Συζήτηση:Αβγό σόγιας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Δεν θα έπρεπε να διαγραφεί αυτό το λήμμα επειδή είναι ακριβός ίδιο με το αντίστοιχο άρθρο της αγγλικής βικιπαίδειας που υπάρχει εδω και μήνες. --Mikedelis (συζήτηση) 11:13, 1 Ιανουαρίου 2013 (UTC)

Το ότι υπάρχει κάτι στην αγγλική ΒΠ δεν σημαίνει πως πρέπει να υπάρχει κι εδώ... --Montjoie-Saint-Denis !!! (συζήτηση) 11:26, 1 Ιανουαρίου 2013 (UTC)

Πόσο μεγάλο πρέπει να είναι για μη διαγραφεί; Έχει τέσσερις προτάσεις. Η διαγραφή για πολύ μικρά αφορά λήμματα της μισής γραμμής. --C Messier 11:41, 1 Ιανουαρίου 2013 (UTC)

Εγώ πάντως βλέπω μόνο δύο γραμμές κειμένου... Ούτε λέξεις θα ξεκινήσω να μετράω, ούτε προτάσεις... Με ενδιαφέρει η ουσία... --Montjoie-Saint-Denis !!! (συζήτηση) 11:43, 1 Ιανουαρίου 2013 (UTC)

Εμένα προσωπικά μου αρκούν. Άλλωστε διάβασε στη σελίδες για γρήγορη διαγραφή ποια είναι τα πολύ μικρά λήμματα που πρέπει να διαγραφούν. --C Messier 11:44, 1 Ιανουαρίου 2013 (UTC)

Δεν καταλαβαίνω γιατί θέλεις να το διαγράψεις. Λέει τα πάντα, που φτιάχνεται, πως παρασκευάζεται, απο τι υλικά αποτελείται. Εχω δει και πολύ πιο μικρά και ανούσια λήμματα. --Mikedelis (συζήτηση) 11:49, 1 Ιανουαρίου 2013 (UTC)

Το "τα πάντα" που αναφέρεις είναι τουλάχιστον υπερβολή, αφού λίγο πριν εσύ ο ίδιος έλεγες ότι είναι μετάφραση του αντίστοιχου αγγλικού... Και έτσι κι αλλιώς, αν ήταν όντως έτσι δεν θα ήταν σε επίπεδο "προς επέκταση"...--Montjoie-Saint-Denis !!! (συζήτηση) 11:57, 1 Ιανουαρίου 2013 (UTC)

Έχει όλα τα απαραίτητα. Πές μου μία απορία που έχεις για το αυγό σόγιας που δεν μπορεί να στην λύσει το λήμμα. Εγω έσβησα το "ταχεία διαγραφή" γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό. --Mikedelis (συζήτηση) 12:01, 1 Ιανουαρίου 2013 (UTC)

Το ξέρεις πολύ καλά ότι θέσεις όπως "δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό" είναι τουλάχιστον απαράδεκτες εντός της κοινότητας...--Montjoie-Saint-Denis !!! (συζήτηση) 12:04, 1 Ιανουαρίου 2013 (UTC)

Αφού το άρθρο δεν πληρεί τα κριτήρια της ταχείας διαγραφής. Δεν υπάρχει λόγος να το διαγράψεις. Για τράβα να διαβάσεις την πολιτική γιατί απότι φαίνεται δεν έχεις ιδέα. --Mikedelis (συζήτηση) 12:09, 1 Ιανουαρίου 2013 (UTC)

Καλημέρα. Πράγματι είναι μικρό, αλλά δεν είναι λήμμα κοροϊδία, ούτε μη-λήμμα. Περιγράφει το θέμα. Προτείνω και εγώ επέκταση, αλλά ειλικρινά δεν υπάρχει κανένας λόγος για επιθετική συμπεριφορά. Μπορεί αγαπητέ Mikedelis ο κάθε Glorious 93 ή FocalPoint να μην έχει ιδέα για την πολιτική, αλλά δεν υπάρχει λόγος για τέτοιες εκφράσεις («απότι φαίνεται δεν έχεις ιδέα») που ενοχλούν. Πες του απλά ότι πιστεύεις ότι κάνει λάθος και τελείωσε το θέμα. Αν θέλεις να είσαι αποτελεσματικός, πρέπει να μιλάς για το λήμμα και όχι για τον άνθρωπο. Τώρα αν θέλεις να προκαλέσεις, όπως κάποιοι που ήξερα που έλεγαν «πάμε γήπεδο για να παίξουμε ξύλο», πάω πάσο στα επιχειρήματα και προχωρώ σε φραγή, αφού εδώ δε θέλουμε τέτοιες συμπεριφορές. Απλά πες τι θέλεις από τα δυο, να προχωρήσουμε σε άλλα θέματα. --Focal Point 12:40, 1 Ιανουαρίου 2013 (UTC)

Όπως έγραψα και εδώ [1] είναι υπερβολική και ολίγο επιθετική κίνηση να προταθεί ένα λήμμα μετά από 3 λεπτά (από την δημιουργία) για διαγραφή και στην συνέχεια η επιμονή σε αυτό [2]. Όσο για τις προσωπικές επιθέσεις θα πρέπει να γίνει μια αξιολόγηση αυτών. Προφανώς δείχνει τσαντισμένος ο Mikedelis, για την σήμανση διαγραφής λήμματος του οποίου μόλις δημιουργήθηκε. Ggia (συζήτηση) 13:18, 1 Ιανουαρίου 2013 (UTC)

καταρχάς θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη απο τον glorius 93. Συμφωνώ και εγω οτι το λήμμα πρέπει να επεκταθεί αλλα όχι να διαγραφεί. Ας τελειώσουμε εδω το θέμα. --Mikedelis (συζήτηση) 15:21, 1 Ιανουαρίου 2013 (UTC)

Καλησπέρα και καλή συνέχεια. --Focal Point 15:35, 1 Ιανουαρίου 2013 (UTC)