Συζήτηση:Αριδαία/Καλό λήμμα

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Αριδαία (επεξεργασία | συζήτηση | ιστορικό | σύνδεσμοι | παρακολούθηση | μητρώο | εμφανίσεις)

Το λήμμα αυτό έχει απορριφθεί ως καλό λήμμα στις 15 Αυγούστου 2020, με βάση τα Κριτήρια καλών λημμάτων


Σύμβολα αξιολόγησης σύμφωνα με τα κριτήρια
Ναι {{v+}} Ναι, Ναι υπό προϋποθέσεις {{v+!}} Ναι υπό προϋποθέσεις, Όχι {{v-}} Όχι, Σχόλιο, άποψη {{v!}} Σχόλιο, Ουδέτερο {{v=}} Ουδέτερη θέση, Αλλαγή θέσης {{v/}} Αλλαγή γνωμάτευσης, Μεταβολή {{v~}} Μεταβάλλεται


Αξιολόγηση
1. Καλογραμμένο; Ναι υπό προϋποθέσεις χρήζει μερικών μικροδιορθώσεων (πχ. κεφαλαία εκεί που δεν χρειάζεται, τελείες που λείπουν κτλ). Η φράση «με άνω των 35 ετών ιστορία» είναι ασαφής, καθώς όσο περνούν τα χρόνια χάνει το νόημά της. Καλύτερα να προστεθεί το έτος δημιουργίας, ως καθορισμένο σημείο στο χρόνο. Επίσης, τι σημαίνει «Την Αριδαία παλιότερα διέσχιζε ο Αλμωπαίος ποταμός αλλά αποφασίστηκε το κλείσιμο του.»
2. Επαληθεύσιμο; Όχι Υπάρχουν ολόκληρες ενότητες χωρίς παραπομπές (πχ. Αξιοθέατα, αθλητισμός). Άλλες βασίζουν την τεκμηρίωσή τους σε παραπομπές στο google maps, το οποίο ανήκει στις ιστοσελίδες σύνδεσμοι προς τις οποίες καλό είναι να αποφεύγονται (ΒΠ:SPAM), και έτσι όπως είναι τοποθετημένο μοιάζει σαν να πρόκειται για ΒΠ:Πρωτότυπη έρευνα. Επίσης κάπου θα υπάρχει μια πηγή πιο αξιόπιστη από Λουτρά Πόζαρ - Τουριστικός Οδηγός. Η παραπομπή 11 δεν εμφανίζεται σωστά, η παραπομπή 15 είναι ένα σκέτο url.
3. Ευρεία κάλυψη; Όχι Λείπει η ενότητα για την ιστορία του οικισμού, καθώς και για την οικονομία, τον πολιτισμό, τις αδελφοποιημένες πόλεις (αν υπάρχουν)
4. Ουδέτερη οπτική γωνία; Ναι
5. Σταθερό; Ναι --C Messier 08:28, 15 Αυγούστου 2020 (UTC)[απάντηση]
6. Εικονογραφημένο; Ουδέτερο Η κεντρική εικόνα αν δε κάνω λάθος απεικονίζει κυρίως νεότερες κατασκευές και αγάλματα, τα οποία σύμφωνα με την έλλειψη πανοράματος στην Ελλάδα ίσως και να είναι προς διαγραφή. Στα commons υπάρχουν βέβαια και άλλες φωτογραφίες. Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν υπάρχει φωτογραφία του σιδηροδρομικού σταθμού, ενώ υπάρχει μιας παιδικής χαράς που θα μπορούσε να βρίσκεται παντού στην Ελλάδα ή και γενικότερα.
Αξιολογητής
--C Messier 08:28, 15 Αυγούστου 2020 (UTC)[απάντηση]
Σχόλιο @C messier: ευχαριστώ για την αξιολόγηση. Τεκμηρίωσα όσο μπορούσα το λήμμα και διόρθωσα τα λάθη, αλλά δεν μπόρεσα να βρω για ιστορία, οικονομία και αδελφοποιημένες πόλεις (οι οποίες από ότι φαίνεται δεν υπάρχουν). Δεν κατάλαβα τι εννοείτε "σύμφωνα με την έλλειψη πανοράματος στην Ελλάδα ίσως και να είναι προς διαγραφή", πάντως πρόσθεσα χάρτη, δρόμο και τον σταθμό όπως μου υποδείξατε. Για περεταίρω διορθώσεις, θα χαρώ να ακούσω, ίσως και να μπορώ να τις εκτελέσω.JTE Dimandix (συζήτηση) 15:48, 20 Αυγούστου 2020 (UTC)[απάντηση]