Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Ελλάδα)»

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Το αρχείο ΑΕΝ.Π_Καλύμνου.jpg αφαιρέθηκε αφού διαγράφηκε στα Commons από τον Túrelio με αιτία: Copyright violation: external source, no license, no permission.
(Το αρχείο ΑΕΝ.Π-Μ_Μακεδονίας.jpg αφαιρέθηκε αφού διαγράφηκε στα Commons από τον Túrelio με αιτία: Copyright violation: external source, no license, no permission.)
(Το αρχείο ΑΕΝ.Π_Καλύμνου.jpg αφαιρέθηκε αφού διαγράφηκε στα Commons από τον Túrelio με αιτία: Copyright violation: external source, no license, no permission.)
 
=== ΑΕΝ Καλύμνου ===
 
[[Αρχείο:ΑΕΝ.Π Καλύμνου.jpg|μικρογραφία|ΑΕΝ Καλύμνου]]
Εγκαινιάστηκε στις 5 Δεκεμβρίου 2018 και στεγάζεται στο "Βουβάλειο Παρθεναγωγείο" το οποίο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στην [[Πόθια]] Καλύμνου. Ένα επιβλητικό τριώροφο οικοδόμημα ορθογώνιας κάτοψης, διαστάσεων 24,50 x 19,70 μ. και συνολικού εμβαδού που φτάνει τα 1.200 τετραγωνικά μέτρα. Το κτίριο θεμελιώθηκε μετά από δωρεά του μεγάλου ευεργέτη της Καλύμνου Νικόλαου Εμμ. Βουβάλη το 1909. Στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου λειτουργεί προς το παρόν μόνο σχολή Πλοιάρχων ενώ στο σχεδιασμό του "Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής" είναι και η λειτουργία σχολής Μηχανικών μελλοντικά.
 
18.635

επεξεργασίες

Μενού πλοήγησης