Αριάνα Μαρί

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Αριάνα Μαρί
Γενικές πληροφορίες
Όνομα στη
μητρική γλώσσα
Ariana Marie (Αγγλικά)
Γέννηση15  Μαρτίου 1993[1]
Ντάλας[1]
Χώρα πολιτογράφησηςΗνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Ύψος162 cm, 163 cm Edit this on Wikidata
Βάρος45 kg Edit this on Wikidata
Εκπαίδευση και γλώσσες
Μητρική γλώσσαΑγγλικά
Ομιλούμενες γλώσσεςΑγγλικά
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότηταηθοποιός πορνογραφικών ταινιών
Περίοδος ακμής2013
Πολιτική τοποθέτηση
Πολιτικό κόμμα/ΚίνημαΡεπουμπλικανικό Κόμμα
Αξιώματα και βραβεύσεις
ΒραβεύσειςΒραβεία NightMoves (2018)
Penthouse Pet (Νοέμβριος 2014)
Commons page Σχετικά πολυμέσα

Η Αριάνα Μαρί, γεννήθηκε στις 15 Μαρτίου 1993 στο Τέξας των Η.Π.Α. και είναι αμερικανίδα ηθοποιός πορνογραφικών ταινιών.

Παιδικά χρόνια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η Αριάνα Μαρί γεννήθηκε ως Hali Marie Waumans, στις 13 Απριλίου 1993 στο Ντάλας του Τέξας. Έχει καταγωγή από το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ιρλανδία και από το Πουέρτο Ρίκο. Η Αριάνα μετακόμισε μαζί με την οικογένειά της στο Clearwater της Φλόριντα, για να εργαστεί ο πατέρας της. Στο Clearwater η Αριάνα αποφοίτησε από το Λύκειο και εργάστηκε αρχικά ως σερβιτόρα, μέχρι την ηλικία των είκοσι ετών, όπου ξεκίνησε την καριέρα της στη βιομηχανία του πορνό.

Καριέρα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τον Σεπτέμβριο του 2013 και σε ηλικία είκοσι ετών, η Αριάνα Μαρί έκανε το ντεμπούτο της στη βιομηχανία του πορνό συμμετέχοντας σε threesome σκηνή της PornPros, μαζί με τους Giselle Mari και Danny Mountain. Από το ξεκίνημα της καριέρας της ως ηθοποιός πορνογραφικών ταινιών, έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 160 ταινίες και έχει συνεργαστεί με τις ιστοσελίδες και εταιρίες της βιομηχανίας, όπως Bang Productions, Mofos, Bang Bros, HD Passion, Digital Desire, Lubed, Brazzers, Vixen και Blacked.

Τον Νοέμβριο του 2014, εξελέγη Pet of the Month του μήνα Νοεμβρίου για το περιοδικό Penthouse και Twistys Treat του μήνα για την εταιρία Twistys. Το 2015 ήταν υποψήφια για αρκετά βραβεία AVN και XBIZ, όπως το Best New Starlet και το Best Three-Way Sex Scene Girl μαζί με του ηθοποιούς Keisha Gray και Manuel Ferrara. Από το 2017, η Αριάνα Μαρί εργάζεται και ως wedcam μοντέλο.

Προσωπική ζωή[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η Αριάνα Μαρί είναι παντρεμένη με τον συνταξιούχο ηθοποιό ταινιών πορνό Jack Spade και στον ελεύθερο χρόνο της διασκεδάζει βγαίνοντας βόλτα στην παραλία, ψαρεύοντας, κάνοντας τζετ σκι, παίζοντας GTA και να ακούγοντας μουσική.

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. 1,0 1,1 1,2 (Αγγλικά) Internet Adult Film Database. www.iafd.com/person.rme/perfid=ArianaMarie/gender=female. Ανακτήθηκε στις 12  Νοεμβρίου 2016.