Κατάλογος ποδοσφαιρικών σωματείων Ε.Π.Σ. Γρεβενών

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αυτός είναι ένας κατάλογος ο οποίος εμπεριέχει τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ε.Π.Σ. Γρεβενών.

Σωματεία μέλη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ομάδα Πλήρες όνομα Δήμος Περιοχή Κατηγορία
Πυρσός Γρεβενών Φιλοπροοδευτικός Αθλητικός Σύλλογος Πυρσός Γρεβενών Δήμος Γρεβενών Γρεβενά Ε.Π.Σ. Γρεβενών
Α.Σ. Ταξιάρχη Αθλητικός Σύλλογος Ταξιάρχη Δήμος Γρεβενών Ταξιάρχης Γρεβενών Ε.Π.Σ. Γρεβενών
Α.Ε. Ποντίων Αθλητική Ένωση Ποντίων Βατολάκκου Δήμος Γρεβενών Βατόλακκος Γρεβενών Ε.Π.Σ. Γρεβενών
Καμβουνιακός Δεσκάτης Αθλητικός Όμιλος Καμβουνιακός Δεσκάτης Δήμος Δεσκάτης Δεσκάτη Ε.Π.Σ. Γρεβενών
Γρεβενά Αεράτα Γρεβενά Αεράτα Δήμος Γρεβενών Γρεβενά Ε.Π.Σ. Γρεβενών
Σειρήνα Σειρηνίου Αθλητικός Όμιλος Σειρήνας Σειρηνίου Δήμος Γρεβενών Μέγα Σειρήνιο Γρεβενών Ε.Π.Σ. Γρεβενών
Κοκκινιά-Πολύδενδρο Αθλητική Ένωση Κοκκινιάς-Πολυδένδρου Δήμος Γρεβενών Πολύδενδρο Γρεβενών Ε.Π.Σ. Γρεβενών
Κεραυνός Μεγάρου Κεραυνός Μεγάρου Δήμος Γρεβενών Μέγαρον Γρεβενών Ε.Π.Σ. Γρεβενών
Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης Δήμος Γρεβενών Καληράχη Γρεβενών Ε.Π.Σ. Γρεβενών
Νεοχώρι Αθλητικός Σύλλογος Νεοχωρίου Δήμος Γρεβενών Νεοχώρι Γρεβενών Ε.Π.Σ. Γρεβενών
Άρης Καρπερού Αθλητικός Σύλλογος Χασίων Άρης Καρπερού Δήμος Δεσκάτης Καρπερό Γρεβενών Ε.Π.Σ. Γρεβενών
Δόξα Παλιουριάς Αθλητικός Σύλλογος Νέων Δόξα Παλιουριάς Δήμος Δεσκάτης Παλιουριά Γρεβενών Ε.Π.Σ. Γρεβενών
Αλιάκμων Κιβωτού Αλιάκμων Κιβωτού Δήμος Γρεβενών Κιβωτός Γρεβενών Ε.Π.Σ. Γρεβενών
Άρης Μηλιάς Αθλητικός Σύλλογος Άρης Μηλιάς Δήμος Γρεβενών Μηλιά Γρεβενών Ε.Π.Σ. Γρεβενών
Αμυγδαλιά Α.Φ.Σ. Αμυγδαλιάς Δήμος Γρεβενών Αμυγδαλιές Γρεβενών Ε.Π.Σ. Γρεβενών
Δήμητρα Α.Γ.Ο. Δήμητρας Δήμος Δεσκάτης Δήμητρα Γρεβενών Ε.Π.Σ. Γρεβενών
Π.Α.Ο. Τριφυλλιακός Π.Α.Ο. Τριφυλλιακός Δήμος Δεσκάτης Τριφύλλι Γρεβενών Ε.Π.Σ. Γρεβενών
Μαύρη Θύελλα Κνίδης Μαύρη Θύελλα Κνίδης Δήμος Γρεβενών Κνίδη Γρεβενών Ε.Π.Σ. Γρεβενών
Σύνδενδρο Αθλητική Ένωση Συνδένδρου Δήμος Γρεβενών Σύνδενδρο Γρεβενών Ανενεργό σωματείο
Αετός Αγίων Θεοδώρων Αετός Αγίων Θεοδώρων Δήμος Γρεβενών Άγιοι Θεόδωροι Γρεβενών Ανενεργό σωματείο
Δόξα Παλαιοχωρίου Δόξα Παλαιοχωρίου Δήμος Γρεβενών Παλαιοχώρι Γρεβενών Ανενεργό σωματείο
Ηρακλής Ελάτου Ηρακλής Ελάτου Δήμος Γρεβενών Έλατος Γρεβενών Ανενεργό σωματείο
Π.Α.Ο. Φελλίου Π.Α.Ο. Φελλίου Δήμος Γρεβενών Φελλί Γρεβενών Ανενεργό σωματείο
Ποντινή Ποντιακή Νεολαία Ποντινής Δήμος Γρεβενών Ποντινή Γρεβενών Ανενεργό σωματείο
Κεραυνός Ιτέας Κεραυνός Ιτέας Δήμος Γρεβενών Ιτέα Γρεβενών Ανενεργό σωματείο
Μαύροι Αετοί Ελευθέρου Μαύροι Αετοί Ελευθέρου Δήμος Γρεβενών Ελεύθερο Γρεβενών Ανενεργό σωματείο
Μέγας Αλέξανδρος Τρικοκκιάς Μέγας Αλέξανδρος Τρικοκκιάς Δήμος Δεσκάτης Τρικοκκιά Γρεβενών Ανενεργό σωματείο
Κεραυνός Αγίου Γεωργίου Α.Σ.Κεραυνός Αγίου Γεωργίου Δήμος Γρεβενών Άγιος Γεώργιος Γρεβενών Ανενεργό σωματείο
Α.Ε.Μυρσίνας Α.Ε.Μυρσίνας Δήμος Γρεβενών Μυρσίνα Γρεβενών Ανενεργό σωματείο
Αλιάκμωνας Αγάπης Α.Ο.Αλιάκμωνας Αγάπης Δήμος Γρεβενών Αγάπη Γρεβενών Ανενεργό σωματείο
Ροδιακός Ροδιάς Α.Σ.Ροδιακός Ροδιάς Δήμος Γρεβενών Ροδιά Γρεβενών Ανενεργό σωματείο
Δόξα Δόξαρά Α.Ο.Δόξα Δόξαράς Δήμος Γρεβενών Δοξαράς Γρεβενών Ανενεργό σωματείο
Μεράς Γρεβενών Π.Α.Σ.Μεράς Γρεβενών Δήμος Γρεβενών Γρεβενά Ανενεργό σωματείο
Αλιάκμωνας Πόρου Α.Ο.Αλιάκμωνας Πόρου Δήμος Γρεβενών Πόρος Γρεβενών Ανενεργό σωματείο
Ευκλείδης 2000 Ευκλείδης 2000 Γρεβενών

(συγχώνευση 2005 με τον Πυρσό)

Δήμος Γρεβενών Γρεβενά Ανενεργό σωματείο
Νησί Α.Ο.Νησίου Δήμος Γρεβενών Νησί Γρεβενών Ανενεργό σωματείο
Σαρακήνα Α.Ο.Σαρακήνας Δήμος Γρεβενών Σαρακήνα Γρεβενών Ανενεργό σωματείο
Μπαλτσές Κρανέας Μπαλτσές Κρανέας Δήμος Γρεβενών Κρανέα Γρεβενών Ανενεργό σωματείο
Μηλιά Μετσόβου Α.Ο.Άμερος Μηλιάς Μετσόβου

Σήμερα αγωνίζεται στην ΕΠΣ Ηπείρου

Δήμος Μετσόβου Μηλιά Ιωαννίνων Ανενεργό σωματείο
Φίλιππος Φίλιππος Γρεβενών Δήμος Γρεβενών Γρεβενά Ανενεργό σωματείο


Σωματεία που δεν υφίστανται πλέον[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Δείτε επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Περαιτέρω μελέτη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Στο λήμμα αυτό έχει ενσωματωθεί κείμενο από το λήμμα Διοργανώσεις Ε.Π.Σ. Γρεβενών 2012–13 της Ελληνικής Βικιπαίδειας, η οποία διανέμεται υπό την GNU FDL και την CC-BY-SA 3.0. (ιστορικό/συντάκτες).