Συζήτηση:Γαστρεντερίτιδα

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ιατρική Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ιατρική», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Γ Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Γ κατά την κλίμακα ποιότητας.
Ύψιστης Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με Ύψιστη σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.

Συγχώνευση[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα. Βλέπω ότι υπάρχει ήδη λήμμα με τον τίτλο γαστρεντερίτιδα. Επειδή ο τίτλος "γοαστρεντερίτιδα" δεν υπάρχει ως κάτι ξεχωριστό σε σχέση με τη γαστρεντερίτιδα , φοβάμαι ότι θα πρέπει να γίνει είτε συγχώνευση είτε διαγραφή του παρόντος λήμματος

Sotkil (συζήτηση) 06:59, 12 Οκτωβρίου 2012 (UTC)

Symbol support vote.svg Υπέρ. της συγχώενυσης. --C Messier 07:41, 12 Οκτωβρίου 2012 (UTC)

Ο τίτλος είναι 100% ανακριβής. Δεν υφίσταται παρόμοιος όρος (Γoαστρεντερίτιδα) σε καμία γλώσσα. --Ttzavarasσυζήτηση 17:10, 12 Οκτωβρίου 2012 (UTC)

Symbol support vote.svg Υπέρ. της συγχώνευσης. Συμφωνώ απόλυτα, έχει γίνει ορθογραφικό λάθος και θα πρέπει να διορθωθεί.

Στην ουσία τα δυο άρθρα είναι μετάφραση δυο εκδόσεων του ίδιου άρθρου, του en:Gastroenteritis της αγγλικής (συγκρ. Γoαστρεντερίτιδα με [1], Γαστρεντερίτιδα με [2]. Συνεπώς νομίζω ότι αντί για συγχώνευση, αυτό το άρθρο μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως το άλλο ως νεότερη έκδοση - Badseed απάντηση 23:00, 21 Οκτωβρίου 2012 (UTC)

Μετέφερα το άρθρο στο Γαστρεντερίτιδα σύμφωνα με το σκεπτικό του Badseed, προφανώς ήταν τυπογραφικό. --→Geilamir (συζήτηση) 09:38, 1 Νοεμβρίου 2012 (UTC)