Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Συζήτηση χρήστη:Conudrum»

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
(Έκκληση-Βικιεπιχείρηση-Βικιπύλη)
 
Καλησπέρα! Διάβασα στην [[Βικιπαίδεια:Αγορά|Αγορά]] την έκκλησή σου για συμπλήρωση άρθρων σχετικά με την πολιτική επιστήμη. Νομίζω ότι αυτό που θέλεις να κάνεις είναι μια Βικιεπιχείρηση, όπως αυτή [[Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ισπανία|για την Ισπανία]] που ξεκίνησα εγώ. Το λέω αυτό, γιατί δε νομίζω η έκκλησή σου στην Αγορά να έχει και πολλά αποτελέσματα. Ούτε η δημιουργία λίστα στα προτεινόμενα ... Μια Βικιεπιχείρηση ίσως να κινητοποιούσε κάποιους και να έδινε μια συλλογικότητα στο project, οπότε εάν δημιουργούνταν μια κρίσιμη μάζα άρθρων, θα μπορούσε να γίνει και μια Βικιπύλη για την πολιτική επιστήμη, που πράγματι λείπει σήμερα. Αν χρειάζεσαι βοήθεια για αυτά, μπορώ να σε βοηθήσω. Και μετά... «όστις θέλει οπίσω μου ελθείν»...--[[Χρήστης:Kostisl|Κωστής]] 21:09, 14 Μαΐου 2007 (UTC)
 
Ευχαριστώ για τις ευχές σου. Στο προκείμενο:
#μπορώ να ξεκινήσω να φτιάξω τη Βικιεπιχείρηση, αν δεν έχεις αντίρρηση.
#κατόπιν, θα μεταφέρω τα προτεινόμενα θέματα που έχεις προσθέσει στη [[Βικιπαίδεια:Προτεινόμενα θέματα|σχετική σελίδα]], γιατί εκεί κοντεύει να γίνει Βικιεπιχείρηση από μόνη της... {{sm1}}
#τέλος, γραφόμαστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι και... ξεκινάμε να συνεισφέρουμε!
Το τελικό βήμα, μόλις δημιουργηθεί η κρίσιμη μάζα άρθρων, είναι η δημιουργία [[Βικιπαίδεια:Βικιπύλη|Βικιπύλης]], την οποία μπορώ να δημιουργήσω, αλλά εκεί θα χρειαστεί εσύ ή κάποιος άλλος ενδιαφερόμενος να δεσμευτεί για την περιοδική ενημέρωσή της, διότι εγώ συντηρώ ήδη [[Πύλη:Ορθοδοξία|μία]]... Αν συμφωνείς με αυτά, μπορώ να ξεκινήσω άμεσα...--[[Χρήστης:Kostisl|Κωστής]] 20:14, 22 Μαΐου 2007 (UTC)
50.184

επεξεργασίες

Μενού πλοήγησης