Κατάλογος οικισμών του Μπουτάν

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Ο παρακάτω κατάλογος περιλαμβάνει όλες τις οικιστικές περιοχές του Μπουτάν, μαζί με τις πόλεις, τις κωμοπόλεις και τα χωριά της χώρας.

Α[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Β[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Βάλι
  • Βετένι
  • Βιτάνα

Γ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Γασίλα
  • Γιαλάνγκ
  • Γιουγουάκ
  • Γκαλετσουγκάον
  • Γκιάλα
  • Γκιέτσα
  • Γκνιμθένλα
  • Γκομτού
  • Γκονγκτσουανντγκάον

Δ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Δαμ
  • Δόμκα
  • Δραμίτση

Θ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Θεμπόνγκ
  • Θόδε
  • Θουμγκάον
  • Θουνκάρ
  • Θριμσίνγκ

Κ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Κάγκα
  • Καμγκάνκα
  • Καρ
  • Κενγκάρ
  • Κεντσό
  • Κισόνα
  • Κιτόκα
  • Κουνγκτάρ

Λ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Λαμεδάδα
  • Λάμτι
  • Λάο
  • Λεντάνγκ
  • Λομπνίνγκ
  • Λουνγκ Τσεν
  • Λούρι

Μ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Μανικιάνγκσα
  • Μαογκάον
  • Μομάι Τανγκ
  • Μονγκάρ
  • Μόνκα
  • Μοτσού
  • Μπαλφάι
  • Μπανγκμπαράι
  • Μπαρσόνγκ
  • Μπιακάρ Ντζονγκ
  • Μπιαραντίνγκα
  • Μπιόκα
  • Μπουμτάνγκ Τανγκ
  • Μπουργκάον
  • Μπούρι Τσου

Ν[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Ναϊτόλα
  • Ναγκστάνγκ
  • Ναμπ Τσότε
  • Ναμτίρ
  • Νάσπε
  • Νγκαλανγκάνγκ
  • Νιμγκόνγκ
  • Νιμγκσάνγκ Λα
  • Νίμτσε Καλιχόλα
  • Ντάτζε
  • Νταφού
  • Ντεντσούχα
  • Ντζόνγκσα Ντζονγκ
  • Ντιπτσάνγκ
  • Ντογκσάρ
  • Ντομκάρ
  • Ντορίνγκ
  • Ντοροναγκάον
  • Ντοτανάνγκ
  • Ντούνα Ντζονγκ

Ο[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Οόλα (πρώην Άλλα)
  • Ουρά
  • Ουσάκ
  • Ουανγκτσουκλίνγκ

Π[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Πατέν
  • Πάτζο
  • Πατσού
  • Πιεκσάο
  • Πίμι
  • Πινσοπέρι

Ρ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Ράγκα
  • Ραντίνγκ
  • Ράπλεϋ
  • Ριτάνγκ
  • Ρίφε
  • Ρουνγκζγιούνγκ

Σ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Σαΐντου
  • Σακτένγκ
  • Σάλι
  • Σαμγκόνγκ Ντζονγκ
  • Σαμπλίνγκ
  • Σαμτενγκάνγκ
  • Σάνα
  • Σανγκάρι
  • Σαουάνγκ
  • Σαουάφου
  • Σαπάνγκ
  • Σαριθάνγκ
  • Σαρπάνγκ
  • Σασόκα
  • Σάσσι
  • Σενγκόρ
  • Σίνγκε Ντζονγκ
  • Σινγκαράπ
  • Σίνγκμπε
  • Σίνκα
  • Σιούτζι
  • Σονγκάρ
  • Σοντούγκ
  • Σουνφάν
  • Σούρι
  • Σούτσα
  • Σουφάλι

Τ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Τάγκα Ντζονγκ
  • Τάλα
  • Τάμτζι
  • Ταγκσέμπι
  • Ταρίπε
  • Τασίτσο Ντζονγκ
  • Ταστάντζε
  • Τεντού
  • Τζίγκμε Ντόρτζι
  • Τίμα
  • Τομπράνγκ
  • Τόνγκλα Κένγκα
  • Τορμοσάνγκσα
  • Τοσουμάνι
  • Τρασιγιάνγκστε
  • Τσαλάικα
  • Τσαλουνάνγκ
  • Τσάνγκα
  • Τσάνγκρα
  • Τσε Κανγκ
  • Τσεμάιτο
  • Τσεντέμπι
  • Τσίλο
  • Τσουγιούλ
  • Τσουνγκάρ
  • Τούνγκα Λα

Φ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Φισουγκάον

Χ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Χαράτσα

Δείτε επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]