Κατάλογος πόλεων του Μπουτάν

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αυτός είναι ένας κατάλογος πόλεων του Μπουτάν:

Πόλεις[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Οι 10 μεγαλύτερες πόλεις[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Πόλη Πληθυσμός Περιφέρεια Τζόνγκα
Τιμπού 62,500 Τιμπού ཐིམ་ཕུ་
Φουεντσόλινγκ 60.400 Τσούκα ཕུན་ཚོགས་གླིང་
Πουνάκα 21,500 Πουνάκα སྤུ་ན་ཁ་
Σάμντρουπ Τζόνγκαρ 13.800 Σάμντρουπ Τζόνγκαρ བསམ་གྲུབ་ལྗོངས་མཁར་
Γκελεφού 6.700 Σαρπάνγκ དགེ་ལེགས་ཕུ་
Πάρο 4.400 Πάρο སྤ་རོ་
Τρασιγκάνγκ 4.400 Τρασιγκάνγκ བཀྲ་ཤིས་སྒང་།
Ουάνγκντου Φόντρανγκ 3.300 Ουάνγκντου Φόντρανγκ དབང་འདུས་ཕོ་བྲང་
Νταγκάνα 3.100 Νταγκάνα དར་དཀར་ན་རྫོང་ཁག་
Τρόνγκσα 2.300 Τρόνγκσα ཀྲོང་གསར་

Κωμοπόλεις[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Άμα
  • Βάλι
  • Βετένι
  • Βιτάνα
  • Γασίλα
  • Γιαλάνγκ
  • Γιουγουάκ
  • Γκαλετσουγκάον
  • Γκιάλα
  • Γκιέτσα
  • Γκνιμθένλα
  • Γκομτού
  • Γκονγκτσουανντγκάον
  • Δαμ
  • Δόμκα
  • Δραμίτση
  • Θεμπόνγκ
  • Θόδε
  • Θουμγκάον
  • Θουνκάρ
  • Θριμσίνγκ
  • Κάγκα
  • Καμγκάνκα
  • Καρ
  • Κενγκάρ
  • Κεντσό
  • Κισόνα
  • Κιτόκα
  • Κουνγκτάρ
  • Λαμεδάδα
  • Λάμτι
  • Λάο
  • Λεντάνγκ
  • Λομπνίνγκ
  • Λουνγκ Τσεν
  • Λούρι
  • Μανικιάνγκσα
  • Μαογκάον
  • Μομάι Τανγκ
  • Μόνγκαρ
  • Μόνκα
  • Μοτσού
  • Μπαλφάι
  • Μπανγκμπαράι
  • Μπαρσόνγκ
  • Μπιακάρ Τζονγκ
  • Μπιαραντίνγκα
  • Μπιόκα
  • Μπουμτάνγκ Τανγκ
  • Μπουργκάον
  • Μπούρι Τσου
  • Ναϊτόλα
  • Ναγκστάνγκ
  • Ναμπ Τσότε
  • Ναμτίρ
  • Νάσπε
  • Νγκαλανγκάνγκ
  • Νιμγκόνγκ
  • Νιμγκσάνγκ Λα
  • Νίμτσε Καλιχόλα
  • Ντάτζε
  • Νταφού
  • Ντεντσούχα
  • Ντιπτσάνγκ
  • Ντογκσάρ
  • Ντομκάρ
  • Ντορίνγκ
  • Ντοροναγκάον
  • Ντοτανάνγκ
  • Ντούνα Τζονγκ
  • Οόλα (πρώην Άλλα)
  • Ουρά
  • Ουσάκ
  • Ουανγκτσουκλίνγκ
  • Πατέν
  • Πάτζο
  • Πατσού
  • Πιεκσάο
  • Πίμι
  • Πινσοπέρι
  • Ράγκα
  • Ραντίνγκ
  • Ράπλεϋ
  • Ριτάνγκ
  • Ρίφε
  • Ρουνγκζγιούνγκ
  • Σαΐντου
  • Σακτένγκ
  • Σάλι
  • Σαμγκόνγκ
  • Σαμπλίνγκ
  • Σαμτενγκάνγκ
  • Σάνα
  • Σανγκάρι
  • Σαουάνγκ
  • Σαουάφου
  • Σαπάνγκ
  • Σαριθάνγκ
  • Σαρπάνγκ
  • Σασόκα
  • Σάσσι
  • Σενγκόρ
  • Σίνγκε Ντζονγκ
  • Σινγκαράπ
  • Σίνγκμπε
  • Σίνκα
  • Σιούτζι
  • Σονγκάρ
  • Σοντούγκ
  • Σουνφάν
  • Σούρι
  • Σούτσα
  • Σουφάλι
  • Τάγκα Ντζονγκ
  • Τάλα
  • Τάμτζι
  • Ταγκσέμπι
  • Ταρίπε
  • Τασίτσο Ντζονγκ
  • Ταστάντζε
  • Τεντού
  • Τζίγκμε Ντόρτζι
  • Τζόνγκσα Τζονγκ
  • Τίμα
  • Τομπράνγκ
  • Τόνγκλα Κένγκα
  • Τορμοσάνγκσα
  • Τοσουμάνι
  • Τρασιγιάνγκτσε
  • Τσαλάικα
  • Τσαλουνάνγκ
  • Τσάνγκα
  • Τσάνγκρα
  • Τσε Κανγκ
  • Τσεμάιτο
  • Τσεντέμπι
  • Τσίλο
  • Τσουγιούλ
  • Τσουνγκάρ
  • Τούνγκα Λα
  • Φισουγκάον
  • Χαράτσα

Δείτε επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]