Συζήτηση:Αριστερό Δίκτυο Νεολαίας

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Προς μέλη του ΑΡΔΙΝ που επεξεργάζονται την σελίδα[επεξεργασία κώδικα]

Παιδιά, στην Βικιπαιδεια υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες και πρότυπα τα οποία ακολουθούμε για να σιγουρεύουμε ότι δεν θα επικρατεί χάος, παραπληροφόρηση κτλ.

Πριν επεξεργαστείτε την σελίδα θα σας παρακαλούσα πολύ να μελετήσετε πως γράφουμε τα λήμματα, ποιος είναι ο σκοπός της Βικιπαίδειας και τι προσπαθούμε να αποφύγουμε.

Είδα την επεξεργασία σας και την αναίρεσα γιατί η Βικιπαίδεια δεν είναι μια σελίδα διαφήμισης της οργάνωσής σας. Αν θέλετε να προσθέσετε περιεχόμενο στην σελίδα θα πρέπει αυτό να γίνει σύμφωνα με τους κανόνες, ή να μην γίνει καθόλου.

Σας το λέω γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται τέτοιες επεξεργασίες στην πολιτική πλευρά της ελληνικής ΒΠ. Άρθρα που δεν είναι σωστά φτιαγμένα μπορεί να κλειδωθούν ή να διαγραφούν κιόλας. Σας παραθέτω τα πιο βασικά λινκ να διαβάσετε πριν κάνετε επόμενες επεξεργασίες:

Οδηγός χρήσης κώδικα μορφοποίησης
Οδηγός χρήσης κώδικα μορφοποίησης
Οδηγός χρήσης του οπτικού επεξεργαστή κειμένων
Οδηγός χρήσης του οπτικού επεξεργαστή κειμένων

Μπορείτε να υπογράφετε στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείτε στην Αγορά. Καλή συνέχεια! · Mpaglamas 22:44, 28 Νοεμβρίου 2021 (UTC)[απάντηση]