρα παλαιών δήμων σαν της Αχαΐας και όσο γίνεται περισσότερα άρθρα νέων δήμων σαν τον δήμο Ζίτσας --Costas78 19:56, 13 Σεπτεμβρίου 2010 (UTC)» [1]

Κάτι που πάνω κάτω ήταν αποδεκτό μάλλον από όλες τις πλευρές. Εγώ εφαρμόζω τα παραπάνω, έστω και αν εσύ και ο Focal έχετε καταστρατηγήσει τα παραπάνω και όχι απλά δεν γίνονται συγχωνεύσεις αλλά στο ενδιάμεσο έχετε δημιουργήσει και δεκάδες άρθρα που δεν υπήρχαν, ακόμη και για δήμους που διατηρούνται με το ίδιο όνομα (π.χ. Δήμος Λεβαδέων (πρόγραμμα Καλλικράτης) - Δήμος Λεβαδέων (πρόγραμμα Καποδίστριας)).

Πεντακόσιες συζητήσεις κάναμε αλλά αφού επιλέξατε να προχωρήσετε σαν να μην υπήρχαν διαφωνίες, δε νομίζω ότι χρειάζεται τίποτε περισσότερο. Ο καθένας με τον τρόπο του. --geraki Talk 16:25, 29 Ιανουαρίου 2011 (UTC)

Από τον Σεπτέμβριο έχει γίνει πολύ δουλειά για να βελτιωθεί όλη η σειρά των άρθρων αλλά εσύ αποφάσισες τώρα να μας φτύσεις στα μούτρα --Costas78 16:45, 29 Ιανουαρίου 2011 (UTC)
Καμία βελτίωση και τίποτε το εξαιρετικό δεν έχουν τα άρθρα που συγχώνευσα. Ανταποκρίνονται τέλεια στο παράδειγμα που χρησιμοποίησες παραπάνω: [2] [3] [4] [5] . Όσο για τη λεγόμενη βελτίωση, αυτή μπορεί να κριθεί ανά άρθρο - αν βελτίωσες (πραγματικά) 10 άρθρα δεν σημαίνει ότι θα κρατήσουμε 1000. Και βεβαίως, αυτός που φτύνει άλλους στα μούτρα δεν είμαι εγώ. Εγώ ήμουν που πρώτα ζήτησα συζήτηση χωρίς να κάνω του κεφαλιού μου, εγώ επέμενα σε συζήτηση, εγώ βρέθηκα να βρίζομαι από εσένα. Τζάμπα λοιπόν η συζήτηση, τζάμπα και το βρίσιμο. Αφού αποφάσισες ότι δεν δεσμεύεσαι από συζητήσεις, καλό είναι να θυμάσαι ότι δεν υπάρχει ιδιοκτησιακό καθεστώς στα άρθρα. Κι εγώ τα βελτιώνω όπως νομίζω καλύτερα. --geraki Talk 17:08, 29 Ιανουαρίου 2011 (UTC)
Εδώ συγχωνεύεις ακόμα και αν τα άρθρα ξεκινήσουν να βελτιώνονται [6] -->[7], ποια συζήτηση και συμφωνία επικαλείσαι παραπάνω. Στην συζήτηση δεν συμφώνησε κανείς μαζί σου για μαζικές συγχωνεύσεις. Αν θεώρησες πως συμφώνησα μαζί σου επειδή προσπαθούσα να σκεφτώ συμβιβαστικές λύσεις να λήξει η συζήτηση κάνει λάθος. Απλά δεν γνώριζα καλά με ποιον συζητάω και νόμιζα οτί υπήρχε κάποια περίπτωση να καταλήξουμε σε μία μέση λύση. Μετά από αυτή την συζήτηση έμαθα (ακολούθησαν στη συνέχεια και κάτι πραξικοπηματικές διαγραφές καταλόγων κλπ. και έμαθα για τα καλά) --Costas78 17:32, 29 Ιανουαρίου 2011 (UTC)
Εφόσον ισχυρίζεσαι ότι τα παραπάνω δεν ήταν μια συμβιβαστική λύση στην οποία συμφωνούσες, τότε δεν υπάρχει κάτι να πούμε. Αν μάλιστα ισχυρίζεσαι ότι οι σημερινές μου αλλαγές δεν ήταν στο πνεύμα του "συγχώνευση άρθρων παλαιών δήμων όταν απλά αναπαράγουν περιεχόμενο που υπάρχει και στο άρθρο για τον νέο δήμο", τότε σίγουρα δεν υπάρχει κάτι να πούμε. --geraki Talk 17:42, 29 Ιανουαρίου 2011 (UTC)
«Εδώ συγχωνεύεις ακόμα και αν τα άρθρα ξεκινήσουν να βελτιώνονται [8] -->[9], ποια συζήτηση και συμφωνία επικαλείσαι παραπάνω.»
Ειλικρίνεια μηδέν. Η απάντηση για οποιονδήποτε, βρίσκεται στο ιστορικό όπου φαίνεται ότι η μόνη ενημέρωση (και όχι βελτίωση όπως στα άρθρα της Αχαΐας) έγινε μετά από την συγχώνευση. --geraki Talk 17:45, 29 Ιανουαρίου 2011 (UTC)
Και αμέσως μετά ξαναέγινε συγχώνευση. Για κοίτα καλύτερα το ιστορικό. Δεν το πρόσεξες καλά. Το ίδιο και εδώ Ιστορικό, 15:23 ενημέρωση, 15:45 ξανά συγχώνευση --Costas78 17:47, 29 Ιανουαρίου 2011 (UTC)

Χρώματα legend[επεξεργασία κώδικα]

Τα χρώματα στον υπότιτλο της εικόνας των δημοτικών ενοτήτων είναι λανθασμένα, αλλά δεν μπορώ να μαντέψω το σωστό. --Focal Point 17:05, 29 Ιανουαρίου 2011 (UTC)