Πρότυπο:Αρχαίοι ολυμπιακοί αγώνες

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Documentation icon Τεκμηρίωση προτύπου[προβολή] [επεξεργασία] [ιστορικό] [εκκαθάριση]

Το πρότυπο Αρχαίοι ολυμπιακοί αγώνες δημιουργεί ένα πλαίσιο το οποίο δίδεται για χρήση από λήμματα ή πρότυπα που αφορούν τους ολυμπιονίκες των αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων. Το πλαίσιο παρέχει συνδέσμους προς τα σχετικά λήμματα, μία κατηγοριοποίηση των ολυμπιονικών ανά είδος αθλήματος, τα αθλήματα στα οποία διαγωνίζονταν και τους σχετικούς καταλόγους όπου αναγράφονται οι νίκες τους.

Χρήση[επεξεργασία κώδικα]

Άπλή χρήση
{{Αρχαίοι ολυμπιακοί αγώνες}}
Χρήση με state=
{{Αρχαίοι ολυμπιακοί αγώνες|state=}}
Παράμετρος
state = autocollapse ή uncollapsed ή collapsed ή plain ή off
  • autocollapse: Το πλαίσιο είναι προκαθορισμένο στην επιλογή αυτή και θα εμφανίζεται αρχικά σε σύμπτυξη εάν υπάρχουν παραπάνω από δύο παρόμοια πλαίσια στην ίδια σελίδα. Διαφορετικά, το πλαίσιο θα εμφανίζεται ανεπτυγμένο εξ αρχής. Για να δείτε πως επιτυγχάνετε αυτό δείτε την σελίδα MediaWiki:Common.js.
  • collapsed: Το πλαίσιο θα εμφανίζεται αρχικά σε σύμπτυξη.
  • plain: Το πλαίσιο θα εμφανίζεται πάντα ανεπτυγμένο, χωρίς να εμφανίζονται οι επιλογές "εμφάνιση/απόκρυψη" στα δεξιά, ενώ ο τίτλος θα παραμείνει στο κέντρο του πλαισίου.
  • off: Το πλαίσιο θα είναι πάντα ανεπτυγμένο, χωρίς να εμφανίζονται οι επιλογές "εμφάνιση/απόκρυψη", αλλά ο τίτλος θα ξεφύγει από την κεντρική στοίχιση και θα εμφανίζεται λίγο προς τα δεξιά. Η επιλογή αυτή είναι για εξεζητημένες περιπτώσεις και δεν συνιστάται για συχνή χρήση.
  • uncollapsed: Αν οριστεί έτσι, τότε το πλαίσιο θα εμφανίζεται αρχικά ανεπτυγμένο αλλά θα έχει τις επιλογές "εμφάνιση/απόκρυψη".