Συζήτηση:Γιώργος Σταυρόπουλος

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Όχι ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς Αυτό το λήμμα πρέπει να συμφωνεί με την πολιτική για τις βιογραφίες ζώντων προσώπων, ακόμα και αν το λήμμα δεν αποτελεί βιογραφία, επειδή περιέχει υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα. Αμφιλεγόμενο ατεκμηρίωτο ή με ανεπαρκή τεκμηρίωση υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα και δύναται να δημιουργήσει συγκρούσεις, επιβάλλεται να αφαιρεθεί αμέσως από το λήμμα και την σελίδα συζήτησής του, ειδικότερα αν είναι πιθανώς δυσφήμηση, συκοφαντία, εξύβριση ή λίβελλος. Χρήστες που προσθέτουν επανειλημμένα τέτοιο υλικό, είναι πιθανό να υποστούν φραγή. Εάν διαπιστώσετε ότι τέτοιο υλικό τοποθετείται επανειλημμένα, ή αν έχετε άλλες ανησυχίες, παρακαλείστε να αναφέρετε το ζήτημα στο σημειωματάριο διαχειριστών ώστε να επιμεληθεί του ζητήματος κάποιος διαχειριστής.

Το άρθρο είναι αντιγραφή δύο σελίδων του Υπουργείου Επικρατείας: [1] [2].--Vagrand , 4 Ιανουαρίου 2012 (UTC)

Δεν πρόσεξες καλά τις σελίδες... έχουν άδεια CC-BY-SA. Κοίταξε στο τέλος τους. --Ttzavarasσυζήτηση 23:05, 4 Ιανουαρίου 2012 (UTC)
Τότε μάλλον λάθος μου,δεν καταλαβαίνω τις άδειες τέτοιου τύπου και τι δέχεται η βικιπαίδεια με πλήρη αντιγραφή.--Vagrand 23:18, 4 Ιανουαρίου 2012 (UTC)
Το ύφος βέβαια και οι πληροφορίες θέλουν επιμέλεια. Θα ασχοληθώ αργότερα.--Diu 23:22, 4 Ιανουαρίου 2012 (UTC)
Ευπρόσδεκτος...Ένα άλλο θέμα είναι ότι υπάρχει σύγχυση στον Τύπο καθώς ονομάζουν τον Σταυρόπουλος "Υπουργό Επικρατείας" και τον Καψή "Υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο" ή "Υπουργό Επικρατείας". Μία άλλη απορία είναι αν έχει τελικά ευθύνες για τον Τύπο ή είναι "άνευ χαρτοφυλακίου".[3] Μια άλλη απορία είναι ότι στο προεδρικό διάταγμα δεν γίνεται καμία αναφορά σχετικά για αρμοδιότητες "Αναθεώρησης του Συντάγματος" που είχε ως νομικός σύμβουλος του Παπανδρέου, και δημοσιεύματα όταν ανέβαλε, μιλούσαν ότι είναι συνεχιστής της διαδικασίας της Αναθεώρησης. --Vagrand 01:33, 5 Ιανουαρίου 2012 (UTC)
Στο Προεδρικό διάταγμα λέει "...συνεργάζεται με τους άλλους υπουργούς για την προώθηση των αναγκαίων θεσμικών μεταρρυθμίσεων.". Άρα μάλλον περιλαμβάνει αυτό που αναφέρεται στα μέσα ότι έχει αναλάβει συνεχιστής της Αναθεώρησης του Συντάγματος".--Vagrand 02:30, 5 Ιανουαρίου 2012 (UTC)