Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

εισαι μαλ ακας και το ξέρεις

Με επιβεβαιώνεις χωρίς καν να το υποψιάζεσαι--Kalogeropoulos (συζήτηση) 17:21, 15 Ιανουαρίου 2015 (UTC)

Καλημέρα και καλή χρονιά με χαρά, υγεία και ότι άλλο επιθυμείς(δεν είχα την ευκαιρία να το εκφράσω νωρίτερα), θα ήθελα μια διευκρίνηση αναφορικά με το κατά πόσο στέκει στα ελληνικά ο όρος "αρμενολόγος" (δική μου απόδοση του γαλλικού "arménologue")... Ευχαριστώ...--JE SUIS CHARLIE 12:51, 16 Ιανουαρίου 2015 (UTC)

Άποψη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Σου μιλά ο χρήστης 2.86.254.19. Λοιπόν, πως σου φαίνεται η καινούργια σελίδα Το Λάθος Αστέρι (ταινία) την οποία εγώ δημιούργησα;

Η σελίδα είναι καλή και μέσα στα πρότυπα συγγραφής της Βικιπαίδειας. Κατά τη γνώμη μου μπορείς να γίνεις καλός λημματογράφος--Kalogeropoulos (συζήτηση) 13:43, 26 Ιανουαρίου 2015 (UTC)

Καλησπέρα. Σου μιλά ο χρήστης 2.86.254.19.. Θέλω την βοήθειά σου. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να ελέγξει την νέα αυτήν σελίδα που εγώ δημιούργησα; Το Λάθος Αστέρι (ταινία); Εμφανίζεται αυτή η κίτρινη επισήμανση. Επίσης εάν έχει κάποια λάθη έχεις την άδεια μου να τα διορθώσεις ή να κάνεις κάποια αλλαγή εάν θέλεις.

Καλησπέρα. Σου μιλά ο χρήστης 2.86.254.19.. Μήπως θα μπορούσες να διαγράψεις το λήμμα Τζουράσικ Πάρκ 2: Χαμένος Κόσμος Διότι ο επίσήμος τίτλος της ταινίας στην Ελλάδα (όταν πρωτοπροβλήθηκε και όχι μόνο) είναι Ο Χαμένος Κόσμος: Τζουράσικ Παρκ και όχι Τζουράσικ Πάρκ 2: Χαμένος Κόσμος.