Κατάλογος ποδοσφαιρικών σωματείων Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αυτός είναι ένας κατάλογος ο οποίος εμπεριέχει τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας.

Σωματεία μέλη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ομάδα Πλήρες όνομα Έτος Ίδρυσης Δήμος Περιοχή Κατηγορία
Θεσπρωτός Αθλητικός Σύλλογος Θεσπρωτός 1948 Δήμος Ηγουμενίτσας Ηγουμενίτσα Football League
Σούλι Παραμυθιάς Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Παραμυθιάς «το Σούλι» 1934 Δήμος Σουλίου Παραμυθιά Γ εθνική
Αστέρας Παραποτάμου Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Αστέρας Παραποτάμου 1980 Δήμος Ηγουμενίτσας Παραπόταμος ΕΠΣ Θεσπρωτίας
Θύαμις Καστρίου Φίλαθλο Σωματείο Θύαμις Καστρίου 1968 Δήμος Ηγουμενίτσας Καστρί ΕΠΣ Θεσπρωτίας
Α.Π.Σ. Άρης Πέρδικας Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Άρης Πέρδικας 1959 Δήμος Ηγουμενίτσας Πέρδικα ΕΠΣ Θεσπρωτίας
Α.Ο. Πλαταριάς Αθλητικός Όμιλος Πλαταριάς 1979 Δήμος Ηγουμενίτσας Πλαταριά ΕΠΣ Θεσπρωτίας
Π.Α.Σ. Λαδοχωρίου Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος Λαδοχωρίου 1984 Δήμος Ηγουμενίτσας Λαδοχώρι ΕΠΣ Θεσπρωτίας
Δόξα Γαρδικίου Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Δόξα Γαρδικίου 1967(26-3-78)[1] Δήμος Σουλίου Γαρδίκι ΕΠΣ Θεσπρωτίας
Άρης Μαργαριτίου Αθλητικός Μορφωτικός Όμιλος Άρης Μαργαριτίου 1969 Δήμος Ηγουμενίτσας Μαργαρίτι ΕΠΣ Θεσπρωτίας
Α.Σ. Θύελλα Γκρίκας - Ψάκας Αθλητικός Σύλλογος Θύελλα Γκρίκας-Ψάκας 1981 Δήμος Σουλίου Γκρίκα-Ψάκα ΕΠΣ Θεσπρωτίας
Α.Ε. Νέας Σελεύκειας Αθλητική Ένωση Νέας Σελεύκειας 1982 Δήμος Ηγουμενίτσας Νέα Σελεύκεια ΕΠΣ Θεσπρωτίας
ΑΣ Ποσειδών Ηγουμενίτσας Αθλητικός Σύλλογος Ποσειδών Ηγουμενίτσας 2006 Δήμος Ηγουμενίτσας Ηγουμενίτσα ΕΠΣ Θεσπρωτίας
ΑΣ Σύβοτα Αθλητικός Σύλλογος Σύβοτα 1987 Δήμος Ηγουμενίτσας Σύβοτα ΕΠΣ Θεσπρωτίας
ΑΟ Προδρομίου Αθλητικός Όμιλος Προδρομίου 1979 Δήμος Σουλίου Προδρόμι -
Α.Ε. Λαμπανίτσας Αθλητική Ένωση Λαμπανίτσας 1994 Δήμος Ηγουμενίτσας Παραπόταμος -
Φορτούνα Αγίας Μαρίνας Αθλητικός Σύλλογος Φορτούνα Αγίας Μαρίνας Δήμος Ηγουμενίτσας Αγία Μαρίνα -
Π.Α.Σ. Ηγουμενίτσας Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας 2010 Δήμος Ηγουμενίτσας Μύλοι Αγ. Μαρίνας -
ΑΕ Μαυρουδίου Αθλητική Ένωση Μαυρουδίου 2017 Δήμος Ηγουμενίτσας Μαυρούδι -
Α.Σ. Ατρόμητος Δήμου Σαγιάδας Αθλητικός Σύλλογος Ατρόμητος Δήμου Σαγιάδας 1980 Δήμος Φιλιατών Ασπροκκλήσι -
ΑΟ Μαζαρακιάς Αθλητικός Όμιλος Μαζαρακιάς 1982 Δήμος Ηγουμενίτσας Μαζαρακιά -
Σπάρτακος Γραικοχωρίου Αθλητικό Σωματείο Σπάρτακος Γραικοχωρίου 1982 Δήμος Ηγουμενίτσας Γραικοχώρι -
Άρης Φιλιατών Αθλητικό Σωματείο Άρης Φιλιατών 1928 Δήμος Φιλιατών Φιλιάτες -

Σωματεία που δεν υφίστανται πλέον[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ομάδα Πλήρες όνομα Έτος Ίδρυσης Περιοχή Έτη δράσης
Αγ. Δονάτος Γκρίκας [σ 1]
Α.Ε. Σουλίου
Ακρίτας Σαγιάδας
Αμπελιά Μεσοβουνίου
Αναγέννηση Ζερβοχωρίου 1984 1984-1998,2006-2011[2]
Αναγέννηση Παγκρατίου
ΑΟ Ηγουμενίτσας [σ 2] Δήμος Ηγουμενίτσας 1986-2002[3]
Απόλλων Ράγιου – Κεστρίνης 1983 1984-1991[4]
Δόξα Ψάκας [σ 3]
Ερμής Νεοχωρίου
Ηρακλής Μαζαρακιάς
Ηρακλής Σαρακατσαναίων
Ηρακλής Φιλιατών ΑΣ 1985
Θρύλος Ρίζιαννης/Δράμεσης
Κεραυνός Καρβουναρίου ΑΣ
Κεραυνός Κορύτιανης ΑΣ
Κοκκυτός Α.Ε.
Κούγκι Γλυκής ΑΟ
Μενίνα ΑΣ
Μορφέας Μορφατίου
Ν. Βραζιλία Ηγ/τσας
Νέα Ελβετία ΑΣ
Νίκη Σκανδάλου
Ο.Φ.Ηγουμενίτσας
Ολυμπιακός Σουλίου
Πέστιανη ΑΠΓΣ 1982 1982-1995[5]
Προοδευτική Ηγ/τσας
Πύρρος Καρβουναρίου
Πύρρος Τρικόρρυφου 1983 Δήμος Φιλιατών 1984-1988[6]
Πυρσός ελευθερίου ΑΟ
Σέλευκος ΑΣ
Σέλιανη
Φωτική Παραμυθιάς ΑΟ
Χόικα Α.Ο.

Δείτε επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Σημειώσεις[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. Συγχωνεύτηκε με την Δόξα Ψάκας και δημιούργησαν την Θύελλα Γκρίκας/Ψάκας.
  2. Προϋπήρχε ως ΑΣ Νέας Ελβετίας.
  3. Συγχωνεύτηκε με τον Άγιο Δονάτο Γκρίκας και δημιούργησαν την Θύελλα Γκρίκας/Ψάκας.

Περαιτέρω μελέτη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Πηγές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]