Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συζήτηση:Γεώργιος Γεριτσίδης

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Σημείωση Συντάκτη[επεξεργασία κώδικα]

Αφαίρεσα τις υποτιθέμενες και προσχηματικές επισημάνσεις περί μη εγκυκλοπαιδικότητας. Παρακαλώ να τηρείτε τους βασικούς κανόνες της Wikipedia. Mεταξύ των άλλων:

  1. Αγνοήστε τους κανόνες, αν αυτό είναι χρήσιμο σύμφωνα με την κοινή λογική, ώστε να προστεθούν χρήσιμες πληροφορίες σε ένα λήμμα. Από την άλλη, αν υπάρχει κάποιος κανόνας για να γίνει κάτι, ακολουθήστε εκείνον.
  2. Αντίθετα εξηγήστε του τι κάνει λάθος, γιατί είναι λάθος και πώς να το διορθώσει. Αν είναι δυνατό, διορθώστε το ο ίδιος (αλλά μην ξεχνάτε τα παραπάνω).
  3. Υποθέστε καλή πρόθεση, με λίγα λόγια προσπαθήστε να θεωρήσετε ότι το άτομο στην άλλη πλευρά της συζήτησης είναι ένα σκεπτόμενο άτομο που προσπαθεί να συνεισφέρει θετικά στην Βικιπαίδεια - εκτός και μόνο εκτός αν έχετε μια στέρεη βάση και αντικειμενικές αποδείξεις για το αντίθετο. Το να διαφωνεί μαζί σας δεν είναι μια τέτοια απόδειξη. Papatheodorou (συζήτηση)Dimzam10


Dimzam10, όπως γράφετε, η πολιτική αναφέρει «αν υπάρχει κάποιος κανόνας για να γίνει κάτι, ακολουθήστε εκείνον». Υπάρχει συζήτηση/διαδικασία για την διαγραφή ή διατήρηση του λήμματος, μην αφαιρείτε την σχετική ειδοποίηση από το λήμμα προτού ολοκληρωθεί.
Επίσης, παρότι έχετε αντιληφθεί και αναφέρετε την ύπαρξη της πολιτικής για την εκτίμηση της καλής πρόθεσης και ζητάτε να εκτιμηθεί αυτή προς εσάς, ενώ δεν βλέπω να έχει αμφισβητήσει κανείς την δική σας καλή πρόθεση εσείς μιλάτε στην σχετική συζήτηση για "προσχηματικά επιχειρήματα" και "κακόβουλες εικασίες". [1]
Μην αναφέρετε αποσπασματικά κάποιες φράσεις της πολιτικής, ζητώντας την εφαρμογή τους. Η πολιτική δεν περιορίζεται σε αυτές αλλά σε ένα ολόκληρο πλαίσιο το οποίο επίσης χρειάζεται εφαρμογή. Κυριότερα βέβαια, όταν ζητάτε την εφαρμογή της πολιτικής, θα πρέπει να την εφαρμόζετε και ο ίδιος/ίδια.
-geraki talk 05:15, 11 Οκτωβρίου 2012 (UTC)[απάντηση]
Προφανώς η πολιτική δεν περιορίζεται σε αυτές, αλλά είναι εκείνες οι οποίες δεν εφαρμόζονται απο άλλους στην προκειμένη περίπτωση. Αν υπάρχει κάποιος κανόνας που δεν εφαρμόζω να το πείτε ευθέως κ συγκεκριμένα. Papatheodorou (συζήτηση)Dimzam10