Σάββας Πούμπουρας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Σάββας Πούμπουρας
Γενικές πληροφορίες
Όνομα στη
μητρική γλώσσα
Σάββας Πούμπουρας (Ελληνικά)
Γέννηση7  Δεκεμβρίου 1980
Πάτρα
Χώρα πολιτογράφησηςΕλλάδα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσεςΕλληνικά
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότηταραδιοφωνικός παραγωγός
παρουσιαστής
Αξιοσημείωτο έργοΜες στην καλή χαρά
Κάρμα
Dancing with the stars (Ελλάδα)
Πλάκα κάνεις
Οικογένεια της Συμφοράς
Ελλάδα Σ' Αγαπώ
Joy is inside you
Σπίτι μου, Σπιτάκι μου
Χωρίς Αποσκευές
Blind Taste
Sunday Live
Nomads
Best Friend’s Fear
Ελένη

Ο Σάββας Πούμπουρας (Αθήνα, 7 Δεκεμβρίου 1980) είναι Έλληνας παρουσιαστής, ραδιοφωνικός παραγωγός και επιχειρηματίας.

Βιογραφικό[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980 και μεγάλωσε στο Παγκράτι. Από το 2000 ξεκίνησε να δουλεύει σε διαφημιστικά σποτ ως character. Τότε συμμετείχε σε μία τηλεοπτική διαφήμιση εταιρίας συνδρομητικής τηλεόρασης υποδυόμενος έναν φίλαθλο βαμμένο στα χρώματα της εθνικής πανηγυρίζοντας για την νίκη της Ελλάδος στο Euro 2004.[1]

Τις σεζόν 2008-2010 έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA ως συμπαρουσιαστής. Το 2010 έλαβε μέρος στον πρώτο κύκλο του ελληνικού Dancing with the stars τερματίζοντας στην 6η θέση, ενώ συμμετείχε και στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 Κάρμα ως ηθοποιός. Στη συνέχεια παρουσίασε την εκπομπή με φάρσες Πλάκα κάνεις μαζί με τον Δημήτρη Βλάχο και το οικογενειακό reality με φάρσες Οικογένεια της συμφοράς στον ΑΝΤ1. Μεταξύ 2015-2019 συμμετείχε ως παρουσιαστής ή συμπαρουσιαστής σε διάφορες εκπομπές ή τηλεπαιχνδία, μεταξύ των οποίων ο δεύτερος κύκλος του reality επιβίωσης Nomads στον ΑΝΤ1.

Προσωπική Ζωή[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το 2011 ξεκίνησε τη σχέση του με την Αρετή Θεοχαρίδη. Το 2017 παντρεύτηκαν και στις 26 Δεκεμβρίου 2019 γεννήθηκε η κόρη τους, Κύνθια.

Μουσική[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τον Ιούλιο του 2020 συμμετείχε και ερμήνευσε το παιδικό τραγούδι του Hippoβρύχιου με τίτλο "Μαγιό" όπου κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και στο Youtube.

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. Προκόπης, Γιάννης (4 Ιουλίου 2019). «Σάββας Πούμπουρας: Περιγράφει πως συμμετείχε στη διαφήμιση που του άλλαξε για πάντα τη ζωή». FThis. Ανακτήθηκε στις 5 Ιουλίου 2019.