Νατάτσα Τζέιτ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Νατάτσα Τζέιτ
Γενικές πληροφορίες
Όνομα στη
μητρική γλώσσα
Natacha Jaitt (Ισπανικά)
Γέννηση13  Αυγούστου 1977
Μπουένος Άιρες
Θάνατος23 Φεβρουαρίου 2019 (41 ετών)
Μπεναβίδεζ , Μπουένος Άιρες , Αργεντινή
Τόπος ταφήςLa Tablada Cemetery
Χώρα πολιτογράφησηςΑργεντινή
Ύψος166 cm Edit this on Wikidata
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότηταηθοποιός
μοντέλο
παρουσιάστρια
vedette
σεναριογράφος
Οικογένεια
Τέκνα2 παιδιά

Η Νατάτσα Τζέιτ (13 Αυγούστου 1977 - 23 Φεβρουαρίου 2019) ήταν μοντέλο , ηθοποιός και ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός οικοδεσπότης απο την Αργεντινή.

Καριέρα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Αφού εργάστηκε για λίγο ως μοντέλο για πορνογραφικά περιοδικά, η Νατάτσα Τζέιτ μετανάστευσε στην Ισπανία. Επέλεξε τη χώρα τυχαία και έφτασε με μόλις δέκα δολάρια. Επιδίωξε να συμμετάσχει στον διαγωνισμό Gran Hermano, την ισπανική ενσάρκωση του Big Brother. Έγινε δεκτή ως δεσμευμένη συγκάτοικος για την έκτη σεζόν, καθώς δεν είχε ολοκληρώσει ακόμη τις διαδικασίες μετανάστευσης. Η Μερσέντες εγκατέλειψε το πρόγραμμα την πρώτη μέρα, η οποία επέτρεψε στην Τζέιτ να μπει στο σπίτι. Έμεινε στο πρόγραμμα μέχρι την τελική ψηφοφορία και κατέληξε στην τρίτη θέση, με 15% των ψήφων. Ήταν και η πρώτη ξένη διαγωνιζόμενη και η πρώτη επιφύλαξη που έφτασε τόσο μακριά στο πρόγραμμα.

Μετά το τέλος του προγράμματος, εργάστηκε ως επιτροπή στο Crónicas marcianas, με την δημοσιογράφο Javier Sardà. Έγινε επίσης οικοδεσπότης του σεξουαλικού γραφείου, ενός προγράμματος στο δίκτυο Playboy TV. Φιλοξενεί το ραδιοφωνικό πρόγραμμα Esclava de tu agujero ("Slave of Your Hole") στο 99.1 Loca FM. Ποζάρει για τα περιοδικά Interviú, Playboy, Hombre και Paparazzi

Επέστρεψε στην Αργεντινή το 2007. Υποστήριξε το Διεθνές Φεστιβάλ Ερωτικού Κινηματογράφου του Μπουένος Άιρες, μαζί με την Dunia Montenegro, τη Sonia Baby και τον Nacho Vidal. Επίσης φιλοξένησε το τηλεοπτικό πρόγραμμα Sexo seguro ("Safe Sex"), ξανά στο Playboy TV. Δέχτηκε συνέντευξη από τον δημοσιογράφο Chiche Gelblung, και είχε οργασμό στη ζωντανή τηλεόραση.

Έκανε το πρώτο θεατρικό έργο της το 2008, Caliente ("Hot"), στο Lorange. Παρασκευάστηκε από τον Gerardo Sofovich. Έγινε μέλος του τουρνουά Bailando por un Sueño, που διοργανώθηκε από τον Marcelo Tinelli, και έχασε στον πρώτο γύρο. Το 2009, φιλοξένησε την Natacha enciende tus sentidos ("Natacha Ignites Your Senses") στην τηλεόραση América.

Είχε σχέση με τον ηθοποιό Adrián Yospe και είχε έναν γιο, τον Valentino, μαζί του. Είχε επίσης μια κόρη, την Αντονέλα.

Νομικά ζητήματα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Υπόθεση εκβιασμού του Diego Latorre[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η Τζέιτ κατηγορήθηκε το 2017 για εκβιασμό, καθώς φέρεται να εκβίασε τον αθλητικό δημοσιογράφο και τον πρώην ποδοσφαιριστή Diego Latorre για 350.000 $. Ο φερόμενος εκβιασμός αφορούσε υλικό του Latorre που έκανε σεξ με άλλους ανθρώπους. Κατά τη διάρκεια της επακόλουθης διαμάχης, αποκαλύφθηκε ότι ο Latorre, ο οποίος ήταν παντρεμένος, είχε μια εξωσυζυγική σχέση με την ίδιο την Τζέιτ.

Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Υπήρξε έρευνα σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων στο Club Atlético Independiente το 2018. Ένας από τους παίκτες κατήγγειλε τέσσερις αριθμούς τηλεφώνου που φέρεται να χρησιμοποιήθηκαν για να πληρώσουν τα παιδιά για να κάνουν σεξ με ενήλικες. Η Τζέιτ είπε, ενώ ήταν φιλοξενούμενος στο πρόγραμμα La noche de Mirtha, ότι οι αριθμοί αυτοί ανήκαν σε δημοσιογράφους και πολιτικούς. Η δημοσιογράφος Mercedes Ninci και ο αθλητικός συγγραφέας Gustavo Grabia, επίσης, σχετικά με το πρόγραμμα, την επέκριναν ότι προέβαλε αβάσιμους ισχυρισμούς στην τηλεόραση. Η οικοδεσπότης του προγράμματος Mirtha Legrand ζήτησε συγγνώμη αργότερα για την πρόσκληση της Τζέιτ στο πρόγραμμα, λέγοντας ότι αρχικά αρνήθηκε να την αποδεχτεί αλλά έγινε δεκτή με αίτημα δικτύου και ότι δεν της ζήτησε να εγκαταλείψει το πρόγραμμα στον αέρα, επειδή υποστηρίζει την ελεύθερη έκφραση .

Η Τζέιτ κατέθεσε στον εισαγγελέα του Γραφείου της Avellaneda, το οποίο οδήγησε σε κράτηση επτά ατόμων. Ο Leonardo Cohen Arazi και ο Martin Bustos αθωώθηκαν με την αιτιολογία ότι δεν υπήρχε κακοποίηση, αλλά προώθηση της πορνείας.

Αναφορά βιασμού[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η Νατάτσα Τζέιτ είπε το 2019 ότι ο σκηνοθέτης Pablo Yotich και ο Maximiliano Giusto της έκαναν ναρκωτικά και να την βιάσουν. Παρακολούθησε δικαστική ακρόαση στη σχετική υπόθεση, η οποία θα ήταν η τελευταία δημόσια εμφάνισή της.

Θάνατος[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Στις 5 Απριλίου 2018, η Τζέιτ είχε κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, προειδοποιώντας τους οπαδούς της ότι δεν σκόπευε να αυτοκτονήσει, γράφοντας "ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Δεν πρόκειται να αυτοκτονήσω, δεν πρόκειται να πάρω ναρκωτικά ή να πνιγώ σε μια μπανιέρα, δεν πρόκειται να πυροβολήσω τον εαυτό μου στο κεφάλι, οπότε αν συμβεί κάτι τέτοιο, ΔΕΝ ΉΜΟΥΝ ΕΓΏ. Αποθηκεύστε αυτό το tweet. "

Η Νατάτσα Τζέιτ βρέθηκε νεκρή στις 23 Φεβρουαρίου 2019, γυμνή σε κρεβάτι σε μια αίθουσα πάρτι στο Μπεναβιδεζ στα περίχωρα του Μπουένος Άιρες. Οι αρχικές αστυνομικές εκθέσεις ανέφεραν ότι δεν φαίνεται να υπάρχουν ενδείξεις βίας εναντίον της, αλλά ο δικηγόρος της εντόπισε ασυνέπειες στην έκθεση και είπε ότι η Τζέιτ δολοφονήθηκε. Τα λείψανα της Τζέιτ θάφτηκαν στο εβραϊκό νεκροταφείο της La Tablada.

Στις 27 Φεβρουαρίου 2019, επιχειρηματίας και παραγωγός της Αργεντινής Raúl Velaztiqui συνελήφθη για ψευδή μαρτυρία σχετικά με το θάνατο της Νατάτσα Τζέιτ, αφού είχε πει ψέματα για τις περιστάσεις του θανάτου της.

Φιλμογραφία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τηλεόραση[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Gran Hermano (2004)
  • Crónicas marcianas (2005)
  • Sexo seguro (2006-2007)
  • Consultorio sexual (2007)
  • Bailando por un Sueño (2008)
  • Natacha y Nino hacen una porno (2009)
  • Natacha enciende tus sentidos (2009)
  • Natacha de Noche (2010)

Θέατρο[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Caliente (2008)
  • Es lo que hay (2009)

Ράδιο[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Esclava de tu agujero (2005-2008) 99.1 Loca FM (Madrid, Spain)
  • Natacha Jaitt (2012-2015) Radiopalermo FM 93.9
  • El ascensor (2015-2019) Radio Belgrano AM 950 (2015-2016) / Mega 98.3 (2017) / Radio Ga-Ga (2018-2019)

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]