Συζήτηση:Α.Ε. Δήμητρα Ευξεινούπολης

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Εγκυκλοπαιδικότητα[επεξεργασία κώδικα]

Όπως φαίνεται από τα λινκ πρόκειται για ομάδα τοπικού πρωταθλήματος, οπότε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί διαγράφεται.

http://www.aedimitra.gr/ http://www.aedimitra.gr/index.php/history-new http://efxinoupoli.blogspot.gr/2009/04/1959.html http://almyrosinfo.gr/data_info.php?prod_id=18021&timicat1=95920&timicat2=62082&timicat3=0&timicat4=0&timicat5=0&timicat6=0&timicat7=0 ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη Makinkon (συζήτησησυνεισφορά) .

Σύμφωνα με Βικιπαίδεια:Εγκυκλοπαιδικότητα (αθλητισμός), εγκυκλοπαιδικές είναι ομάδες που συμμετείχαν σε εθνική κατηγορία (ερασιτεχνική ή επαγγελματική) τουλάχιστον δύο χρονιές. Xaris333 (συζήτηση) 23:04, 19 Απριλίου 2014 (UTC)[απάντηση]

Πέρα από το γεγονός ότι δεν καλύπτει το κριτήριο της συμμετοχής σε εθνικές κατηγορίες, δεν καλύπτει ούτε το γενικό κριτήριο εγκυκλοπαιδικότητας: «θέμα έχει λάβει σημαντική κάλυψη σε αξιόπιστες πηγές που είναι ανεξάρτητες από το θέμα».

  • Τα blog και οι ιστοσελίδες του συλλόγου δεν ανήκουν στις ανεξάρτητες πηγές
  • Οι επαγγελματικοί οδηγοί δεν αποτελούν σημαντική κάλυψη (και δεν νομίζω ότι είναι και ανεξάρτητοι, μιας και ο ενδιαφερόμενος στέλνει τα στοιχεία και ο οδηγός απλά τα δημοσιεύει)
  • Η ιστοσελίδα του δήμου κάνει ονομαστική αναφορά.
  • Από τους υπόλοιπους συνδέσμους δεν προκύπτει σημαντική κάλυψη. Είναι η κάλυψη ρουτίνας για την προετοιμασία και τα αποτελέσματα της ομάδας ή δεν ασχολούνται καν με την ίδια την ομάδα[1].
  • Σημαντική κάλυψη είναι ένα αφιέρωμα.

Αν δεν παρουσιαστούν ανεξάρτητες αξιόπιστες πηγές που να προσφέρουν σημαντική κάλυψη, το λήμμα θα διαγραφεί. --C Messier 09:50, 23 Απριλίου 2014 (UTC)[απάντηση]

Ή θα συγχωνευθεί στο λήμμα για την Ευξεινούπολη. --C Messier 10:56, 23 Απριλίου 2014 (UTC)[απάντηση]