Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Xbox One»

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
26 bytes προστέθηκαν ,  πριν από 4 έτη
καμία σύνοψη επεξεργασίας
μ (Ο Kalogeropoulos μετακίνησε τη σελίδα XBOX ONE στην Xbox One χωρίς να αφήσει ανακατεύθυνση: Πεζοκεφαλαία)
{{πηγές|14|11|2016}}
Το '''Xbox One''' είναι μια κονσόλα παιχνιδιών που αναπτύχθηκε από [[Microsoft|τη Microsoft]]. Ανακοινώθηκε τον Μάιο του 2013, είναι ο διάδοχος του [[Xbox 360]] και η τρίτη κονσόλα της οικογένειας xbox, και κυκλοφόρησε στη Βόρεια Αμερική, στην Ευρώπη (σε ορισμένες χώρες της), την Αυστραλία και τη Βραζιλία τον Νοέμβριο του 2013, και στην Ιαπωνία, την Κίνα και άλλες χώρες της Ευρώπης τον Σεπτέμβριο του 2014. Ανταγωνίζεται με το [[PlayStation 4]] της Sony και [[Wii U]] της Nintedo ως που αποτελούν την όγδοη γενιά των κονσολών. Το πρώτο παιχνίδι για την κονσόλα κυκλοφόρησε στην Κίνα, το Shanghai Free-Trade Zone. Η Microsoft διαθέτει την συσκευή ως ένα "όλα σε ένα σύστημα ψυχαγωγίας", που αγωνίστηκε ενάντια σε άλλες ψηφιακές συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων, όπως το Apple TV και Google TV πλατφόρμες.
 
Πριν από την επίσημη κυκλοφορία του, το Xbox One έλαβε ανάμεικτες κριτικές, αλλά οι αλλαγές πολιτικής της Microsoft σε σχέση με το Xbox 360, αντιδράσεις υπήρξαν για το σύστημα προστασία ψηφιακών δικαιωμάτων (DRM σύστημα για την καταπολέμηση της πειρατείας) που έπρεπε το Xbox να είναι συνεχώς συνδεόμενο στο διαδίκτυο, και οι ανησυχίες σχετικά με το Kinect να που ανά πάσα στιγμή "άκουγε" τα πάντα. Ευτυχώς η Microsoft απέσυρε αυτές οι αλλαγές πριν από την έναρξη, και έλαβε ως επί το πλείστον θετική υποδοχή από το κοινό για το επανασχεδιασμενο controller, της δυνατότητες των πολυμέσων, και τη φωνή πλοήγησης. Η αρχική διεπαφή χρήστη του Xbox One είχε χαρακτηριστει οχι και τόσο φιλική για τον χρηστή αν και οι αλλαγές που έγιναν σε αυτήν πριν την κυκλοφορία έλαβαν θετική υποδοχή. 
 
Ένα ανασχεδιασμενο μοντέλο γνωστό και ως Xbox One S κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2016, είχε λεπτότερη σχεδίαση και μικρο αλλαγές και μικρές αναβαθμίσεις στο εσωτερικό οπως η υποστήριξη αναπαραγωγής 4K βίντεο και το upscalling, επίσης υποστηρίξει HDR (ευρύτερο χρωματικό εύρος). Μια μελλοντική νέα εκδοσή με κωδική ονομασία "Project Scorpio" προγραμματιστηκε τέλη του 2017 θα έχει μια μεγάλη αναβαθμίσει στο hadware (υλικό) για να μπορεί να παίζει παιχνίδια σε αναλύσεις 4K και να υποστηρίζει VR (εικονική πραγματικοτητα). ΕπισηςΕπίσης θα ειναι πλήρως συμβατό με παιχνίδια του Xbox One και αντιθέτως. Η Microsoft είπε 'no one left behind' δηλαδή κανένας δεν μένει πίσω θα συνεχιστή η υποστήριξη για της προηγούμενες εκδόσεις. 
 
== Ιστορία ==
85.459

επεξεργασίες

Μενού πλοήγησης