Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Πίνακας περιεχομένων

Χρήσιμα αρχεία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Βοήθεια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Γιατί δεν μπορεί να γίνει μετονομασία του λήμματος Agents of S.H.I.E.L.D. σε Πράκτορες της S.H.I.E.L.D.; Γιατί;

Σου μιλάει ο χρήστης:2.87.121.37 Εντάξει.Το καταλαβαίνω και για αυτό και δεν θα επιμείνω

Σε ευχαριστώ--The Elder (συζήτηση) 22:34, 14 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)

Πως θα δημιουργήσω μια σελίδα σχετικά με ένα media franchise; Όχι. Όχι. Εγώ μιλάω για την δημιουργία ενός κουτιού πληροφοριών σχετικά με ένα media franchise. Όχι για την δημιουργία μιας σελίδας γενικά.

Εντάξει. Είναι το κινηματογραφικό σύμπαν της Μάρβελ(Marvel Cinematic Universe) Πρότυπο:WPS:Marvel Cinematic Universe

Πως είναι η σελίδα με το Κινηματογραφικό Σύμπαν της Μάρβελ; Καλή ή όχι;

Ευχαριστώ για την βοήθεια. Αυτό εννοούσα όταν έλεγα κουτιού πληροφοριών. Το κουτί που εσύ πρόσθεσες. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Γεια. Σου μιλάει ο χρήστης 2.87.121.37. Μήπως θα μπορούσες να προσθέσεις καμία εικόνα στις σελίδες Transformers: Η Εκδίκηση των Ηττημένων και Transformers 3 τις οποίες εγώ έχω δημιουργήσει;Αυτό διότι εγώ δεν μπορώ.

Μουσικολογία (Περιοδικό)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Αφού η σελίδα της Βικιπαίδεια για την εγκυκλοπαιδικότητα περιοδικών ορίζει: «Ένα περιοδικό γενικά θεωρείται σημαντικό και αξιοσημείωτο όταν εκδίδεται αρκετό καιρό ή έχει εκδώσει πολλά τεύχη και όταν υπάρχουν αρκετές αναφορές γι'αυτό σε τρίτες ανεξάρτητες πηγές.», δεν καταλαβαίνω προς τί η ένστασή σας;

Δηλαδή θέλετε κατάλογο έκδοσης πρώτης κυκλοφορίας των ελληνικών μουσικολογικών περιοδικών για να δείτε ότι είναι το παλαιότερο; Citation Index στη μουσικολογία στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Να αναφέρω τα μουσικολογικά βιβλία και διατριβές που έχουν παραπομπές σε αυτό; Θέλετε να προσθέσω αριθμό τευχών; Γιατί δεν αφήνετε κάποιον μουσικολόγο να το αμφισβητήσει ή τουλάχιστον πείτε μου συγκεκριμένα -κι όχι γενικόλογα- ποιο ακριβώς κριτήριο δεν πληροί. Ούτε η γενικόλογη αμφισβήτηση είναι αυταπόδεικτη. Ευχαριστώ! Neagoras (συζήτηση) 19:36, 2 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Δημοκρατία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

είσαι ένας μεγάλος συκοφάντης φίλε μου... αλλά τη δουλειά που σε πληρώνουν κάνεις κυβερνητικέ... κάθεσαι και μου σβήνεις φωτογραφίες επειδή δεν σου αρέσουν... δεν αφήνεις να πούμε την αλήθεια για τα κόμματα που υπηρετείς ακόμα και όταν βάζουμε πηγές... σε καλή μεριά ο μισθός σου

Wikidata problem[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Δεν μπορώ να προσθέσω σύνδεσμο για αυτό, εδώ εδώ γιατί υπάρχει αυτό.--Dimth (συζήτηση) 07:44, 3 Μαΐου 2014 (UTC)

Σταματά να διαγράφεις το edit μ στην σελίδα του Μάικλ τζάκσον!!!!! Από Μαρκέλλα Π.

Ρίξε μια ματιά εδώ σε παρακαλώ.--Dimth (συζήτηση) 20:52, 27 Αυγούστου 2014 (UTC)

Για τον Άλι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

γιατί το άλλαξες? (Dor-astra (συζήτηση) 22:05, 3 Μαΐου 2014 (UTC))

Απόκρυψη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Μια απόκρυψη εδώ όποτε μπορέσεις σε παρακαλώ... Σχόλειο (στα όρια προσωπικής επίθεσης λόγω των κατηγοριών που περιέχονται στη σύνοψη...) σε βάρος συντάκτη... Ευχαριστώ...--Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 22:27, 3 Μαΐου 2014 (UTC)

Κατηγορίες χωρίς περιεχόμενο[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Μετά τη μετονομασία του "Κατάλογος Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς" σε "Κατάλογος Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς" (για να ταιριάζει με την επίσημη ονομασία της ΟΥΝΕΣΚΟ για τον κατάλογο και με το περιεχόμενο του), αλλάζω και τις ονομασίες των σχετικών κατηγοριών. Απλά έφτιαξα πρώτα τις κατηγορίες και τώρα τις αλλάζω μέσα στα λήμματα, οπότε θα γεμίσουν μέχρι αύριο.

Ο πατέρας του δεν ήταν Παλαιολόγος (δηλαδή Ρωμαίος) ? Η μάνα ΟΚ, είμαι γνωστό ότι ήταν Σέρβα... --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 21:17, 5 Μαΐου 2014 (UTC)

Όχι, αλλά συνηθίζεται η ονοματολογία τύπου Δραγάσης-Παλαιολόγος, βλέπε και την περίπτωση των βασιλέων της Ελλάδας με το Σαξ-Κόμπουργκ... SFriendly.svg --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 21:46, 5 Μαΐου 2014 (UTC)

Template:Non-free web screenshot[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Γειά σου και πάλι! Θέλω να φτιάξω την Ελληνική μετάφραση για το Torrentz και βλέπω ότι τα δικαιώματα για το screenshot της εικόνας είναι κάτω από αυτό το πρότυπο. Υπάρχει αντίστοιχο στα ελληνικά; Αν όχι, τί δικαιώματα να βάλω για το screenshot; --Cmagnet (συζήτηση) 01:32, 14 Μαΐου 2014 (UTC)

Μακεδονία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κ. Καλογερόπουλε, γιατί κάνατε αυτήν την ατεκμηρίωτη αντιστροφή στο λήμμα Μακεδονία και μάλιστα κάνοντας copy-paste από το ένα λήμμα στο άλλο; Ασμοδαίος (συζήτηση) 21:55, 14 Μαΐου 2014 (UTC)

Re αυτό: Η συναίνεση λόγων υπέρ της μετακίνησης του λήμματος προκύπτει ως αποτέλεσμα των δύο συζητήσεων που έγιναν στη σελίδα συζήτησης του λήμματος και η άλλη στην Αγορά, οι οποίες κατέληξαν δίχως να έχει καν αρθρωθεί κάποιο *βασισμένο στη σχετική πολιτική* -από όσα λέτε, δεν μπορώ παρά να συμπεράνω ότι δεν την έχετε διαβάσει- επιχείρημα που να τεκμηριώνει ότι κύρια σημασία του πολυσήμαντου όρου "Μακεδονία" είναι εκείνη της υπερεθνικής γεωγραφικής περιοχής --η οποία -hint, hint- είναι άλλη από την αρχαία Μακεδονία, btw. Διαβάστε τη σχετική πολιτική.
Το ότι κάνετε αντιστροφες δίχως να έχετε προηγουμένως συμμετάσχει στις σχετικές συζητήσεις θεωρείτε ότι βοηθάει στην οικοδόμηση συναίνεσης; Το ότι κάνετε copy-paste υλικό από το ένα λήμμα στο άλλο θεωρείτε καλή πρακτική; Ασμοδαίος (συζήτηση) 07:09, 15 Μαΐου 2014 (UTC)
Απαντώντας σε αυτό: Σε ποιο ακριβώς σημείο της σχετικής πολιτικής της Βικιπαίδειας ορίζεται η "ιεραρχία οντοτήτων" [ό,τι και αν σημαίνει αυτό] ως παράγοντας καθορισμού της κύριας σημασίας ενός όρου; Ασμοδαίος (συζήτηση) 07:57, 15 Μαΐου 2014 (UTC)
Με ποιον ακριβώς τρόπο "καταρρακώνεται" [sic] η ακρίβεια της εγκυκλοπαίδειας με τον ακριβέστερο τίτλο "Μακεδονία (περιοχή)" του λήμματος;! Από την απάντησή σας προκύπτει ότι καταλαβαίνετε και εσείς ότι δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με την πολιτική τα όσα γράφετε και, άρα, είναι εντελώς αυθαίρετη η επίκληση κάποιας ασαφούς έννοιας "ιεραρχίας οντοτήτων". Όντας ένας από τους διαχειριστές, οι οποίοι "αναμένεται να ακολουθούν τις πολιτικές της Βικιπαίδειας", πιστεύω ότι καταλαβαίνετε ότι η προσπάθεια να αναγορευτούν προσωπικές αυθαίρετες έννοιες του καθενός και της καθεμίας σε κριτήριο ονοματοδοσίας των λημμάτων (όπως η "ιεραρχία οντοτήτων" στην περίπτωση ειδικά του όρου "Μακεδονία") υποκαθιστώντας τη σαφή σχετική πολιτική αποτελεί καταστρατήγηση της πολιτικής της ΒΠ. Ασμοδαίος (συζήτηση) 08:32, 15 Μαΐου 2014 (UTC)

Ορκάδες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κύριε Καλογερόπουλε, είδα πως αλλάξατε το όνομα ενός λήμματος που έχει χαρακτηριστεί ως καλό χωρίς καμία πηγή ή συζήτηση. Μπορείτε να εξηγήσετε που βασίζετε την αλλαγή που κάνατε στη σελίδα συζήτησης του λήμματος;--Auslaender (συζήτηση) 23:54, 20 Μαΐου 2014 (UTC)

Ένα αξιόλογο λήμμα φυσικά και μπορεί να αλλάξει. Αλλά να αλλάξει με πηγές και διάλογο, λαμβάνοντας υπ'όψη πως είναι ένα λήμμα το οποίο έχει κριθεί και έχει την αποδοχή με τη συγκεκριμένη μορφή πολλών χρηστών. Και δεν μιλάμε για ένα δευτερεύον στοιχείο στο λήμμα που μπορεί να ξέφυγε, όπως κτγμ σωστά αλλάξατε το μεγαλιθικός, αλλά για την ονομασία του. Στη συγκεκριμένη περίπτωση λοιπόν μιλάμε για την ονομασία που χρησιμοποιείται στα ελληνικά. Αν στα αγγλικά το λένε Όρκνεϊ είναι κάτι για να το λάβουμε υπ'όψη αλλά ελπίζω να συμφωνείτε πως δεν είναι καθοριστικό. Διαφορετικά ας μετονομάσουμε και το Φλωρεντία σε Φιρέντσε πχ μιας και έτσι την αποκαλούν οι ντόπιοι. Το όνομα "Ορκάδες" λοιπόν ναι, πρωτοχρησιμοποιήθηκε στην αρχαιότητα αλλά χρησιμοποιείται ακόμα. Επίσης, δεν ήταν μεταγραφή του αρχαίου κέλτικου ονόματος, το οποίο φαίνεται να ήταν Insi Orc, αλλά μια παραλαγή με βάση τη λέξη ορκ. Το αν οι Άγγλοι αποφάσισαν να υιοθετήσουν τη νορβηγική ονομασία Orkneyjar δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δεσμεύει την ελληνική βικιπαιδεία και την ελληνική γλώσσα, ειδικά όταν δεν μιλάμε για δραστική αλλαγή ονομασίας (πχ από Αγία Πετρούπολη σε Λένινγκραντ) αλλά παραλαγή με την ίδια ρίζα ορκ. Άλλες γλώσσες όπως η γαλλική (Orcades) και η Ισπανική (Orcadas) δεν έχουν πρόβλημα να διατηρήσουν την παραδοσιακή ονομασία. Αν έχετε κάποια πηγή ή άλλου είδους απόδειξη πως η ονομασία Ορκάδες δεν χρησιμοποιείται πλέον στα ελληνικά ή η χρήση της είναι περιθωριακή ή επίσημοι ελληνικοί χάρτες αναφέρουν το αρχιπέλαγος ώς Όρκνεϊ, προσθέστε την και στο βαθμό που με αφορά ευχαρίστως να αλλάξουμε το όνομα του λήμματος. Εγώ όμως βλέπω μέσω γκούγκλ πως το Ορκάδες και το Όρκνεϊ χρησιμοποιούνται παράλληλα (το Ορκάδες δίνει περισσότερα χιτς χωρίς αυτό να είναι καθοριστικό) και οι περισσότερες αναφορές στο Όρκνεϊ είναι από τεμπέλικα μπλογκ και ενημερωτικά σάιτς που έκαναν κόπυ πέιστ το ίδιο άρθρο του tripadvisor για τους κορυφαίους νησιωτικούς προορισμούς.--Auslaender (συζήτηση) 11:02, 21 Μαΐου 2014 (UTC)

Φέρνω ένα (σοβαρό που το γράφει πανεπιστημιακός καθηγητής γλωσσολογίας) μπλογκ για να δείξω απλά πως η ονομασία χρησιμοποιείται ακόμα στα ελληνικά πρόσφατα αλλά και προ άρθρου βικιπαιδείας, όχι ως καθοριστική απόδειξη. Να επισημάνω πως και πάλι είναι περισσότερες ελληνικές πηγές απ'ότι φέρατε εσείς; Η αγγλική βιβλιογραφία χρησιμοποιεί την αγγλική ονομασία. Αυτό δεν μου εξηγείτε όμως γιατί πρέπει να είναι καθοριστικό για την ελληνική ονομασία. Το αντιπαράδειγμα σας του Λονδίνου είναι ενδιαφέρον. Δεν το αποκαλούμε πλέον Λόνδρα αλλά ούτε Λόνδον ή Λόντον, το οποίο θα ήταν το αντίστοιχο του Όρκνεϊ. Υπάρχουν περιπτώσεις που στα ελληνικά χρησιμοποιούμε σχεδόν αυτούσια την ξένη ονομασία και άλλες που χρησιμοποιούμε μια πολύ διαφορετική για λόγους γλωσσικής συνήθειας. Το "ελληνοπρέπεια" είναι δική σας κρίση και αν και είμαι σίγουρος πως κάποιες φορές συμβαίνει, δεν είμαι σίγουρος πως πρόκειται για μια τέτοια περίτωση. Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιώ επικαιροποιημένες ονομασίες αν όμως είναι πράγματι οι επικρατούσες. Με άλλα λόγια, δεν θέλω να δημιουργήσω γλωσσική πολιτική. Περιμένω όμως ακόμα σοβαρές πηγές πως στα ελληνικά η σύγχρονη ονομασία είναι Όρκνεϊ. Η μόνη που βρήκα, Πάπυρος Λαρούς, έχει και τις δύο ονομασίες--Auslaender (συζήτηση) 11:32, 21 Μαΐου 2014 (UTC)

Νομίζω ότι συμφωνούμε στα στοιχεία και διαφωνούμε στα συμπεράσματα :) Συμφωνώ πως και οι δυο (ή δύο και μισή αν συμπεριλάβουμε και το πιο σωστό από πλευράς προφοράς Όρκνι) όροι χρησιμοποιούνται στα ελληνικά περίπου το ίδιο. Διαφωνώ ως προς το ότι το Ορκάδες είναι "ελληνοπρεπές". Κτγμ ελληνοπρεπές θα ήταν αν τις αποκαλούσαμε πχ Ορκνίδες νήσους, δηλ. αν πέρναμε την αγγλική λέξη και της δίναμε μια ελληνική κατάληξη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε μια λέξη που (τουλάχιστον σύμφωνα με το λήμμα) ακολούθησε το δικό της μονοπάτι εξέλιξης στην ελληνική γλώσσα, προερχόμενη από τα κέλτικα. Το γιατί να κρατήσουμε το Ορκάδες, για εμένα ο μόνος λόγος είναι επειδή αν μια ονομασία προϋπάρχει προτιμώ να διατηρείται αν δεν υπάρχει σημαντικός λόγος εισαγωγής μιας νέας και το Ορκάδες είναι προϋπάρχουσα και δεν βλέπω να είναι απαρχαιωμένη και "εγκαταλελειμμένη" . Ο δεύτερος και λιγότερο σημαντικός είναι επειδή για το Ορκάδες υπήρχε ήδη μια έμμεση αποδοχή από την κοινότητα. Σας προτείνω το εξής. Αν συμφωνείτε, να αντιγράψω τη συζήτηση μας αυτή στη συζήτηση της σελίδας και να βάλω και μια ανακοίνωση στην αγορά για το αν ενδιαφέρεται κάποιος να συμμετάσχει στη συζήηση και έχει άποψη. Αν δεν ενδιαφερθεί κανένας σε ένα δεκαήμερο τότε ας το αλλάξουμε σε Όρκνεϊ--Auslaender (συζήτηση) 14:47, 21 Μαΐου 2014 (UTC)

Οκ, προσέθεσα το διάλογο μας στη σελίδα του λήμματος, αν θεωρείτε πως κάτι είναι πλεονάζον παρακαλώ επιμεληθείτε ελεύθερα.--Auslaender (συζήτηση) 17:22, 21 Μαΐου 2014 (UTC)

Ευχές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Χρόνια πολλά και σιδερένιος! --Ttzavarasσυζήτηση 11:19, 21 Μαΐου 2014 (UTC)

Τώρα όχι. Στην τελευταία παράγραφο αναφέρεται το σχόλιο. --C Messier 10:31, 23 Μαΐου 2014 (UTC)

Χατσεψούτ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τι μου θύμισες...! Αύριο θα πάω για υποθαλάσσιο. --Αργοναύτης (συζήτηση) 13:14, 24 Μαΐου 2014 (UTC)

Ευχαριστώ και εδώ για τον κόπο σου να ψάξεις και να αναφέρεις πηγές σχετικά με το ποιητικό έργο του Πλάτωνα. --Ttzavarasσυζήτηση 06:32, 25 Μαΐου 2014 (UTC)
Είσαι βέβαιος πως αυτό έχει κλειδωθεί; Ελεύθερο το βλέπω... --Ttzavarasσυζήτηση 11:27, 27 Μαΐου 2014 (UTC)
Άκυρον, mea culpa. --Ttzavarasσυζήτηση 11:29, 27 Μαΐου 2014 (UTC)

Γιόχαν Φόκε[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Είδα την επεξεργασία σου στο Γιόχαν Φόκε! Δεν το πιστεύω ότι μου ξέφυγαν αυτά! χαχα Σε ευχαριστώ! --Cmagnet (συζήτηση) 11:42, 28 Μαΐου 2014 (UTC)

Στάρι Μοστ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Γειά σας, μιας και προβληματίζεστε και εσείς για τις ονομασίες των περιοχών ήθελα τη γνώμη σας. Ετοιμάζω ένα λήμμα για τη γέφυρα του Μόσταρ. Στα βοσνιακά ονομάζεται Στάρι Μοστ, που σημαίνει παλαιά γέφυρα. Στις περισσότερες βικι έχει κρατηθεί η βοσνιακή ονομασία αλλά στην ελληνική, στο λήμμα για το Μόσταρ, την ονόμασε ο δημιουργός του Παλαιά Γέφυρα. Εγώ κλίνω να διατηρήσω το Στάρι Μοστ. Έχετε κάποια άποψη;--Auslaender (συζήτηση) 09:33, 3 Ιουνίου 2014 (UTC)

Α΄ κατηγορία ποδοσφαίρου ανδρών Κύπρου 1950-51[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Πού πιστεύεις ότι χρειάζεται παραπομπή ή γιατί θεωρείς ότι δεν είναι ικανοποιητική πηγή το βιβλίο που αναφέρεται; Πες μου για να βρω λύση. Xaris333 (συζήτηση) 00:25, 19 Ιουνίου 2014 (UTC)

Μπορείτε να βάλετε παραπομπές. Ένα βιβλίο αφεαυτού χωρίς σελίδα χωρίς τίποτα δεν συνιστά πηγή. Τι από όλα αυτά που αναφέρονται τεκμηριώνεται με την ξερή αναφορά ενός βιβλίου; --The Elder (συζήτηση) 00:27, 19 Ιουνίου 2014 (UTC)

Οκ. Αλλά το βιβλίο είναι χωρισμένο σε ενότητες ανά περίοδο. Οπόταν απλό είναι. Τέλοσπαντων, κατανοώ γιατί το κάνεις... Xaris333 (συζήτηση) 00:29, 19 Ιουνίου 2014 (UTC)

Ναι με ξενίζει το να μη γράφεις τεκμηριωμένα. Όπως θα με ξενίσει, αν κάποιοι -οι λιγοστοί- λημματογράφοι στον αθλητικό τομέα που τεκμηριώνουν, σταματήσουν να γράφουν τεκμηριωμένα--The Elder (συζήτηση) 00:40, 19 Ιουνίου 2014 (UTC)

Δεν γράφω μη τεκμηριωμένα (με προσβάλει η έκφραση σου). Αντιθέτως, προσπαθώ να τεκμηριώνω το κάθετι. Το ότι θεώρησες ότι πρέπει να αναγραφεί και η σελίδα, δεν σημαίνει ότι είσαι και σωστός. Με βάση τα βιβλία που χρησιμοποιούνται, ίσως να είναι περιττό, καθώς όπως είπα είναι χωρισμένα ανά περίοδο, εύκολη η εύρεση των στοιχείων. Όπου χρησιμοποιείται ότιδηποτε άλλο μπαίνει παραπομπή, μην ανησυχείς. (Ελπίζω να μην σε "ξενίζουν" μόνο οι λημματογράφοι στον αθλητικό τομέα αλλά και οι υπόλοιποι σε άλλη θεματολογία). Όπως και να χει, φρόντισε την επόμενη φορά που θα τοποθετήσεις το πρότυπο να διευκρινήσεις που θεωρείς ότι είναι το πρόβλημα και όχι κατόπιν αντίδρασης χρηστών. Διαφορετικά αναλωνόμαστε σε αχρείαστες συζητήσεις, που ενώ εσένα ίσως να μην σε ενοχλούν, εμένα όμως που σπαταλούν πολύτιμο χρόνο. Άσε που δύσκολα θα καταλάβει κάποιος σε μελλοντικό χρόνο τι άραγε να εννοούσε αυτός που τοποθέτησε το πρότυπο. Αν έγραφες από την αρχή που πιστεύεις ότι υπήρχε πρόβλημα, πολύ απλά δεν θα χρειαζόταν να συνομιλήσουμε. Θα γινόταν η διόρθωση χωρίς περιττές κουβέντες. Θετικό θα ήταν να ακολουθήσεις τη συμβουλή μου για το καλό της Βικιπαίδειας... Καλή συνέχεια και ελπίζω οι συζητήσεις μας να περιοριστούν στο ελάχιστον, αν είναι δυνατό να εκμηδεντιστούν. Xaris333 (συζήτηση) 01:02, 19 Ιουνίου 2014 (UTC)

Να προσβάλλεστε όταν πρέπει και όταν υπάρχει λόγος. Τα διαφορα λινκ των ετικετών επισημαίνωουν επακριβώς το πρόβλημα δεν είμαι υποχρεωμένος να σας το ξαναεξηγήσω, διαβάστε τους ανάλογους συνδέσμους. Όταν δεν βάζετε πηγές ή ακριβείς παραπομπές, η πολιτική της ΒΠ με υποχρεώνει να το εντοπίζω και να βάζω τις ανάλογες ετικέτες. Αν δεν θέλετε να βάζετε τις παραπομπές εκεί που πρέπει, είναι δικό σας πρόβλημα. Αν δεν ανταποκρίνεστε, οι ετικέτες θα παραμένουν. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και τις συμβουλές σας παρακαλώ αλλού. 'Όταν υπάρχει πρότυποο πηγές, βάζετε πηγές. Αν οι πηγές είναι αόριστες και σημανθεί ένα λήμμα χωρίς παραπομπές, τότε θα πρέπει να βάλετε παραπομπές. Αν δεν σας αρέσει και δεν θέλετε -κανείς δεν σας υποχρεώνει- τότε αφήνετε τις ετικέτες ως έχει, μέχρι να το κάνει κάποιος άλλος. --The Elder (συζήτηση) 02:38, 19 Ιουνίου 2014 (UTC)

Το ξέρεις πολύ καλά ότι τεκμηριώνω τα πάντα που γράφω. Σε προτρέπω να ακολουθήσεις τη συμβουλή μου για το καλό της ΒΠ και για να είναι η συνεισφορά σας πιο χρήσιμη στην κοινότητα. Αν δεν θέλετε να αιτιολογείτε την προσθήκη του προτύπου, παρακαλώ αφήστε κάποιο άλλο να προσθέτει τις ετικκέτες. Καλή συνέχεια! Xaris333 (συζήτηση) 14:26, 19 Ιουνίου 2014 (UTC)

Όχι δεν ξέρω τίποτα. Αν δεν μπορείτε να τεκμηριώνετε, μην παρεμβαίνετε και κυρίως μη δίνετε συμβουλές κενές νοήματος, μόνο και μόνο για να αντιπαρατεθείτε. Και κυρίως μην παίζετε με την πολιτική της ΒΠ--The Elder (συζήτηση) 14:35, 19 Ιουνίου 2014 (UTC)

Μην είστε επιθετικός. Οι συμβουλές πρέπει να είναι πάντα ευπρόσδεκτες. Ευκαιρία να σας ενημερώσω για την ύπαρξη του προτύπου Πρότυπο:Χρειάζεται σελίδα. Γιατί δεν το χρησιμοποιήσατε αυτό; Xaris333 (συζήτηση) 14:40, 19 Ιουνίου 2014 (UTC)

Μη με απασχολείτε άλλο κύριε, απλά ακολουθήστε την πολιτική--The Elder (συζήτηση) 14:43, 19 Ιουνίου 2014 (UTC)

Το ίδιο και εσείς. Να σας παρακαλέσω να χρησιμοποιείτε τα σωστά πρότυπα, με βάση την πολιτική, ώστε να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Καλή συνέχεια κύριε και με περισσότερη προσοχή την επόμενη φορά! Xaris333 (συζήτηση) 14:45, 19 Ιουνίου 2014 (UTC)

Γίνεστε ενοχλητικός. Το κάνετε συχνά αλλά εδώ το παρακάνετε--The Elder (συζήτηση) 14:49, 19 Ιουνίου 2014 (UTC)

Chevaliers-Gardes[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα, μια ιδέα για το πώς αποδίδεται στα ελληνικά το "Chevaliers-Gardes" ? Πρόκειται για ονομασία μονάδας ιππικού...--Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 22:01, 19 Ιουνίου 2014 (UTC)

Ναι, ακριβώς αυτό είναι το θέμα στην περίπτωσή μου, η ρωσική φρουρά... 👍Like --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 22:23, 19 Ιουνίου 2014 (UTC)

Διαγραφή[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Οι "Αποτίναξη" δεν ήταν εγκυκλοπαιδικό, όλα τα άλλα συγκροτήματα είναι; Την παλέ;

Μπορείτε να με ενημερώσετε γιατί διαγράψατε τη σελίδα μου που ανέβασα πριν από λίγο στη Βικιπαίδεια, με τον τίτλο: "Salapatas"?

Σβήσατε το λήμμα "Βασίλης Αμανατίδης" επειδή φαίνεται πως αναπαράγεται μεγάλο μέρος του βιογραφικού του από τη biblionet (κι όχι από τον Παπασωτηρίου όπως παραπέμει ο Ψ meccie) την οποία παραθέτω ούτως ή άλλως στις πηγές. Το βιογραφικό αυτό -της biblionet- είναι γραμμένο και δοσμένο από τον ίδιο τον Βασίλη Αμανατίδη στη biblionet. Μπορεί να σας το στείλει εφόσον επιθυμείτε ή να σας επισυνάψω την έγκριση του δημιουργού.

Δεν παραβιάζω κανένα πνευματικό δικαίωμα. Δικό μου είναι το κείμενο. Γιατί σβήνετε εξ αρχής το σύνολο και όχι μόνο το μέρος (μέρη) που θεωρείτε "προβληματικό". Δείτε το λήμμα των ρώσων στον πρόσωπο του Βασίλη Αμανατίδη. Λειτουργείτε με εμπάθεια και στηρίζετε τις αγκυλώσεις του C messier.

Ευχαριστίες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείχνετε για τα λήμματά μου!

Elanus (συζήτηση) 13:29, 5 Ιουλίου 2014 (UTC)

Αυτό το όνομα χρήστη θεωρείται αποδεκτό; --Ttzavarasσυζήτηση 11:29, 7 Ιουλίου 2014 (UTC)

Συμφωνώ, αλλά ήθελα να είμαι βέβαιος! Θα τον ειδοποιήσεις εσύ ή να το κάνω εγώ; --Ttzavarasσυζήτηση 11:46, 7 Ιουλίου 2014 (UTC)

Αφαίρεση σημείωσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η σημείωση εδώ νομίζω δεν χρειάζεται.--Dimth (συζήτηση) 10:30, 20 Ιουλίου 2014 (UTC)

Τώρα υπάρχει, την αφαιρώ.--Dimth (συζήτηση) 10:47, 20 Ιουλίου 2014 (UTC)

Καλησπέρα. Αυτό που διαβάζεις εδώ το έχεις συναντήσει ποτέ; Εγώ όχι και δεν βρήκα και τίποτα σχετικό όπου κι αν έψαξα. Μην απαντάμε και λάθος, ε; --Ttzavarasσυζήτηση 16:04, 23 Ιουλίου 2014 (UTC)

Ποροσένκο[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Υπάρχουν βέβαια πολύ πιο εμπεριστατωμένα άρθρα που γράφουν πως ο Ποροσένκο υπέθαλπε την κυβέρνηση που "στήριζε" και επιθυμούσε την παραίτηση της γιατί δεν ήθελε να συνεργάζεται με πρωθυπουργό που προέρχεται από το κόμμα της αντιπάλου του. Αλλά ειλικρινά, δεν είναι αυτό το θέμα για εμένα. Το θέμα είναι πως επιέγονται ανακοινώσεις κομμάτων οι οποίες είχαν γίνει προτού το συγκεκριμένο πρόσωπο καν εκλεγεί και με πρωτογενή έρευνα αποφασίζεται πως το αφορούν. Με τέτοιες λογικές σε λίγο θα χρησιμοποιούμε και τις ανακοινώσεις της Χρυσής Αυγής ως πηγή.--Auslaender (συζήτηση) 16:59, 28 Ιουλίου 2014 (UTC)

Και γιατί δεν τα προσθέτεις, διαμορφώνοντας την αντίθετη άποψη; Όσο για την Kyiv Post, δική τους εφημερίδα, δική τους προπαγάνδα. Διεθνής κακοποιός στην πραγματικότητα ο Ποροσένκο, Αμερικανοί αξιωματούχοι, οι υποτιθέμενοι δικοί του σήμερα, τον χαρακτήριζαν ως τέτοιο και εδώ δεν μπορούμε να καταγράψουμε το σύνολο των απόψεων και να έχουμε σφαιρικό άρθρο; --The Elder (συζήτηση) 17:07, 28 Ιουλίου 2014 (UTC)

Για το να καταγράψουμε οτιδήποτε αρνητικό γράφεται από σοβαρές πηγές για τον Ποροσένκο ο πρώτος που θα πει ναι είμαι εγώ και τα σχόλια που βγήκαν από το γουίκιλικς εις βάρος του και τις κουμπαριές με τον Γιουστσένκο, όπως και για την απόλυση του για διαφθορά εγώ τα πρόσθεσα στο λήμμα. Εκεί που διαφωνώ είναι να βρίσκουμε πηγές που δεν έχουν ουσιαστικά σχέση με τον ίδιο (όπως είναι δηλώσεις κομμάτων που βγήκαν μήνες προτού αναλάβει την εξουσία) και να κάνουμε δικές μας αναγωγές. Ακόμα περισσότερο με το να χρησιμοποιούμε ανακοινώσεις κομμάτων σαν πηγές για θέματα που δεν έχουν άμεση σχέση με τα κόμματα.
Δεν προσθέτω την αντίθετη άποψη γιατί δεν πιστεύω πως οι συγκεκριμένες κατηγορίες περί ναζιστικής κυβέρνησης έχουν σχέση με τον συγκεκριμένο με βάση τις πηγές και δεν θέλω να δώσω μεγαλύτερη έκταση απ'ότι του αξίζει σε ένα βάση πηγών μη θέμα. Και το να καταγράψουμε το σύνολο των απόψεων όταν οι απόψεις δεν είναι σημαντικές σε αριθμό ή έστω δεν εκφέρονται από πρόσωπο με κύρος στο θέμα του μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα μεγαλύτερο Bias. Το να γράφεται η άποψη του (συμπαθέστατου κατά τα άλλα) Κουτσούμπα, του αρχηγού ενός μικρού ελληνικού κόμματος για την κυβέρνηση της Ουκρανίας και (έμμεσα) για τον πρόεδρο της, δεν μας βοηθά να μάθουμε κάτι ουσιαστικό για το ποιόν του Ποροσένκο, ίοως μας βοηθά να μάθουμε κάτι για τις απόψεις του Κουτσούμπα. Το να γραφεί αντίθετα η άποψη του πρέσβη των ΗΠΑ στην Ουκρανία που έχει γνώση από πρώτο χέρι της χώρας μας βοηθά. Για τον ίδιο λόγο δεν θα έβαζα στο λήμμα πχ του Κάστρο δηλώσεις του Φαήλου Κρανιδιώτη και στο λήμμα του Χίτλερ δηλώσεις του Μιχαλολιάκου.--Auslaender (συζήτηση) 20:16, 28 Ιουλίου 2014 (UTC)
Περίεργο η άποψη για τον ναζιστικό χαρακτήρα του Ποροσένκο και των κυβερνήσεων στα τελευταία γεγονότα είναι ευρέως διαδεδομένη. Για προγενέστερες περιόδους είναι δεδομένη en:Ukrainian collaborationism with the Axis powers. Μια ανάλυση για τον σημερινό νεοναζιστικό χαρακτήρα της κυβέρνησης θα βρεις εδώ--The Elder (συζήτηση) 20:36, 28 Ιουλίου 2014 (UTC)
Η συζήτηση για τον ναζιστικό χαρακτήρα του Ποροσένκο είναι διαδεδομένη; Παρακαλώ μια ανεξάρτητη τρίτη πηγή που να το λέει αυτό. Το άρθρο του Χιούζ έχει γραφτεί 6 μήνες προτού εκλεγεί ο Ποροσένκο, αναφέρεται στην κυβέρνηση, την οποία δεν επιλέγει ο πρόεδρος αλλά η βουλή, και αναφέρει το Σβόμποντα, κόμμα που είχε κατεβάσει δικό του υποψήφιο στις προεδρικές εκλογές. Αλλά τα προηγούμενα είναι πρωτογενής μου έρευνα. Αυτό που έχει σημασία είναι πως το άρθρο δεν αναφέρει τον Ποροσένκο και οι κατηγορίες για το συγκεκριμένο θέμα στο λήμμα του είναι προσωπική έρευνα του συντάκτη, δεν αναφέρονται σε πηγή. Η μόνη τρίτη πηγή με τέτοιες κατηγορίες για την κυβέρνηση όσο είναι εκλεγμένος ο Ποροσένκο είναι η αναφορά της ναυτεμπορικής στη δήλωση του Κουτσούμπα και δεν νομίζω πως είναι αρκετά σημαντική για ένα λήμμα για τον πρόεδρο της Ουκρανίας. Α, ευχαριστώ που σβήσατε και την αναφορά στον Κατρούγκαλο, με αυτό το ρυθμό σε λίγο θα βάζαμε και την άποψη του Ντινόπουλου για τον Ποροσένκο.--Auslaender (συζήτηση) 08:21, 29 Ιουλίου 2014 (UTC)
Μια πρώτη ανάλυση γιατί συγχρωτίζεται με τον φασισμό-ναζισμό ο Ποροσένκο και γιατί θα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτικής του καριέρας εδώ. Επίσης, μια ανάλυση για το πώς διαχειρίζεται και πώς προσπαθεί να περάσει σε ελαφρούς τόνους το ζήτημα των Νεοναζί εδώ --The Elder (συζήτηση) 08:31, 29 Ιουλίου 2014 (UTC)
Ακόμα και το workers world με άρθρο πολιτικού αντιπάλου του Ποροσένκο (κάθε άλλο παρά ανεξάρτητη τρίτη πηγή) γράφει πως "While he is apparently trying to be moderate — and certainly he does not want to go down in history as Peter the Bloody — Poroshenko is held hostage by an extremist minority" και γενικά τον παρουσιάζει ως αντίθετο με τις εθνικιστικές εξάρσεις αλλά αδύναμο να τις σταματήσει. Όχι ακριβώς κατηγορία πως συνεργάζεται με τους ναζιστές. Τώρα για το globalresearch και κατά πόσο είναι ουδέτερη πηγή ένα άρθρο που γράφει "during the inauguration of Washington’s latest puppet Petr Poroshenko" χωρίς καν να κάνει προσπάθεια να γράψει την ουκρανικη εκφορά του ονόματος του, αρκούν αυτές οι πληροφορίες για το ποιόν του συγκεκριμένου ιστότοπου.--Auslaender (συζήτηση) 10:37, 29 Ιουλίου 2014 (UTC)
"And the inhabitants of the southeast are right, because Poroshenko’s administration would not exist without the fascists. Their differences are all formal. They strengthen and reinforce each other". Καθόλου περίεργο το τι διάλεξες να πάρεις από τον σύνδεσμο που σου παρείχα. Οι δε απόψεις για το globalresearch ακριβώς υποδεικνύουν αυτό που λέω παραπάνω και γενικώς για επιλεκτικές τακτικές πηγών και πληροφόρησης. Μου κάνει επίσης μεγάλη εντύπωση ότι κρίνεις την ποιότητα του ιστοτόπου για ένα άρθρο που αναφέρεται στην απόκρυψη της ζημιάς που προκαλούν τα εμβόλια. Είναι κοινός τόπος οι ζημιές που προκαλούν τα εμβόλια, θα έπρεπε να το γνωρίζεις. Αντί να μου αποδυναμώσεις, μου ενισχύεις την άποψη περί ορθότητας της πηγής. --The Elder (συζήτηση) 10:43, 29 Ιουλίου 2014 (UTC)

Καταρχάς τη συγκεκριμένη δήλωση τη συζητήσαμε εκτενώς στη ΄συζήτηση του λήμματος και όλοι καταλήξαμε να την αφαιρέσουμε. Εάν σας ενδιάφερε η συναίνεση θα μπορούσατε τουλάχιστον να γράψετε εκεί πρώτα τη διαφωνία σας. Δεύτερον, η δήλωση αυτή έγινε θέμα μόνο και μόνο γιατί ο Γκλάζιεβ είναι σύμβουλος του Πούτιν. Ούτε εκλεγμένος αντιπρόσωπος στη βουλή είναι κατά τα άλλα, ούτε τίποτα. Επομένως, όταν βγαίνει ο εκπρόσωπος του Πούτιν και λέει επίσημα πως το σχόλιο αυτό δεν συμβαδίζει με την άποψη του Κρεμλίνου, τότε η άποψη του Γκλάζιεβ ως ιδιώτη πλέον έχει ανάλογη εγκυκλοπαιδική αξία με τη δικιά μου και τη δικιά σας. Ακόμα περισσότερο όταν το συγκεκριμένο είναι κατηγορία που πρόκειται για πρόσωπο εν ζωή και ο σκοπός του εγχειρήματος δεν είναι να αναπαράγει κάθε συκοφάντια απ'όπου και αν προέρχεται. Τώρα, αν παρόλα αυτά διαφωνείτε με τη συζήτηση που έγινε μέχρι τώρα στο λήμμα και θέλετε να βάλετε την συγκεκριμένη πληροφορία στο λήμμα με το ζόρι, το λιγότερο που μπορούσατε να κάνετε είναι να μην αφήνετε υπόννοιες πως αυτή η άποψη είναι του Πούτιν και να προσθέσετε την δήλωση αποστασιοποίησης.--Auslaender (συζήτηση) 12:34, 29 Ιουλίου 2014 (UTC)

Έδειξα τους λόγους για τους οποίους ο κος Ποροσένκο θεωρείται συγχρωτισμένος με τους νεοναζί. Όσον αφορά στον σύμβουλο σαφώς έχει ιδιαίτερη σημασία λόγω θέσης και γνώσης η άποψή του. Άλλωστε είμαι σαφής και γράφω ό,τι λέει το BBC, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο--The Elder (συζήτηση) 12:38, 29 Ιουλίου 2014 (UTC)

Μπορεί να παραμείνει;[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα αγαπητέ. Πιστεύεις ότι αυτό μπορεί να παραμείνει ως έχει; --Ttzavarasσυζήτηση 07:23, 30 Ιουλίου 2014 (UTC)

Διαγόρας Χρονόπουλος[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Μπορείτε να μου πείτε για είναι παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων το λήμμα "Διαγόρας Χρονόπουλος" και γιατί προσπαθείτε συνέχεια να το διαγράψετε? --Anzelika Kaps (συζήτηση) 20:00, 2 Αυγούστου 2014 (UTC)

Έχει αναρτηθεί το ίδιο βιογραφικό στη σελίδα του Θεάτρου Τέχνης, από εμένα, από οπου και το αφαίρεσα για να μην υπάρχει θέμα. Επίσης, έχω την άδεια του ίδιου του κ. Χρονόπουλου για τη χρήση του βιογραφικού του. Ποια είναι η παραβίαση των πνευματικών δικαιωμάτων, δεν είναι αναρτημένο σε άλλη σελίδα με copyright.--Anzelika Kaps (συζήτηση) 20:07, 2 Αυγούστου 2014 (UTC)

Μα είναι το βιογραφικό που ο ίδιος δίνει...Δεν είναι δυνατόν να μην μπορεί να ανέβει επειδή το έχει δώσει σε έναν οργανισμό στον οποιο έχει δουλέψει. Προφανώς ο ίδιος έχει το copyright του βιογραφικού του. Θέλετε να μου πείτε ότι όλα τα άλλα βιογραφικά που είναι αναρτημένα είναι πρωτότυπα? Δεν μπορεί να τα βρει πουθενά κανείς? --Anzelika Kaps (συζήτηση) 20:12, 2 Αυγούστου 2014 (UTC)

Με άλλα λόγια πρέπει αν γράψω το βιογραφικό με δικά μου λόγια?--Anzelika Kaps (συζήτηση) 20:43, 2 Αυγούστου 2014 (UTC)

Καλημέρα. Πώς, κατά τη γνώμη σου, πρέπει να λέγεται αυτό το λήμμα; Ως έχει ή όπως είναι η ανακατεύθυνσή του, δηλαδή έτσι; --Ttzavarasσυζήτηση 07:47, 4 Αυγούστου 2014 (UTC)

Κι όμως, υπάρχει επιμονή να μετακινείται το δεύτερο στο πρώτο, που μένει ως ανακατεύθυνση. Τι προτείνεις; --Ttzavarasσυζήτηση 08:46, 4 Αυγούστου 2014 (UTC)

Εδουάρδος Μέισον[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ευχαριστώ και πάλι για την επισήμανση. Πρόσθεσα ότι βρήκα και νομίζω πως τώρα είναι εντάξει. Φιλικά, --ΑΝώΔυΝος (συζήτηση) 11:23, 4 Αυγούστου 2014 (UTC)

Πηγές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Φίλε Kalogeropoulos γιατί προσθέτεις το πλαίσιο για πηγές αφού στο κάτω μέρος του λήμματος γράφω από που έχει ενσωματωθεί το κείμενο. Aurilios (συζήτηση) 13:41, 4 Αυγούστου 2014 (UTC)

το προβλημα τον τονον[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

κοιτα φιλε μου καλογεροπουλε αν ηξερα να βαζω τονους θα εβαζα εγω κοιταω οταν κανω κατι να ειναι σωστο και ορθογραθημενο(περιπου) ετσι και αλλιως οι ουσια ειναι ο αναγνωστης να μαθαινει κατι και σσιγουρα δεν θα κοιταει την ορθογραφια μου, δεν λεω δεν εχεις καθολου αδικο που μου λες να ειναι τονισμενα τα κειμενα για να φαινεται μια ποιοτητα στο κειμενο αλλα αν θελεις μπορεις να τα τονισεις εσυ γιατι εγω δεν μπορω.

Για δες...[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Λες αυτό το όνομα να μπορεί να παραμείνει; Κατ' εμέ όχι, αλλά θέλω κι άλλες γνώμες... --Ttzavarasσυζήτηση 17:57, 9 Αυγούστου 2014 (UTC)

Το Σλοβιάνσκ βρίσκεται στην περιφέρεια/λαϊκή δημοκρατία του Ντόνετς, όχι του Λουχάνσκ. --C Messier 12:46, 14 Αυγούστου 2014 (UTC)

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα, παραθέτω ήδη κάποιους εξωτερικούς συνδέσμους. Ο σύλλογος είναι καθαρά εθελοντικός με αληθινή κοινωνική δράση και νομίζω ότι αξίζει να παραμείνει. Φιλικά, --ΑΝώΔυΝος (συζήτηση) 16:23, 14 Αυγούστου 2014 (UTC)

Η πολιτική της ΒΠ όμως είναι συγκεκριμένη--The Elder (συζήτηση) 16:36, 14 Αυγούστου 2014 (UTC)

ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το άρθρο πάνω στην ομοιοπαθητική εχει γραφτεί απο ανθρώπους που έχουν αγνοια του πως λειτουργεί η ομοιοπαθητική. Ο συγγραφέας δεν γνωρίζει τι είναι ακριβώς τα μιάσματα, πως γίνονται οι κλινικές έρευνες, οι αποδείξεις των φαρμάκων κτλ. Το άρθρο πρέπει να ειναι απλά ενημερωτικό και ο αναγνώστης θα κρίνει συμφωνα με αυτά που διαβάζει, την δική του έρευνα και την γνώμη των ιατρών και ομοιοπαθητικών για την αποτελεσματικότητα της. Δεν μπορεί να γράφει " Η πρακτική της ομοιοπαθητικής έχει χαρακτηριστεί ως ανήθικη, καθώς επιδεινώνει την ταλαιπωρία των ασθενών αποθαρρύνοντάς τους από τη χρήση αποτελεσματικών φαρμάκων", οταν υπάρχουν εκατομμύρια ασθενείς που αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο. Επίσης υπάρχουν και οι έρευνες απο ιατρους που δείχνουν τα αποτελέσματα της ομοιοπαθητικης, οπως ο ομοιοπαθητικος ψυχιατρος Γιωργος Λουκας.

--- σας ευχαριστώ.--CanaryIslands (συζήτηση) 20:05, 18 Αυγούστου 2014 (UTC)

Edit war[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Παρακαλώ να σταματήσεις να κάνεις edit war στο λήμμα της Ομοιοπαθητικής. Υπάρχει σελίδα συζήτησης, και εφόσον διαφωνείς οφείλεις να το δικαιολογήσεις εκεί με επιχειρήματα. --Mg009 (συζήτηση) 20:02, 21 Αυγούστου 2014 (UTC)

Σαράντα Εκκλησιές και Καλλίπολη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τις γνωρίζω τις απόψεις σου. Δεν κάνω καμμία επεξεργασία στα συγκεκριμένα όσο είναι σε φραγή ο Glorious 93.--Dimth (συζήτηση) 21:22, 27 Αυγούστου 2014 (UTC)

Μη εγκυκλοπαιδικό: το περιεχόμενο[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τι καθορίζει αν κάτι είναι εγκυκλοπαιδικό περιεχόμενο ή όχι; Γιατί όπως αυτό που διαγράψατε ως μη εγκυκλοπαιδικό, υπάρχουν πολλά και διάφορα ανάλογα posts στην wikipedia. Αναφέρομαι στο Next day shooting.

Re: Ανάγλυφο από τα Φάρσαλα (Μουσείο του Λούβρου αρ. Ma 701) ‎[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Παρακαλούμε να επανεξετάσει τις πηγές . Το υλικό που αποκαταστάθηκε δεν είναι στις πηγές . Δείτε τις επίσημες θέσεις ιστοσελίδα στο Λούβρο ή μια πιο ολοκληρωμένη έκδοση του άρθρου στην Αγγλική Wikipedia . Ευχαριστώ . Έχετε αποκατασταθεί πληροφορίες που υποστηρίζει καμία αξιόπιστη λόγιος . Viriditas (συζήτηση) 00:55, 30 Αυγούστου 2014 (UTC)

Thank you. I did not mean to change the language. I think my browser did it automatically because I was in translate mode. I apologize. Viriditas (συζήτηση) 03:32, 30 Αυγούστου 2014 (UTC)

Αναστροφή επεξεργασίας[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Γιατί ανέστρεψες αυτή την επεξεργασία [1]; George23820 Συζήτηση‎ 08:03, 31 Αυγούστου 2014 (UTC)

Είναι λογότυπα (κυρίως) τηλεοπτικών σταθμών, τα οποία μού ζητούν διάφορες ανώνυμες IP να τα προστέσω στα αντίστοιχα λήμματα, καθώς δεν μπορούν οι ίδιοι να επιφορτώσουν εικόνες. George23820 Συζήτηση‎ 09:57, 31 Αυγούστου 2014 (UTC)

Έχω μεταφράσει μόνο το πρώτο κομμάτι επειδή, το συγκεκριμένο κομμάτι υπήρχε ήδη στο λήμμα BBC Four, αλλά έτσι όπως ήταν γραμμένο φαίνοταν σαν να είναι μεταφρασμένο από κάποια μηχανή μετάφρασης. Δες εδώ. George23820 Συζήτηση‎ 11:16, 31 Αυγούστου 2014 (UTC)

Δεν γίνεται να παραμείνει ενεργός ο συγκεκριμένος λογαριασμός... --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 15:58, 31 Αυγούστου 2014 (UTC)

Εσύ γιατί το (ξανά) πρόσθεσες; --KAKTOS (συζήτηση) 15:44, 11 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Κινούμε πολλές φορές; Μπορείς να μου τις υποδείξεις; Τεκμηριωμένα φυσικά ...--KAKTOS (συζήτηση) 15:49, 11 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Στις έχω υποδείξει κατά καιρούς. Ωστόσο, μην υπεκφεύγεις, μελέτησε την πολιτική και δείξε μου τις ανεξάρτητες τρίτες πηγές που τεκμηριώνουν πολιτική στο λήμμα σου--The Elder (συζήτηση) 15:51, 11 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Μάλλον δεν ξέρεις από πηγές και βιβλιογραφία. Η επιστημονική επετηρίδα του Πανεπιστημίου Κρήτης δεν είναι έγκυρη πηγή; Περιμένω τεκμηριωμένη απάντηση--KAKTOS (συζήτηση) 15:54, 11 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Μελέτησε σε παρακαλώ την πολιτική και βρες έγκυρες και ανεξάρτητες πηγές. Η συνήθης πρακτική σου είναι να βρίσκεις ένα περιοδικό π.χ. Ιστορία και να γράφεις λήμματα της μίας πηγής, των οποίων η εκγκυκλοπαιδικότητα επειδή ακριβώς είναι μίας πηγής αμφισβητείται βάσει πολιτικής. Το μόνο τεκμηριωμένο στην προκειμένη περίπτωση είναι ή εμπαθής προσωπική επίθεση κι απορώ πως εκτελείς αυτά τα καθήκοντα που υποτίθεται πως εκτελείς. Αν δεν μπορείς να βρεις έγκυρες και ανεξάρτητες πηγές να αφήσεις παρακαλώ τη σήμανση εκεί που βρίσκεται--The Elder (συζήτηση) 16:14, 11 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC) Γιατί δεν είναι έγκυρο αυτό Όλγα Γκράτζιου, «Μνήμη Στέλλας Παπαδάκη-Okeland», Αριάδνη-Επιστημονική Επετηρίδα Φιλοσοφικής Σχολής, Ρέθυμνο, τομ.10 (2004),σελ.9-10; --KAKTOS (συζήτηση) 16:24, 11 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Λυπάμαι που θα σου το πως αλλά επαναλαμβάνεις το ολίσθημα που έγινε εδώ https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7:%CE%93%CE%B5%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82 --KAKTOS (συζήτηση) 16:33, 11 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω. Σε τι είναι έγκυρο, πώς αποδεικνύει το μνημόνιο θανάτου ό,τι είναι σημαντική επιστήμων αρχαιολόγος; Που δεν ήταν η συγκεκριμένη αρχαιολόγος, δεν διεξήγαγε καν αρχαιολογία πεδίου. Βυζαντινολόγος ήταν. Πού είναι η βιβλιογραφική της σημαντικότητα με δύο δημοσιεύσεις εκ των οποίων η μία σε περιοδικό; Σε τι επηρέασε τον τομέα της τόσο πολύ ώστε να θεωρείται αυτοδίκαια εγκυκλοπαιδική; Επιμένω διαβάστε την πολιτική. Όσον αφορά δε στις προσωπικές επιθέσεις είναι συνηθισμένες όταν δεν περνάνε εις βάρος της πολτικής οι "απόψεις" κάθε χρήστη. Και το λήμμα που υποδείξατε μιας πηγής λήμμα είναι, ούτε καν η βιβλιογραφία του δεν μπορεί να τεκμηριωθεί από δεύτερη πηγή. --The Elder (συζήτηση) 16:36, 11 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Uyghur γλώσσα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η πιο κοντά προφορά με τη γλώσσα Uyghur είναι Ουιγούρ: στο Διεθνές Φωνητικό Αλφάβητο gh προφέρεται όπως το γ ή το ισπανικό g (ή παρόμοιοι ήχοι) το σύμβολο στο διεθνές φωνητικό αλφάβητο είναι ɣ ή ʁ, είναι πολύ διαφορετική από το γκ. Στις τουρκικές γλώσσες είναι πολύ συχνή, συμπεριλαμβανομένης της τουρκικής γλώσσας. Είναι όπως την αρμενική πόλη‎: Βαγαρσαπάτ στο λατινικό αλφάβητο είναι Vagharshapat. Επομένως η ορθή απόδοση είναι Ουιγούρ γλώσσα, είναι όπως το λήμμα: Ουιγούροι, Uyghur--Ivaeimu (συζήτηση) 19:23, 14 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)


DefaultSort[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Δεν κατάλαβα το σχόλιο σας, τι εννοείτε?--Kounatidis Aris 20:09, 15 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Δε χρειαζόταν να σας ειδοποιήσω, απλά ήθελα να σας δείξω το γιατί --The Elder (συζήτηση) 20:25, 15 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Δε με ενοχλεί καμία υπόδειξη, εγώ δεν ξέρω τα πάντα. Ο τρόπος είναι που με ενοχλεί και εφόσον δεν υπάρχει σεβασμός προς το πρόσωπο μου δεν αξίζει να δείξω και εγώ σεβασμό.--Kounatidis Aris 20:34, 15 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

γιατί αυτή η αλλαγή;[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Οϊαρθάμπαλ=Oiarzabal--Jaguarlaser (συζήτηση) 20:55, 15 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

ΡΕ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΕ ΓΙΑΤΙ ΣΒΗΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΩ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΤΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ;;

Αναίρεση φραγής[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Αναίρεσα την φραγή που είχες επιβάλει στον P.a.a (συζήτηση • συνεισφορά) ως αντικανονική, καθώς επιβλήθηκε κατόπιν διορθοπόλεμου στον οποίο εμπλέκεσαι και επειδή δεν στέκει η αιτιολογία "αφαίρεση περιεχομένου", αφού το αντικείμενο του διορθοπόλεμου είναι μόνο η διατύπωση δυο φράσεων. Προφανώς και δεν πρέπει να συνεχιστεί ο διορθοπόλεμος αλλά αν δεν μπορείτε να συναινέσετε έστω σε μια τρίτη διατύπωση, καλό θα είναι να αναζητήσετε διαμεσολάβηση. -geraki (συζήτηση) 13:37, 16 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)


Προφανώς, λοιπόν, δεν έχετε κατανοήσει ό,τι πρόκειται για τεκμηριωμένο περιεχόμενο επακριβώς για το ζήτημα της διατύπωσης, κατόπιν αίτησης του ίδιου του χρήστη και συνεπώς πρόκειται καταφανέστατα περί αφαίρεσης, καθώς ο χρήστης δεν έχει αιτιολογήσει καν τον βανδαλισμό του, ούτε καν στη σελίδα συζήτησης του λήμματος. Άφησε αναπάντητο τον χαρακτηρισμό βανδαλισμός, γιατί σαφώς γνωρίζει ότι βανδαλίζει. Απλώς παίζει για να δει τα όρια ανοχής του συστήματος σε εμμονές. Προφανώς υμείς οι διαχειριστές θα έπρεπε βάσει την πολιτικής της Βικιπαίδειας να είχατε λάβει θέση, την οποία για τους δικούς σας λόγους δεν λαμβάνετε, παρόλο που ο συγκεκριμένος χρήστης έχει έχει εκκινήσει καταχρηστικά σταυροφορία προτίμησης εκφράσεων, παρότι αναιρείται συχνά για λάθος εκτιμήσεις του. Το γεγονός ότι και εσείς προσωπικά και οι υπόλοιποι διαχειριστές απέχετε από συγκεκριμένες φθοροποιές μεν αλλά απόλυτα αναγκαίες για την ακεραιότητα της Βικιπαίδειας παρεμβάσεις έχει ήδη διαμορφώσει ζήτημα και θα συνεχίσει να διαμορφώνει στο μέλλον σε πολλαπλά ζητήματα. Θεωρώ ότι σας προειδοποίησα και φυσικά και όποιους τρίβουν τα χεράκια τους για τους παρασημοφορημένους εκλεκτούς τους. Τα περί εμπλοκής τα παραβλέπω εφόσον αρνείστε συστηματικά να παίρνετε θέση--The Elder (συζήτηση) 13:52, 16 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)


Να λάβουμε θέση ως προς το περιεχόμενο; Δεν είναι ζήτημα διαχειριστών. Μπορεί κάποιος να εκφράσει γνώμη ή να διαμεσολαβήσει ως χρήστης. Η άρση της φραγής έγινε αποκλειστικά για τους παραπάνω καθαρά τυπικούς λόγους. Δεν νομίζω ότι αιτιολογείται φραγή στο παρόν σημείο και συγκεκριμένο ζήτημα, και αν ως χρήστης συμφωνούσα μαζί σου, και πάλι δεν νομίζω ότι θα ήταν χρήσιμη οποιαδήποτε φραγή. Δεν γνωρίζω αν έχεις ζητήσει από άλλους τρίτους, διαχειριστές ή μη, να λάβουν θέση ή να διαμεσολαβήσουν. Ίσως είναι ευκαιρία. -geraki (συζήτηση) 14:14, 16 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)


Ποιός μίλησε για το περιεχόμενο. Είχα καμία ένσταση όταν άλλος χρήστης ζήτησε να αλλάξει το λήμμα πατόκορφα; Όχι βέβαια και αυτό είναι καταγραμμένο στη σελίδα συζήτησης. Μιλώ για την ξεκάθαρη και μη αιτιολογημένη αφαίρεση περιεχομένου. Για ποιά λόγο να ζητήσω διαμεσολάβηση, αφού με την πρόσθεση τεκμηρίωσης ικανοποίησα και τις τελευταίες εμμονές του χρήστη; Δεν νομίζω ότι ασκείτε ευθυκρίσία επί του προκειμένου--The Elder (συζήτηση) 14:20, 16 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Εδώ γιατί δεν βάζεις ανάλογη σήμανση https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%B9%CF%81%CE%AE%CE%BD%CE%B7_%CE%92%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%87%CE%B1-%CE%A7%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%85--KAKTOS (συζήτηση) 16:23, 16 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Ούτε για συγγραφέας δεν περνάει; Ο Γκάτσος ήταν ο ποιητής της μιας ποιητικής συλλογής,της Αμοργού,αυτό δεν ακυρώνει την αξία του.--KAKTOS (συζήτηση) 16:27, 16 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Βέβαια, έχουμε μια πολιτική, θα την απεμπολήσουμε; Ο Γκάτσος έχει εκατοντάδες αν όχι χιλιάδα ανεξάρτητων καιέγκυρων πηγών, μη συγκρίνετε ανόμοια πράγματα--The Elder (συζήτηση) 16:30, 16 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Είσθε άδικος με τον εαυτό σας[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κρίμα που επιμένετε να βάζετε την ταμπέλα περί μη εγκυκλοπαιδικότητας. Σας έδωσα ήδη αρκετές αποδείξεις. Δεν θα ήταν καλύτερα να γράφατε λήμματα της επιστήμης σας για να τα μάθουμε κι εμείς και όλοι. Δεν είναι πιο γόνιμο και δημιουργικό από μια στείρα αντιπαράθεση; Που γίνετε θέλω να πιστεύω καλόπιστα -ανεξάρτητα από την χθεσινή σας ύβρη....περί του πως χρησιμοποιώ τη βιβλιογραφία-Αλλά ας το ξεχάσουμε αυτό....--KAKTOS (συζήτηση) 08:31, 17 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Urdu γλώσσα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η ορθή προφορά είναι Ούρντου: Urdu ˈʊrd̪u, η απόστροφος πριν από τη συλλαβή σημαίνει ότι ο τόνος είναι στην συλλαβή που είναι μετά την απόστροφο:

 • Urdu ˈʊrd̪u = Ούρντου
 • Uyghur ʊjˈʁʊr = Ουιγούρ

Αν ακούμε το αγγλικό λήμμα μπορούμε να το ελέγξει: Urdu--Ivaeimu (συζήτηση) 20:35, 17 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Θα το ψάξω στην ελληνική βιβλιογραφία, γιατί στο διαδίκτυο βρίσκω και τα δύο--The Elder (συζήτηση) 21:38, 17 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Ωραίος--The Elder (συζήτηση) 02:51, 18 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

δες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

και το mail σου.   ManosHacker 11:36, 20 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

OK--The Elder (συζήτηση) 11:59, 20 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Και η ανώνυμη άι πι της Αγοράς (με νέα διεύθυνση αυτή την φορά...) συνεχίζει τις αγαθών προθέσεων συνεισφορές της μετά την σχετική της επιβράβευση και κράξιμό μου στην Αγορά... C'est le monde à l'envers... --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 19:51, 20 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Και μόνο που αναφέρει ότι με "εκραξε" ήταν αιτιολογία για φραγή, προσωπική επίθεση, μήπως απαγορεύονται οι ΙΡ ? κάνω λάθος κύριε Καλογερόπουλε? [Ανώνυμος-η]

Μην αντιστρέφουμε τους ρόλους παρακαλώ, εννοείται ότι όταν μιλάω για κράξιμο εννοώ την έντονη σε βάρος μου παρατήρηση του χρήστη FocalPoint και όχι κάτι άλλο... Και δεν πρόκειται να επεκταθώ άλλο σε αυτό το θέμα...--Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 20:45, 20 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Επαναφορα λημματος[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Καλησπερα φιλε μου Καλογεροπουλε θα ζητουσα να επαναφερεις την σελιδα που διεγραψες για την ΓατοΟμαδα Θεσσαλονικης γιατι ειναι απο της μεγαλυτερες φιλωζωικες οργανωσεις της χωρας και διαβαζωντας για την εγκυκλοπαιδικοτητα ειδα οτι συμφωνοι απολυτα. Για παραδειγμα το λημμα ειχε μια καθαρα αμεροληπτοι μερια χωρις να διαφημιζει την οργανωση, και περα απο αυτο στον κυκλο των φιλοζωων ειναι αρκετα γνωστη οι οργανωση. και οι αξιοπιστια ειναι 100 τοις 100 σωστη γιατι μαζεψα πληροφοριες απο την ιδια την ομαδα και σε διαφορα περιοδικα. Αν μπορεις παρακαλω κανε την επαναφορα. George Balatsos (συζήτηση) 11:55, 21 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

μια ευκαιρια ?[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Σημερα το εφτιαξα το λημμα αν το κανεις μια επαναφορα μεχρι το βραδυ θα το εχω εμπλουτιση και θα βαλω και της παραπομπες και αν παλι δεν σας κανει τοτε μπορειτε να το σβησετε. μονο μεχρι το βραδυ σου ζηταω.George Balatsos (συζήτηση) 12:02, 21 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Απάντηση[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Καλογερόπουλε δεν υπήρξε καμία κατάχρηση παρά μόνο στο μυαλό σου Πρέπει να δικαιολογείς τον ρόλο σου εδώ μέσα.... Τί να κάνουμε! Οι ατάκες σου για Δελτίο Χριστιανικής Αρχαιολογίας και τις Επιστημονικές Επετηρίδες δεν ξέρω πόσο συνάδουν με την πολιτική της ΒΠ αλλά με τις επιστημονικές βιβλιογραφίες όχι...Την επόμενη φορά να έχεις πιο πλούσιες βιβλιογραφικές προσλαμβάνουσες--KAKTOS (συζήτηση) 14:24, 22 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Πάλι καλά που παραδέχεσαι ότι δεν γράφεις σύμφωνα με την πολιτική της ΒΠ. Τώρα ή κόβεις τις επιθετικές συμπεριφορές ή αναγκαστικά θα ζητήσω να σε μαζέψουν. --The Elder (συζήτηση) 14:29, 22 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)
Να ανακαλέσεις τα περί παραληρήματος και να ζητήσεις συγγνώμη για όσα είπες περί χρήσης βιβλιογραφίας την προηγούμενη φορά...αν έχεις φιλότιμο φυσικά!--KAKTOS (συζήτηση) 14:32, 22 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)
Το φιλότιμο είναι μόνο για ανθρώπους που δεν αρχίζουν τις ειρωνείες και τις επιθέσεις όταν δεν έχουν κάτι άλλον να πουν σε κάποιους που τους απευθύνονται στον πληθυντικό. Και επειδή τα κείμενα μένουν, είναι προφανές ότι ξεκίνησες να ειρωνεύεσαι και να υπαινίσεσαι όταν δεν μπορούσες να ανταπεξέλθεις. Είναι η τελευταία φορά που επιτρέπω ειρωνείες. --The Elder (συζήτηση) 15:25, 22 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Ζαν Βιγκό[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το λήμμα αυτό μαζί το φτιάξαμε. Έχει και των δύο τις υπογραφές μας. Είδες πως όταν υπάρχει συνεργασία βγαίνει ένα θετικό αποτέλεσμα; Μήπως να το έβλεπες διαφορετικά το ζήτημα;--KAKTOS (συζήτηση) 16:51, 22 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC) Εσύ καταθέτεις κάτι από την εμπειρία της ΒΠ εγώ τις βιβλιογραφίες μου τις επετηρίδες κλπ ας βγει κάτι θετικό χωρίς κάτι συγκρουσιακό--KAKTOS (συζήτηση) 16:53, 22 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Κακώς νομίζω το συζητάς το θέμα άμα ισχύει αυτό...--Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 17:29, 22 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Επαναφορα λημματος[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Καλησπερα θα μπορουσα να μαθω για ποιο λογο το εσβησες το λημμα μου ? αφου ακομα δεν εκανα τιποτα μολις πριν απο μια ωρα πηρα τηλεφωνο την Γατοομαδα θεσσαλονικης απο αυριο θα μου στειλουν ενα e mail με περισοτερες πληροφοριες τους

παρεξηγηση[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Οχι δεν εκλεισε αν δεις το αρθρο γραφτηκε πριν εναν χρονο σημερα ανεβηκε ξανα στα πανω της, και χθες ειχα μια σοβαρη δουλεια και δεν μπορεσα, αυριο θα μου στειλουν ενα μαιλ με πολλες λεπτομερειες για την ομαδα τους. Επισης πιστευω οτι ειναι αρκετα εγκυκλοπαιδικο το θεμα γιατι ειναι απο της μεγαλυτερες φιλοζωικες της πολης.

Καμία παρεξήγηση... Άμα δεις την σελίδα της ομάδας στο φατσοβιβλίο (δεύτερη κατά σειρά δημοσίευση η οποία χρονολογείται από χτες) αναφέρεται ότι Παρακαλειται η φιλοζωικη αμπελοκηπων η αδεσποτη ματια να παψει να στελνει τα περιστατικα πολιτων που απευθυνονται σε αυτην σε εμας εχουμε δηλωσει οτι εχουμε κλεισει και δεν μπορουμε αλλο μολις μας εστειλαν ενα τωρα δε γινεται αλλο ετσι... Νομίζω είναι προφανές το περιεχόμενο ως προς την ερμηνεία του...--Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 18:00, 22 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

?[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Μολις πριν απο λιγο διαβασα για το οτι οι φιλωζωικη εκλεισε εμενα δεν μου ειπαν τιποτα τετοιο τελος παντων ευχαριστω για την ανακοινωση

Κραουνάκης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Δεν ήταν σκοπός μου να αναιρέσω, απλά με πρόλαβες και νόμιζα ότι αναιρούσα τον αρχικό, όπως θα καταλάβεις από το ιστορικό κάναμε ουσιαστικά την ίδια επεξεργασία. 94.65.154.28 13:41, 23 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Μάρμαρο, Ασβεστόλιθος[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα. Βάζοντας σύνοψη στην επεξεργασία μου θα ζητούσα όταν αναιρούμαι να μην αντιμετωπίζομαι ως βάνδαλος και να μου εξηγείτε τουλάχιστον που διαφωνείτε με την αφαίρεση της πληροφορίας. Θεωρείτε δηλαδή ότι το εγκυκλοπαιδικό λήμμα για το μάρμαρο, έστω στις υποσημειώσεις, γίνεται καλύτερο με την προσθήκη της πληροφορίας για το πως χαρακτηρίζεται από την ελληνική νομοθεσία; Είστε δυστυχώς από τους λίγους εδωπέρα που θυμάστε ακόμα ότι εδώ είναι εγκυκλοπαίδεια και μάλιστα με απότερο σκοπό να μην είναι και ελληνοκεντρική και με εκπλήσει αυτή η αναίρεση. Πέρα από το γεγονός ότι η τετριμένη νομική ονομασία που δίνεται στο ορυκτό δεν μας αφορά ως εγκυκλοπαίδεια (φανταστείτε σε κάθε λήμμα να μπαίνει και σημείωση για το πως το θεωρεί/ονομάζει ο κάθε νόμος, και δη ο ελληνικός!) τι θα κάνουμε; θα βάλουμε και για τα υπόλοιπα 200 τόσα κράτη και βάλε και τα αυτόνομα που έχουν δικές τους νομοθεσίες τι λέει ο νόμος τους για το μάρμαρο; Αναιρώ ξανά για τελευταία φορά, αν διαφωνείτε παρακαλώ εξηγείστε μου. (Σημ, δεν είμαι ο χρήστης που έκανε την πρώτη αφαίρεση) 87.202.181.27 10:33, 24 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC) [ο 94.65.154.28 από άλλο χώρο]

Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα. Γιατί αφού δεν υπάρχει θέμα με το ελληνικό, είναι σαν ναμου λέτε ότι αρκεί λοιπόν να μπούν και για τα άλλα κράτη για να έρθει στα ίσια του, ε από 50 άλλα να το βάλουμε (γιατί πολλά μπορεί να μην έχουν νόμο σχετικό) πάει το λήμμα, τα 3/4 του θα είναι «Στην παράγραφο 3 του Διατάγματος τάδε το Μάρμαρο θεωρείται ΧΧΧΧΧΧΧ στη νομοθεσία του τυχαιοστάν....» Πόσα τέτοια λήμματα που εμπλέκονται με τη νομοθεσία υπάρχουν; Πάμπολα, και που θα μπει ο πήχης; Π.χ στο Σκυρόδεμα να βάλουμε και την οικεία ελληνική νομοθεσία; στην Αγροτική παραγωγή; (όταν φτιαχτεί...)87.202.181.27 10:41, 24 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Όπως νομίζετε, δεν έχω κάτι άλλο να πω. Αν δεν πείθεστε ή νομίζετε ότι έχω άλλους κρυφούς λόγους αναιρέστε ξανά, δεν πρόκειται να εμπλακώ σε δ/πόλεμο για τέτοιο θέμα, υπάρχουν πιο σοβαρά... Υ.Γ. και ούτε πρόκειται φυσικά, σεβόμενος την πολιτική, να προσθέσω αντίστοιχες πληροφορίες και από άλλες νομοθεσίες για να σας δείξω στην πράξη ότι έχω δίκιο, ούτε κάν το {{ελληνοκεντρικό}} δεν βάζω. 87.202.181.27 10:50, 24 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Κατηγορία:Ταινίες σκηνοθεσία από την Κώστας Γαβράς[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Γεια Καλογερόπουλος, Γιατί να διαγράψετε την κατηγορία; Fpittui

I'm sorry but unfortunately I speak very little greek, though, the categories I had created were Category: Films by Greek directors and Category: Films directed by Costa Gavras.
However, if you please you can insert the categories with the right wording. Finally, I believe that those categories, that I had tried to create, are very useful. Thank you Fpittui
γιατί ανταποκρίνεσαι συστηματικά σε αιτήματα και σχόλια στις σελίδες συζήτησης 87.202.181.27 08:13, 26 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Να ευχαριστήσω και εδώ τον χρήστη. Η ανταπόκριση είναι πραγματική ευκαιρία για μένα να δω την οπτική γωνία του αναγνώστη --The Elder (συζήτηση) 12:01, 26 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Κατηγορία:Οροσειρά Αλτάι να περιμένω συνέχεια με επιμέρους βουνά ή οροσειρές; --C Messier 17:11, 28 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Akodymanos[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Δες σε παρακαλώ και τη συνεισφορά αυτού του χρήστη [2] (ειδικά την τρίτη του) Είναι ο ίδιος χρήστης που έπαιζε κουκλοθέατρο καμιά ώρα (παλιός cross-wiki βάνδαλος με εμμονές στο ελληνικό αλφάβητο). 2A02:580:8BED:D100:ACCF:6123:4CFA:3A14 08:52, 30 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Wikinger :)--The Elder (συζήτηση) 08:54, 30 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)
Ναι. Ευχαριστώ! 2A02:580:8BED:D100:ACCF:6123:4CFA:3A14 08:54, 30 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Γειά σου. Δεν θα επιμείνω άλλο στο TV5 Monde, πιθανώς δεν ξέρεις όμως τι έχει προηγηθεί. Σου λέω λοιπόν πως τα βλέπω εγώ τα πράγματα και κάνεις ότι νομίζεις: Υπήρχε το TV5. Φτιάχνει ο Glorious το TV5 Monde (το ίδιο θέμα) οπότε βάζω συγχώνευση (τετριμένα πράγματα) το βγάζει άνευ λόγου ότι και καλά είναι αδικαιολόγητο. Το ξαναβάζω και μάλιστα προχωρώ σε συγχώνευση περιεχομένου του TV5 Monde στο TV5, κάνω το πρώτο ανακατεύθυνση, ζητάω συγχώνευση ιστορικών (εκεί είναι στο ΒΠ:ΧΕΙΡ, περιμένει) και βάζω και το πρότυπο {{ενσωμάτωση κειμένου}} από ελληνική σε ελληνικη για την απόλυτη τυπική κάλυψη της CC-BY-SA. Και τότε ο Glorious αναιρεί χαρακτηρίζοντας όλο αυτό βανδαλισμό!!! Τώρα που ένας άλλος ασύνδετος έκανε τη συγχώνευση από την ανάποδη και την ανακατεύθυνση από την ανάποδη ούτε μιλιά και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε για το πως γίνονται και καλά οι συγχωνεύσεις (και φυσικά ούτε για πλάκα να παραδεχτεί λάθος ή να ζητήσει μια συγνώμη, επίσης όλο το ιστορικό στο ΒΠ:ΣΔ, αναπάντητο. Όμως το λήμμα έχει κείμενο και από το άλλο που έγινε ανακατεύθυνση και για αυτό έβαλα το πρότυπο που αφαίρεσες, με το πικρό ομολογώ, σχόλιο στη σύνοψη. Αυτά... τα συμπεράσματα δικά σας... --79.130.38.212 21:53, 30 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Δες το καλύτερα :) Έχει λινκ και για την κύρια σελίδα, όμως και για το λήμμα, το οποίο βέβαια έχει γίνει ανακατεύθυνση οποτε σε ξαναγυρίζει στο αρχικό (με τη διαφορά ότι φαίνεται το μικρό λινκ προς την ανακατεύθυνση κάτω από τον τίτλο). Ας είναι όμως, κανονικά θέλει μια ρύθμιση ώστε όταν χρησιμοποιείται με κωδικό el (οπότε και στις μισές περιπτώσεις θα αφορά ανακατεύθυνση) να δίνει στο url το &redirect=no (π.χ http://el.wikipedia.org/w/index.php?title=TV5&redirect=no έναντι http://el.wikipedia.org/wiki/TV5). Είπα όμως ότι δεν θα επειμείνω γιατί εκτός των άλλων πιστεύω και ότι ενδοβικιπαιδικά είναι λίγο overkill αυτά τα πρότυπα, προσωπικά θεωρώ ότι αρκεί να αναφέρεται στη σύνοψη όταν γίνεται μετάφραση η ενσωμάτωση και να παρατίθεται Link προς το ιστορικό, ούτως η άλλως αυτός που θα πάρει υλικό για να τιμήσει την άδεια θα πρέπει να δίνει τουλάχιστον ένα λινκ προς το ιστορικό του λήμματος οπότε εκεί θα φαίνεται τι ήρθε και από που και άρα πρακτικά το αποτέλεσμα είναι ίδιο. --79.130.38.212 22:26, 30 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Σε διεθνείς οροσειρές, αν οι κατηγορίες των οροσειρών περιλαβάνουν κατηγορίες χωρών, υπάρχει κίνδυνος ένα βουνό που βρίσκεται (πχ) εξ ολοκλήρου στη Ρωσία να βρεθεί (μέσω των μητρικών κατηγοριών) στην κατηγορία γεωγραφία της Μογγολίας. Εγώ προσωπικά το βρίσκω την ταξινόμηση πιο πρακτική έτσι. (Νομίζω ότι και στα αγγλικά έτσι το έχουν) --C Messier 13:51, 1 Οκτωβρίου 2014 (UTC)

Πού έγκειται το λάθος; --C Messier 14:00, 1 Οκτωβρίου 2014 (UTC)
Ειλικρίνα δεν κατάλαβα. Πιστεύεις ότι δεν πρέπει να υπάρχουν κατηγορίες «οροσειρές στην τάδε χώρα»; --C Messier 14:04, 1 Οκτωβρίου 2014 (UTC)
Πάλι θα βρίσκεται περιεχόμενο σε αυτές τις κατηγορίες οροσειρές ανά χώρα, αλλά αντί να είναι η κατηγορία για όλη την οροσειρά, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει βουνά ή γεωγραφικά χαρακτηριστικά που δεν βρίσκονται σε όλες τις χώρες στις οποίες υπάγεται η κατηγορία της οροσειράς, μπαίνει μόνο το λήμμα. --C Messier 14:39, 1 Οκτωβρίου 2014 (UTC)

Συγγνώμη, αλλά πού το άδικο... Τόσο η Εφημερίδα των Συντακτών όσο και η Αυγή θεωρούνται φύλα προσκείμενα ΜΜΕ στην άκρα αριστερά (ΣΥΡΙΖΑ για μην γενικολογούμε...)... Επίσης, κομματικά μόνο η άκρα αριστερά ήταν υπέρ της διατήρησης της λειτουργίας της ΕΡΤ... Ακόμη και η ΔΗΜΑΡ που αποχώρησε από τη συγκυβέρνηση εξαιτίας της υπόθεσης αυτής, αποχώρισε, όχι γιατί διαφωνούσε με το κλείσιμο, αλλά για την διαδικασία που ακολουθήθηκε (κλείνουμε το μαγαζί-ανοίγουμε ολοκαίνουργιο αντί για ριζική αναδιοργάνωση που επιθυμούσε...)...--Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 10:55, 2 Οκτωβρίου 2014 (UTC)

ΕΡΑ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Γιατί διέγραφες όλα τα λογότυπα των ραδιοφωνικών σταθμών της ΕΡΑ; George23820 Συζήτηση‎ 19:26, 4 Οκτωβρίου 2014 (UTC)

Ελληνοαυστραλοί[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

I think your attitude towards me was really rude and unnecessary. I am trying to do my best to create a new article which I consider is very important to be in the Greek Wikipedia. If you see I do not have a proper grammar or accidentally make a mistake you should tell me or help instead of deleting all the things I did. That is the main spirit of Wikipedia, to help some other users, share and try to bring some information (with reliable sources, of course). Mindfully. Delotrooladoo (συζήτηση) 01:56, 5 Οκτωβρίου 2014 (UTC)

Αυτό γιατί μου θυμίζει πρόσφατο ντεζά βου με παραγγελίες εικόνων και λημμάτων σε άλλους χρήστες από ανώνυμο ? --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 18:46, 10 Οκτωβρίου 2014 (UTC)

Έχε επίσης υπόψη το ενδεχόμενο (κάποια από τα αιτήματα) να πρόκειται για σημειώσεις-υπενθυμίσεις (post-it μορφή) του ίδιου του χρήστη, απλά χωρίς να είναι συνδεδεμένος... Ξέρω, λίγο υπερβολικό, αλλά πολύ πιο λογικό από την χειραγώγιση (λήψη και εκτέλεση οδηγιών) ενός εφήβου (τέτοια ηλικιακή κατηγορία τον κόβω τον χρήστη με τον τρόπο γραφής και συνεισφοράς/συμπεριφοράς... 18 max και χωρίς να θέλω να τον μειώσω με αυτό...)...--Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 21:23, 10 Οκτωβρίου 2014 (UTC)

Και είναι ακόμη... Cheers... SFriendly.svg --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 16:22, 20 Οκτωβρίου 2014 (UTC)

απαντηση[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

γεια σας, για ποιο αρθρο αναφερεστε? Greco22 (συζήτηση) 00:39, 21 Οκτωβρίου 2014 (UTC)

δυστυχως αυτο ειναι λιγο δυσκολο διοτι μπαινουν αρκετοι και απο γουστο τους αφαιρουν με το ετσι θελω...ξερετε, μαλλον ολυμπιακοι, η κοντρα.... Τα αρθρα τα συγκεκριμενα, τα περισοοτερα εχουν links στις ομοσπονδιες. Αν ομως συγκρινατε τους τιτλους με τα επισημα sites των ομοσπονδιων, θα βλεπατε οτι καποιοι "ποντικοι" στη μεταφορα φαγανε μερικους τιτλους για τον Παναθηναικο. Πχ στα αρθρα των πρωταθληματων πετοσφαιρισης ανδρων, αλλα και γυναικων. Τωρα εγω γιατι νοιαζομαι? τυχαινω να συμπαθω τον παο, αν και ποτε δε θα πηγαινα να αφαιρεσω με το ετσι θελω απο αρθα του οσφπ.Greco22 (συζήτηση) 00:55, 21 Οκτωβρίου 2014 (UTC)

Καλησπέρα Elder. Θα ήθελα τη γνώμη σου γι' αυτό. Ευχαριστώ. --Ttzavarasσυζήτηση 16:02, 22 Οκτωβρίου 2014 (UTC)

Συμφωνώ. Παραμένει, διορθώνεται ή διαγράφεται; --Ttzavarasσυζήτηση 16:06, 22 Οκτωβρίου 2014 (UTC)

OTRS ticket Δήμος Μάνδρας- Ειδυλλίας[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα σας, έχουμε αποστείλει στους διαχειριστές σχετικό με τα πνευματικά δικαιώματα των ιστοσελίδων μας email, αλλά δεν έχουμε λάβει το OTRS ticket. Mήπως χρειάζεται να κάνουμε κάποια περαιτέρω ενέργεια; Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια. Δήμος Μάνδρας- Ειδυλλίας (συζήτηση) 09:31, 23 Οκτωβρίου 2014 (UTC)

Επιθέσεις και φραγές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Συζήτηση Τύμβου Καστά[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ο χρήστης Gts-tg από τον οποίο ξεκινάει ουσιαστικά η προσωπική επίθεση περί ιδιορρυθμίας και επιθετικότητας στο ζήτημα εγκυκλοπαιδικότητας της Περιστέρη για το οποίο τρώει πάγο αργότερα στην Αγορά και την οποία ακολουθεί ο αμεσοδημοκράτης (κατά δήλωσή του) Istoria1944 με δηλώσεις στις οποίες γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του την πολιτική της βικιπαίδειας. Πάμε λοιπόν:

Istoria1944 θα υποστηρίξω και εγώ την προσπάθεια αυτή που αναφέρεις. Κύριε Καλογερόπουλε σε ποιά πολιτική της Βικιπαιδείας αναφέρεσαι; Δε το αντιλαμβάνεσαι ότι συνεχίζεις να είσαι εριστικός και αρνητικός(δεν έχει σημασία αν διαφωνούμε, περισσότερη σημασία εγώ δίνω στο πως διαφωνείς) αντί να δίνεις το καλό παράδειγμα ως διαχειριστής; Μην προσπαθείς να το κάνεις θέμα κανονισμών το θέμα γιατί δε πρόκειται για τέτοιο, και με το να εκφοβίζεις ή να βάζεις λόγια σε άλλους δε βγαίνει τίποτα. Gts-tg (συζήτηση) 13:06, 21 Οκτωβρίου 2014 (UTC).

Δεν υπερασπίζεσαι καμιά πολιτική της Βικιπαιδείας τις ιδιορυθμίες σου υπερασπίζεσαι, και εσύ είσαι που δεν δέχεσαι τις απόψεις των χρηστών. Ουφ..Πραγματικά κουράστηκα ε... Gts-tg (συζήτηση) 13:22, 21 Οκτωβρίου 2014 (UTC)

Θεωρώ άμεσο χρεός των συνβικιπαιδιστών να φτιάξουμε όσο πιο άμεσα γίνεται το λήμμα της κας Περιστέρη. Αν έχω χρόνο θα το ξεκινήσω σήμερα το βράδυ. --Istoria1944 (συζήτηση) 12:32, 21 Οκτωβρίου 2014 (UTC) Δηλαδή σε γράφω και θα κάνω αυτό που νομίζω εγώ σωστό, άσχετα αν αντιβαίνει στην πολιτική του εγχειρήματος.

Έως εδώ άφαντοι οι "διαχειριστές" για τις προσωπικές επιθέσεις, άλλωστε η πολιτική είναι ήδη κουρέλια από την απουσία τους και από την κατά περίπτωση παρουσία τους ανά Σ/Κ. Προκαλώ οποιονδήποτε να ανατρέξει στη συζήτηση του Τύμβος Καστά και να τεκμηριώσει ότι επιτέθηκα προσωπικά είτε στον Istoria1944 είτε στον Gts-tg. Εκτός αν ως εριστικότητα αντιλαμβάνονται κάποιοι χρήστες την επιμονή για την εφαρμογή της πολιτικής, την οποία εννοείται θα συνεχίζω να εφαρμόζω επίμονα.

Συζήτηση Αγοράς[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Στη συζήτηση της αγοράς η δημοκρατικότητα του Istoria1944 με την κουλτούρα που ισχυρίζεται ότι έχει και η απαξίωση χρήστη:

 • Δεν θεωρώ ότι πρέπει να γράψω περισσότερο με έναν ανώνυμο χρήστη. Αν έχετε κάτι να πείτε βάλτε τον λογαριασμό σας.--Istoria1944 (συζήτηση) 13:43, 21 Οκτωβρίου 2014 (UTC). Πολύ περισσότερο όταν στη συζήτηση του Τύμβου Καστά είτε για τους λόγους που επικαλείται είτε εσκεμμένα γράφει ανυπόγραφα παρέα με το γνωστό τρολ Dimitrisss. Έχει μεγαλύτερη σημασία το γεγονός ότι χρησιμοποιεί την απάντηση στην ανυπόγραφη συνεισφορά του -και για αυτό δεν πείθομαι για τους λόγους που επικαλείται- για να επιτεθεί στην παρατήρησή μου στην αγορά για τη συμπεριφορά απέναντι στις I.P.

Ακολουθεί οχετός ύβρεων που έχει παρατεθεί και στη σελίδα του Σημειωματάριου διαχειριστών. Οι "διαχειριστές" ακόμα άφαντοι.

Ξαφνικά εμφανίζεται ο διαχειριστής(;) Geraki και αντί τουλάχιστον να υποδείξει στον υβριστή και φωνασκούντα παραβατικό για την πολιτική της ΒΠ, χρήστη ήδη φραγμένο για μεγαλόστομη αθυροστομία, ότι μέχρι εδώ σταμάτα, επιλέγει την εύκολη για αυτόν λύση και προσφιλή εφόσον αφορά στον διαχειριστή Καλογερόπουλο να φράξει τους δύο χρήστες. Θεωρώ αυτή τη διαχειριστική πράξη αντίθετη με την ουσία της πολιτικής της Βικιπαίδειας και δείγμα ατομικής εμπάθειας.

Επίσης προκαλώ οποιονδήποτε να αποδείξει ότι υπάρχει επιθετική συμπεριφορά απέναντι στον χρήστη που έχει αρχίσει να ξεφεύγει με χαρακτηρισμούς και στην Αγορά και στο Σημειωματάριο. Είμαι bold διαχειριστής αδιαμφισβήτητα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν δικαιούμαι αμυντική συμπεριφορά όταν οποιοσδήποτε, γιατί έχει ξανασυμβεί ανάλογο φαινόμενο προσωπικής επίθεσης στο παρελθόν όταν ο χρήστης καταλαβαίνει ότι δεν του περνάει η παράβαση πολιτικής καιόχι μόνο σε μένα, επιτίθεται πλέον με υβριστικούς χαρακτηρισμούς, ορισμός της παραβατικής συμπεριφοράς σύμφωνα με την πολιτική της ΒΠ πάντα. Είναι υποχρέωση και δικαίωμά μου να αμύνομαι όταν οι διαχειριστές είναι άφαντοι για προσωπικούς τους λόγους και καραδοκούν στη γωνία να πυροβολήσουν, όπως έκανε ο διαχειριστής Geraki, και άλλοι που που πιθανώς τρίβουν τα χεράκια τους.

Κατανοώ ότι η σθεναρή υπεράσπιση της πολιτικής είναι ένα ζήτημα. Άλλοι διαχειριστές ευθέως αρνούνται να την εφαρμόσουν όπως ο FocalPoint, σίγουρα ειλικρινέστεροι, άλλοι είναι εξαφανισμένοι στο υπερπέραν, άλλοι έχουν δηλώσει ευθαρσώς ότι δεν θέλουν να ανακατεύονται με τη διαχείριση. Μένουν λοιπόν λίγοι (3 για την ακρίβεια), σίγουρα όχι αλάνθαστοι και 1 I.P. που γνωρίζει πολύ καλύτερα την πολιτική και από τους αποκαλούμενους διαχειριστές. Οι υπόλοιποι που εμφανίζονται από την καθέδρα της ποδηγεσίας της ΒΠ και γνωμοδοτούν από καιρού εις καιρόν καλύτερα να καθίσουν σπίτια τους, γιατί στην πραγματικότητα είναι άφαντοι εκεί που απαιτείται bold διαχείριση της πολιτικής.

Bottom line. Το ζήτημα θα είχε λυθεί αν βρισκόταν ένας διαχειριστής να κάνει μια υπόδειξη έστω -στην πραγματικότητα στην αγγλική ή τη γερμανική βικιπαίδεια ο χρήστης θα είχε πάει σπίτι του με το καλημέρα της πρώτης ύβρης και θα είχε λήξει το ζήτημα. Όμως, διαχειριστής δεν βρέθηκε είτε γιατί το συνηθίζει να είναι άφαντος, είτε γιατί τρίβει τα χεράκια του σε καμιά γωνία, είτε γιατί έχει αντίθετη άποψη έστω, αλλά αόριστη και νεφελώδη και όχι κατατεθειμένη στην σχετική συζήτηση. Βέβαια, η εμπλοκή μου σε τέτοιο βαθμό μού αφαίρεσε τη δυνατότητα χρήσης διαχειριστικών εργαλείων -γιατί μπορεί να κάνει κανείς την ανόητη ερώτηση "καλά γιατί δεν τον έφραξες εσύ" στην ελληνόγλωση ΒΠ βρισκόμαστε όλα είναι πιθανά.--The Elder (συζήτηση) 13:26, 25 Οκτωβρίου 2014 (UTC)

Το επόμενο στοίχημα που απομένει να κερδηθεί είναι να παρουσιαστούν μια σειρά από περσόνες να καταθέσουν κατά του κακού διαχειριστή Καλογερόπουλου. Και θα κερδηθεί.

Goebbels is the progenitor of the most fundamental tenet of modern propaganda: make up a simple, tactical lie, repeat it ad nauseam, and in time the audience will come to assume it's true.

Η από μηχανής παρέμβαση του χρήστη Ggia[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ο χρήστης Ggia, με καταγραμμένη στο ιστορικό χαοτική συμπεριφορά στην παρούσα κοινότητα, όταν νιώθει ότι απειλείται η ιδεολογία του και ό,τι άλλο θεωρεί εκείνος κατά καιρούς, δεν δικαιούται να εμφανίζεται ως από μηχανής θεός να υποστηρίξει το Geraki που λειτουργεί κατά παράβαση της πολιτικής και να επιτίθεται προσωπικά, όντας εγώ φραγμένος και αδύναμος να υπερασπιστώ τον εαυτό μου στην αγορά και να μιλάει για οποιουδήποτε είδους συμπεριφορές. Περισσότερο δεν δικαιούται να χρησιμοποιεί το γεγονός ότι εντόπισα τη συμπεριφορά του ως απόδειξη για τον εμπαθή τίτλο του. Εμπάθεια χαρακτηριστική και με παρελθόν σε ό,τι αφορά εμένα, για να μη μιλήσω για την εμπάθειά του απέναντι σε άλλους χρήστες, δείγματα της οποίας έχω και σε πραγματική δια ζώσης βάση. Όχι αντιπαράθεση, εμπάθεια!--The Elder (συζήτηση) 08:28, 24 Οκτωβρίου 2014 (UTC) --The Elder (συζήτηση) 08:28, 24 Οκτωβρίου 2014 (UTC)

Επίθεση και διαδικτυακή βία εναντίον φραγμένου χρήστη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Παρόλο που θεωρητικά ο χρήστης είναι ενάντιος στη διαδικτυακή βία, πρόσφατα μάλιστα το έθεσε σε φίλτατο χρήστη, ήδη επιτέθηκε στη σελίδα συζήτησής μου για αναίρεση δήθεν λιβέλλου -είτε προφανώς αγνωστικιστής του όρου μια και ο λίβελλος είναι μονοδιάστατο κείμενο ενώ εκείνος έχει πολυδιάστατα καταθέσει στη Βικιπαίδεια την εδώ παρατηρημένη χαοτική συμπεριφορά και με άλλους χρήστες της ΒΠ- επειδή τον απεκάλεσα χαοτικό. Αυτοδίκαια δικαιώνομαι από τη χαοτική συμπεριφορά των επανειλημμένων αναιρέσων κειμένου, τη διαδικτυακή βία που εφάρμοσε γνωρίζοντας την αδυναμία μου να υπερασπιστώ τον εαυτό μου στα διάφορα fora της Βικιπαίδειας για τον χαρακτηρισμό που έθεσα και την περιγραφή της ανήθικης κατ εμέ επίθεσης. Φυσικά δικαιώνομαι και για τις απόψεις μου περί απούσας διαχείρισης, γιατί η εφαρμογή της πολιτικής γίνεται από ανώνυμη IP, και επώνυμο χρήστη που μπορεί και διακρίνει καθαρότερα προθέσεις και πρακτικές --The Elder (συζήτηση) 12:14, 25 Οκτωβρίου 2014 (UTC)

Δείγμα επιθετικής και χαοτικής συμπεριφοράς στην κοινότητα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το παρόν αποτελεί δείγμα, στη διάθεσή σας να ανασύρω από το ιστορικό του χρήστη και χαρακτηρισμούς και τέτοιου είδους χαοτικές επιθέσεις, αναιρέσεις και γενικότερα cuberbully συμπεριφοράς:

 • (εμφάνιση/απόκρυψη) 15:33, 25 Οκτωβρίου 2014 (διαφ. | ιστορ.) . . (-1.140)‎ . . Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos ‎ (Αναίρεση έκδοσης 4900137 από τον Kalogeropoulos *(Συζήτηση) απαράδεχτες οι προσωπ. επιθέσεις-σχόλια) (τελευταίος) [Επαναφορά 1 επεξεργασίας]
 • (εμφάνιση/απόκρυψη) 15:29, 25 Οκτωβρίου 2014 (διαφ. | ιστορ.) . . (-1.140)‎ . . Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos ‎ (Αναίρεση έκδοσης 4900134 από τον Glorious 93 (Συζήτηση))
 • (εμφάνιση/απόκρυψη) 15:28, 25 Οκτωβρίου 2014 (διαφ. | ιστορ.) . . (+352)‎ . . Βικιπαίδεια:Σημειωματάριο διαχειριστών ‎ (→‎Αφαίρεση λιβέλλου από προσωπική σελίδα) (τελευταίος) [Επαναφορά 1 επεξεργασίας]
 • (εμφάνιση/απόκρυψη) 15:27, 25 Οκτωβρίου 2014 (διαφ. | ιστορ.) . . (-1.140)‎ . . Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos ‎ (Αναίρεση έκδοσης 4900131 από τον Kalogeropoulos (Συζήτηση))
 • (εμφάνιση/απόκρυψη) 15:23, 25 Οκτωβρίου 2014 (διαφ. | ιστορ.) . . (-1.105)‎ . . Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos ‎ (Αναίρεση έκδοσης 4900123 από τον Glorious 93 (Συζήτηση))
 • (εμφάνιση/απόκρυψη) 15:18, 25 Οκτωβρίου 2014 (διαφ. | ιστορ.) . . (+354)‎ . . Βικιπαίδεια:Σημειωματάριο διαχειριστών ‎ (→‎Αφαίρεση λιβέλλου από προσωπική σελίδα)
 • (εμφάνιση/απόκρυψη) 15:17, 25 Οκτωβρίου 2014 (διαφ. | ιστορ.) . . (-1.105)‎ . . Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos ‎ (Αφαίρεση λίβελλου από προσωπική σελίδα)
 • (εμφάνιση/απόκρυψη) 15:11, 25 Οκτωβρίου 2014 (διαφ. | ιστορ.) . . (-1.104)‎ . . Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos ‎ (Αναίρεση έκδοσης 4900103 από τον 79.129.239.200 (Συζήτηση))
 • (εμφάνιση/απόκρυψη) 15:11, 25 Οκτωβρίου 2014 (διαφ. | ιστορ.) . . (-1)‎ . . Βικιπαίδεια:Σημειωματάριο διαχειριστών ‎ (→‎Αφαίρεση λιβέλλου από προσωπική σελίδα)
 • (εμφάνιση/απόκρυψη) 15:10, 25 Οκτωβρίου 2014 (διαφ. | ιστορ.) . . (+898)‎ . . Βικιπαίδεια:Σημειωματάριο διαχειριστών ‎ (→‎Αφαίρεση λιβέλλου από προσωπική σελίδα)
 • (εμφάνιση/απόκρυψη) 15:07, 25 Οκτωβρίου 2014 (διαφ. | ιστορ.) . . (-1.104)‎ . . Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos ‎ (Αναίρεση έκδοσης 4900100 από τον Kalogeropoulos (Συζήτηση))
 • (εμφάνιση/απόκρυψη) 15:04, 25 Οκτωβρίου 2014 (διαφ. | ιστορ.) . . (-1.104)‎ . . Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos ‎ (Αναίρεση έκδοσης 4900094 από τον 79.129.239.200 (Συζήτηση))
 • (εμφάνιση/απόκρυψη) 15:03, 25 Οκτωβρίου 2014 (διαφ. | ιστορ.) . . (+355)‎ . . Βικιπαίδεια:Σημειωματάριο διαχειριστών ‎ (→‎Αφαίρεση λιβέλλου από προσωπική σελίδα)
 • (εμφάνιση/απόκρυψη) 15:02, 25 Οκτωβρίου 2014 (διαφ. | ιστορ.) . . (-1.104)‎ . . Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos ‎ (Αναίρεση έκδοσης 4900089 από τον Kalogeropoulos (Συζήτηση))
 • (εμφάνιση/απόκρυψη) 15:01, 25 Οκτωβρίου 2014 (διαφ. | ιστορ.) . . (+28)‎ . . Βικιπαίδεια:Σημειωματάριο διαχειριστών ‎ (→‎Αφαίρεση λιβέλλου από προσωπική σελίδα)
 • (εμφάνιση/απόκρυψη) 15:00, 25 Οκτωβρίου 2014 (διαφ. | ιστορ.) . . (+312)‎ . . Βικιπαίδεια:Σημειωματάριο διαχειριστών ‎ (→‎Αφαίρεση λιβέλλου από προσωπική σελίδα)
 • (εμφάνιση/απόκρυψη) 14:55, 25 Οκτωβρίου 2014 (διαφ. | ιστορ.) . . (-1.104)‎ . . Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos ‎ (Αναίρεση έκδοσης 4900032 από τον Kalogeropoulos (Συζήτηση))
 • (εμφάνιση/απόκρυψη) 13:10, 25 Οκτωβρίου 2014 (διαφ. | ιστορ.) . . (-1.104)‎ . . Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos ‎ (Αφαίρεση λιβέλλου: https://el.wikipedia.org/w/index.php?title=Βικιπαίδεια:Σημειωματάριο_διαχειριστών&diff=4899984&oldid=4899866)
 • (εμφάνιση/απόκρυψη) 13:07, 25 Οκτωβρίου 2014 (διαφ. | ιστορ.) . . (0)‎ . . Βικιπαίδεια:Σημειωματάριο διαχειριστών ‎ (→‎Αφαίρεση λιβέλλου από προσωπική σελίδα)
 • (εμφάνιση/απόκρυψη) 13:06, 25 Οκτωβρίου 2014 (διαφ. | ιστορ.) . . (+672)‎ . . Βικιπαίδεια:Σημειωματάριο διαχειριστών ‎ (→‎Αφαίρεση λίβελλου από προσωπική σελίδα: νέα ενότητα)

Σημείωση[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Από την Κυριακή τα ξημερώματα βρεθώ σε νερά που θα υπάρχει σήμα περίπου την Τρίτη. Μπορεί και Δευτέρα βράδυ. Μη διανοηθεί κανας καλοθελητής να θεωρήσει ότι δε θα κατατεθεί το παρόν στην Αγορά επειδή δε θα δώσω σημεία ζωής αμέσως μετά τη λήξη της φραγής--The Elder (συζήτηση) 14:30, 25 Οκτωβρίου 2014 (UTC)

Έρευνα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Όποτε μπορέσεις κοίτα (επειδή είναι και του τομέα σου αν κατάλαβα καλά...) το λήμμα αυτό αν παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα... Προσωπικά φοβάμαι πως ναι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις... --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 12:39, 3 Νοεμβρίου 2014 (UTC)

Έχουμε επίμονο χρήστη (και πιθανό πάπετ ? πώς αλλιώς να γνωρίζει για βανδαλισμούς με... μερικά λεπτά συνεισφοράς ?) στο λήμμα για τα μέλη της ΧΑ στο Ν. Ηράκλειο... Για δες το... Δεν επιθυμώ πάλι να ξαναρχίσω διορθωπόλεμο με ΧΑυγίτες...--Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 22:29, 3 Νοεμβρίου 2014 (UTC)

 • Διάβασα ορισμένους κανόνες χρήσης πριν επεξεργαστώ. Αυτό δεν σημαίνει πως είμαι πάπετ λοιπόν. Αναιρέσατε τις τεκμηριωμένες πηγές και την σωστή διατύπωση αν κατάλαβα καλά διότι θεωρείτε πως είμαι Χρυσαυγίτης; Είναι σωστό το σκεπτικό αν κατάλαβα; --Μαζικότητα (συζήτηση) 22:47, 3 Νοεμβρίου 2014 (UTC)
Οποιαδήποτε συζήτηση εδώ δεν έχει νόημα. Στη συζήτηση του λήμματος παρακαλώ--The Elder (συζήτηση) 23:25, 3 Νοεμβρίου 2014 (UTC)

Tell[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα, έχεις υπόψη σου αν αποδίδεται στην ελληνική ορολογία το en:Tell; --Ah3kal (συζήτηση) 07:47, 5 Νοεμβρίου 2014 (UTC)

Δες σε παρακαλώ το λήμμα εδώ... Θεωρώ ότι σωστότερη ονομασία και λιγότερο αστεία θα ήταν το Γκοκτούρκ (η αρχική δηλαδή...)... Περιμένω την άποψή σου...--Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 18:37, 8 Νοεμβρίου 2014 (UTC)

Βασικά η γαλλική και αγγλική ΒΠ φαίνεται να διαφωνούν εππί αυτού του θέματος, δηλαδή αν είναι Κοκ ή Γκοκ το σωστό...--Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 18:51, 8 Νοεμβρίου 2014 (UTC)

ΟΚ, θα δω τί μπορώ να κάνω...--Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 19:04, 8 Νοεμβρίου 2014 (UTC)

The Mall[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Προσωπική άποψη ότι κακώς έριξες φραγή στον ανώνυμο 2A01:E35:2E1C:97C0:79FB:EAD7:8BA2:74C8, καθώς η αφαίρεση περιεχομένου (βανδαλισμός κατά την άποψή σου...) που κάνει είναι δικαιολογημένη καθώς πρόκειται για αφαίρεση pov κειμένου... Το οποίο, μάλιστα, αφού τον φράξεις το αφαιρείς εκ νέου, αναιρώντας δική σου επεξεργασία και δίνοντάς του εκ των υστέρων δίκιο... Έχω σε κάτι άδικο από τα παραπάνω ? --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 13:14, 10 Νοεμβρίου 2014 (UTC)

Θα ήθελα την γνώμη σου για το coup de force... Πέραν της έννοιας του πραξικοπήματος την οποία γνωρίζω υπάρχει κάποια άλλη "πιο light" ? Γιατί ο λόγος που το χρειάζομαι δεν έχει καμία σχέση με πραξικόπημα... SFriendly.svg --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 15:53, 10 Νοεμβρίου 2014 (UTC)

Αρχηγέ, είσαι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!! Εχεις δίκο όταν γράφεις προπαγάνδα και σβήνεις ότι δεν σου αρέσει. Μονο οι προπαγανδιστές λειτουργούν έτσι. Χαίρομαι γιατί παραδέχεσαι ότι κάνεις ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ κααι συνεπώς σβήνεις ότι δεν θέλεις να δουν οι άλλοι. Ετσι γίνεται συνήθως. Η προπαγανδιστική πράξη σου της φραγής δείχνει όντως βανδαλισμό και κατακρεούργηση της ελευθεριας της αληθειας που πρεσβευει η εγκυκλοπαίδεια. Μην ανησύχείις όμως έχουν γνώση οι φύλακες! Η αλήθεια δεν κρύβεται, θα επιστρέψεει δριμύτερη!!!

Αρχηγέ, δεν προβάλλω ό,τι θέλω εγώ. Παράθεση τεκμηριωμένων στοιχείων έκανα με καταγεγραμμένες καταδικαστικές αποφάσεις και γεγονότα τα οποία δεν έχω βγάλει απο το μυαλό μου. Για να κάνουμε εν πάση περιπτώσει συζήτηση, θα πρέπει εαν θέλεις όντως να είσαι ατικειμενικός, να σβήσεις και όλα τα υπόλοιπα τα οποία αναγράφονται ειδικά αυτό το οποίο αναφέρει: Η κατασκευή του Mall χαρακτηρίστηκε σκάνδαλο από μεγάλο μέρος του ελληνικού τύπου !!! Μήπως ήταν ο ελληνικός τύπος που έβγαλε τις καταδικαστικές αποφάσεις; Aλλά ξέχασα, εσύ εκτελείς εντολές, ασκείς λογοκρισία και κάνεις προπαγάνδα!

Όσο για την πολιτική, εγω την μελέτησα, εσείς που σβήσατε τα πάντα απο παντού την διαβάσατε;

Από αΝώΔυΝος[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τελικά ποιος πάει να "πικάρει" τον άλλο εδώ μέσα? Σβήσατε με "συνοπτικές διαδικασίες" το λήμμα "Η Γειτονιά μας (τηλεοπτική σειρά)" (ούτε καν επιτρέψατε σε κάποιον χρήστη να διατυπώσει την άποψή του) και νομίζω ότι έχω το ελάχιστο δικαίωμα να σας ζητήσω να μου αποστείλετε το κείμενό του (aNwDyNos@gmail.com), ως ελάχιστη εκ μέρους σας ένδειξη σεβασμού στον κόπο/χρόνο που σπατάλησα για τη δημιουργία του. Αν το ImdB δεν θεωρείται αξιόπιστη ανεξάρτητη πηγή τι να πω, σηκώνω απλά τα χέρια και ειλικρινά λυπάμαι πολύ. Το θαυμάσιο εγχείρημα της Βικιπαίδειας ποδηγετείται βάναυσα στην ελληνική του έκδοση και ουδείς "συγκινείται"... Αναρωτιέμαι αν τελικά θέλετε καλόπιστους και καλοπροάιρετους χρήστες που να συνεισφέρουν ελεύθερα εδώ μέσα, ή πειθήνια "στρατιωτάκια" που θα υπακούν στα κελεύσματά σας??? --ΑΝώΔυΝος (συζήτηση) 11:24, 11 Νοεμβρίου 2014 (UTC)

Δεν απαντώ γιατί απλά έχετε όρεξη για καυγά. Εγώ δεν έχω. Αν δεν πιστεύατε ότι το λήμμα πάσχει από εγκυκλοπαιδικότητα δεν έπρεπε εξαρχής να το σημάνετε--The Elder (συζήτηση) 11:56, 11 Νοεμβρίου 2014 (UTC)

Kalogeropoule, ή Elder ή όπως αλλοιώς θές να σε αποκαλούν,

Όπως ανέφερα ήδη, έχω μελετήσει την πολιτική πριν παραθέσω οτιδήποτε, οπότε τι εννοείς; Θα συμφωνήσω στο γεγονός ότι το συγκεκριμένο λήμμα υπάρχει ήδη, όμως εσύ διέγραψες όλο το πληροφοριακό μου περιεχόμενο επάνω στο υπάρχον λήμμα,το οποίο παρεμπιπτόντως το πηρα απο την αγγλική έκδοση. Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι δυνατόν όταν δεν μας αρέσει ένα εμπεριστατωμένο περιεχόμενο να διαγράφουμε τα πάντα με την αιτιολογία του βανδαλισμού, δίχως καμία επεξεργασία και να κλειδώνουμε το λήμμα επειδή μπορούμε να το κάνουμε. Μάλλον αυτός ο οποίος κατέγραψε την πράξη του, αυτη δηλ. της διαγραφής ως βανδαλισμό ή κάνει προβολή, ή δεν ξερει ολοσδιόλου τι σημαινει βανδαλισμός αφου είναι ο ίδιος που τον διαπράτττει. Και στην προκειμένη περίπτωση αυτό έκανες. Οπότε τελικά ποιος βανδαλίζει τι; Ειδικά όταν χρησιμοποιώ εμπεριστατωμένα στοιχεία απο αξιόπιστες πηγές τις οποίες και παραθέτω, και δεν νομίζω πως μπορούν να αμφισβητηθούν, δεν μπορεί να έρχεται ο οποιοσδήποτε και εντελώς άκριτα να βανδαλίζει το κείμενο με αυτό τον τρόπο απλά διαγράφοντάς το!

Εξ' άλλου το Mall ως θέμα απο μόνο του δεν έχει καμμία θέση στη Wiki πέρα απο τη διαφημιστική του προβολή, κι απο όσο γνωρίζω - εκτος εαν δεν έχω καταλάβει καλά και διόρθωσε με- ένας απο τους σκοπούς της εγκυκλοπαίδειας δεν είναι η διαφημιστική προβολή, οπότε ή διέγράψε το ολοκληρωτικά ή ας έχεις το σθένος να δεχτείς μια ολοκληρωμένη πληροφόρηση σχετικά με το θέμα, διαφορετικά ποιο το νόημα να υπάρχει εδώ; Νομίζω πως ο κόσμος οφείλει και πρέπει να γνωρίζει τα γεγονότα, ειδικά όταν αυτά τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ δεν μπορούν να αμφισβητηθούν, αφου πέραν όλων των άλλων υπάρχουν καταδικαστικές αποφάσεις οι οποιες ενισχύουν τα γραφόμενα μου, εκτός και εάν προσπαθείς να τα συγκαλύψεις.

Ευχαριστώ

Σ.Π.

Υ.Γ. Όσον αφορρά στη λέξη "διαγράφετε", στην προκειμένη περίπττωση γραμματικά είναι γ΄ενικού και έχει κατάληξη αι, ήτοι διαγράφεται. Το "διαγράφετε" στο οποίο εσύ αναφέρεσαι, είναι β΄πρόσωπο πληθυντικού και δεν χρησιμοποιήται ορθά στην προκειμένη περίπττωση. Aυτά επειδή θέλεις να γράφεις και στη Wiki.

Μόλις αρθεί η προστασία του κειμένου, που μπήκε μόνο για να σταματήσει ο διορθωπόλεμος, μελέτησε λίγο πώς μπαίνουν οι παραπομπές για να μην υπάρξουν αμφισβητήσεις ένθεν και ένθεν, κάνε αυτό που σου είπε το Geraki για τις ισχυρές παραπομπές και από μένα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να αλλαχθεί το κείμενο πατόκορφα. Επί της ουσίας στην ίδια γραμμή κινούμαστε. Όμως πρέπει να ακολουθηθεί η πολιτική και όχι οι δικές μου ιδεολογίες και διαθέσεις--The Elder (συζήτηση) 12:18, 11 Νοεμβρίου 2014 (UTC)

ΟΚ Καλογερόπουλε! Εγώ διέγραψα τη σελίδα του Τhe mall athens, την οποία ειχα ξαναδημιουργήσει μετα και απο τη δική σου διαγραφή και θα σεβαστώ την πολιτική. Θα περιμένω να παρέλθει το αντίστοιχο χρονικό διάστημα προκειμένου να αρθεί η ημιπροστασία και θα μελετήσω τις παραπομπές πριν προβώ ξανά σε συμπληρώσεις. Να δούμε μετά για πόσο θα παραμείνει το κείμενο αναρτημένο και εάν όντως κινούμαστε στην ίδια γραμμή.

Ευχαριστίες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ευχαριστώ! Θα ήθελα να σας ζητήσω (όταν έχετε χρόνο) να μου δώσετε κατευθυντήριες γραμμές στο ερώτημα που έχω κάνει εδώ. Επειδή ασχολούμαι με τα Βικιφθέγματα θα ήθελα να ξέρω τι είναι σωστό να κάνω στη Βικιπαίδεια, σε ανάλογες περιπτώσεις. Έχω δει μετακινήσεις σε Βικιφθέγματα, μόνο με σημείωση στη σύνοψη (π.χ. Αλίκη Βουγιουκλάκη +Βικιφθέγματα) αλλά μπορώ να το κάνω και εγώ σαν απλός χρήστης; --Divineale (συζήτηση) 14:06, 11 Νοεμβρίου 2014 (UTC)

Επεμβάσεις χρηστών[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ευχαριστώ τους Ah3kal, KCharitakis και ΖώονΠολιτικόνγια τις παρεμβάσεις τους, εδώ και στην Αγορά -The Elder (συζήτηση) 22:53, 14 Νοεμβρίου 2014 (UTC)

Κι εδώ, παρακαλώ...[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα κ. Καλογερόπουλε! Αν είναι δυνατό κι εδώ ας αλλαχτεί η ορατότητα. Ευχαριστώ, προκαταβολικά! —Estrella roja.svg ΖῷονΠολιτικόν(παρακαλῶ...) 22:56, 14 Νοεμβρίου 2014 (UTC)

Καλησπέρα! Δε νομίζω ότι αυτό το όνομα χρήστη μπορεί να παραμείνει σε χρήση, εσύ τι γνώμη έχεις; --Ttzavarasσυζήτηση 21:40, 17 Νοεμβρίου 2014 (UTC)

Φραγή χωρίς καμία διαπραγμάτευση... Ούτε επίθετο είναι ούτε τίποτε άλλο... Μόνο χαβαλές...

ΥΓ. Κι όμως ο Glorious είμαι, όχι κάποια μαριονέτα του Καλογερόπουλου... SMocking.gif

--Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 21:48, 17 Νοεμβρίου 2014 (UTC)

Πρέπει να είμαι πρέπει να είναι κάργα διχασμένη προσωπικότητα. Ταυτόχρονα στο Αμπού Ντάμπι και στη Γαλλία, γράφω και για γάλλους ποδοσφαιριστές, άστα να πάνε.... Apres moi la deluge SConfident.gif--The Elder (συζήτηση) 22:03, 17 Νοεμβρίου 2014 (UTC)

Merci, avant la déluge SMocking.gif, συμφωνώ απόλυτα. Ούτως ή άλλως μπορεί να χρησιμοποιεί και το άλλο του "όνομα" που έφτιαξε λίγο πριν από το φραγμένο, χρησιμοποιώντας μόνο το αποδεκτό του τμήμα. --Ttzavarasσυζήτηση 22:10, 17 Νοεμβρίου 2014 (UTC)

χρήστης:87.228.204.54/βανδαλισμός[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ηπάρχει ενα πρόβλημα με το χρήστης:87.228.204.54/βανδαλισμός.βρήκα κατι αστείες βλακείες αλλα καθε φορα που το αποθηκέυω εμφανίζεται ενα φιλτρο που μου λέει οτι κανω βανδαλισμό.μήπος μπορείς να φράξεις το φιλτρο διότι οκ ο βανδαλισμός είναι βλακεία αλλα το να βάλεις αστεία πράγματα στης υποσέλιδες σου δεν είναι βεβαίος βανδαλισμός.επίσις γιατι γραφει αυτα τα παραξενα γραμματα εαν βαζω νεους εξωτερικους συνδεσμους(οι ανοησιες βρισκονται στο https://en.wikipedia.org/wiki/User_talk:FunkMonk/Amphitherium )--87.228.204.54 09:16, 20 Νοεμβρίου 2014 (UTC)

Πιστεύω ότι τα σχόλια στο κάτω μέρος της σελίδας αυτής (αν και λίγο παλιά είναι αλήθεια...) μάλλον θα σε ενδιαφέρουν... SFriendly.svg --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 19:01, 25 Νοεμβρίου 2014 (UTC)

Υποψήφια για διαγραφή αρχεία.[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα κ. Καλογερόπουλε! Έβαλα τον κώδικα από τα πρότυπα που τοποθετήσατε σε 3 εικόνες, στη σελίδα συζήτησης εκείνου που τα επιφόρτωσε, ελπίζω να μην πειράζει αυτό (επειδή δεν τα τοποθέτησα εγώ)... Το έκανα για να τα δει ο χρήστης, μήπως έχουμε άμεσα εξελίξεις, ώστε να τα διαγράψετε μια ώρα γρηγορότερα. —Estrella roja.svg ΖῷονΠολιτικόν(παρακαλῶ...) 10:42, 26 Νοεμβρίου 2014 (UTC)

Με την απειλή της επαναδημιουργίας του λήμματος (βλ. τελευταία τοποθέτηση του χρήστη που το δημιούργησε...) προσωπικά θα το κλείδωνα για κάποιο διάστημα, αν και δεν δικαιούμαι να ομιλώ μιας και συμμετείχα κι εγώ στην συζήτηση...--Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 20:44, 30 Νοεμβρίου 2014 (UTC)

ΕΡΤ3[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Έλεγξε το Χρήστης:George23820/Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση 3 και δες αν είναι εντάξει ώστε να ξαναδημιουργηθεί το λήμμα. George23820 Συζήτηση‎ 18:13, 1 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)

Στην Αγορά δεν βρήκα καμία σχετική συζήτηση και επιπλέον αυτό που σάς έγραψα είναι άσχετο με αυτό που μού απαντήσατε. George23820 Συζήτηση‎ 18:28, 1 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)

Το έξυπνο πουλί... από την μύτη πιάνεται...--2A01:E35:2E1C:97C0:A970:3918:2B1C:1391 20:05, 1 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)

αναρχικός του γλυκού νερού ο κύριος. εκ νέου δημιουργία και εκ νέου φτύσιμο της κοινότητας. το λήμμα θέλει κλείδωμα κι ο χρήστης φραγή για παραδειγματισμό. όσο εμπαίζει το σύστημα, τόσο αυτό πρέπει να είναι αυστηρό μαζί του.--2A01:E35:2E1C:97C0:A970:3918:2B1C:1391 20:23, 1 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)

ενδιαφέρον, ο κύριος ανακάλυψε τους λυρισμούς. κι εμένα μου άρεσε ο Σακεσπήρος αλλά όχι κι έτσι.--2A01:E35:2E1C:97C0:A970:3918:2B1C:1391 20:46, 1 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)

Βοήθεια με πρότυπο[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Αν καταλαβαίνω καλά είσαι αρχαιολόγος (?) ή τέλοσπαντων γνώστης σε θέματα ιστορίας, φιλοσοφίας κλπ. Έπεσα πάνω σε αυτό: Πρότυπο:Βασικές έννοιες Ηθικών Νικομαχείων εκτός από την πρώτη εκδοχή του, όλες οι άλλες ήταν υλοποιημένες μέσα σε λήμματα (!). Όλες οι εκδοχές διαφέρουν λίγο ως πολύ... λίμπα εν ολίγοις. Μήπως μπορείς να βάλεις ένα χεράκι να γίνει σωστά η διάταξη των εννοιών στο navbox, γιατί από φιλοσοφία δεν σκαμπάζω γρι (ντάξει όχι ακριβώς...) Τα έχω αφαιρέσει από παντού για την ώρα. -- Spiros790 (συζήτηση) 18:56, 2 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)

ΥΓ. απαντήσεις κλπ σε αυτή την σελίδα παρακαλώ. -- Spiros790 (συζήτηση) 18:57, 2 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)

Βασικό στοιχείο στην αριστοτελική φιλοσοφία είναι οι κλείδες του έργου του. Λίγο-πολύ τα πρότυπα που με παραπέμπεις έχουν χύδην έννοιες που απαντώνται μεν στον Αριστοτέλη αλλά δεν είναι κατ ανάγκην αριστοτελικές. Ένα πρότυπο για τις κλείδες του θα είχε σημασία για την κατανόηση του έργου του αλλά με ειδική αναπτυξη. Αν θέλεις να ασχοληθείς, να σου στείλω ανάλογο υλικό που μπορείς να χρησιμοποιήσεις άφοβα για τη διαμόρφωση σχετικού προτύπου, αλλά και σχετικών λημμάτων--The Elder (συζήτηση) 09:10, 3 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)

Ναι ΟΚ στείλε μου ό,τι θες. Δεν έχω να χάσω κάτι, ακόμα και αν δεν καταφέρω να στήσω κάτι εδώ ίσως μάθω πέντε πράγματα για τον μεγάλο φιλόσοφο. Έχω ενεργοποιήσει και την δυνατότητα αποστολής ηλ. μηνυμάτων της ΒΠ (σχετικό λινκ στη σελίδα μου). Ευχαριστώ. -- Spiros790 (συζήτηση) 16:13, 4 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)


Που είναι το υλικό που μου 'ταξες? Όχι ότι υπάρχει βιασύνη για κάποιο λόγο. -- Spiros790 (συζήτηση) 13:31, 11 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)

ωχ. εγένετο πατάτα λοιπόν... μια ειδοποίηση έχω λάβει από σένα, νόμιζα πως ήταν τσεκαρισιά. Δεν έχω πάρει τπτ άλλο. -- Spiros790 (συζήτηση) 13:51, 11 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)


no worries :) παραδόξως είμαι spiros με "i" αντί για "y'. Αυτή την φορά πήρα το σωστό (ένα word 67 σελίδων). Thnx, θα το δω μέσα στις γιορτές, τώρα που τέλειωσα και το στρατιωτικό και υπάρχει χρόνος, μια χαρά. Χαιρετώ. -- Spiros790 (συζήτηση) 14:12, 11 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)

Πρόβλημα εγκυκλοπαιδικότητας[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

καλησπερα, τι θα επρεπε να βάλω για να πληρει τα κριτιρια εγκυκλοπαιδικότητας το λημμα που έχω προσπαθήσει μερικες φορες να βαλω, γιατι εχω βρει αντίστοιχα στο βικιπαιδεια

Διαβάστε τους συνδέσμους που περιγράφουν την εγκυκλοπαιδικότητα για να καταλάβετε τι είναι εγκυκλοπαιδικό και τι όχι. Ο παππούς σας για παράδειγμα δεν είναι εγκυκλοπαιδικός επειδή ήταν φίλος του Καραμανλή--The Elder (συζήτηση) 18:02, 8 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)

Καλογερόπουλε είσαι ...[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ο παπούς μου βοήθησε τον Κωστανίνο Καραμανλή στα πρώτα του βήματαǃ Εγώ δεν δημιουργώ προβλήματα σε άλλους αλλά εσύǃ Δεν ξέρουμε τι είσαι και τι ρόλο παίζειςǃ Καν δεν υπάρχει το πραγματικό σου όνομαǃ Γιατι μου διέγραψες την σελίδα για τον παπού μου πρώτος? Εγώ δεν σου δημιούργώ προβλήματα αλλά εσύǃ Πας καλά? Ποιός νομίζεις ότι είσαι? Κανένας τρελος θα εισαι από ότι κατάλαβαǃǃǃǃǃ

Γιατί διέγραψες το λήμμα Ηλίας Γκρής (δεν βλέπω κάποια αιτιολόγηση ούτε εμπίπτει εμφανώς μέσα σε κάποιο κριτήριο γρήγορης διαγραφής); Φιλικά. --C Messier 13:57, 9 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)

Διαγραφή Διαίση[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Αν είναι μη εγκυκλοπαιδικός ο συγκεκριμένος σταθμός τότε και όλοι οι υπόλοιποι που αναφέρονται στον αντίστοιχο πίνακα είναι μη εγκυκλοπαιδικοί. Νομίζω ότι είναι λάθος η διαγραφή, πολύ περισσότερο η άμεση διαγραφή, όταν μάλιστα υπήρχε η αφαίρεση της σήμανσης νωρίτερα. Φιλικά. Sotkil (συζήτηση) 15:35, 11 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)

Κι εδώ αναρωτιέμαι, κρατάμε το λήμμα για την Juju την ράπερ ή λήμμα για τον όρο Juju ? --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 18:16, 13 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)

Το όνομα χρήστη εδώ μπορεί να παραμείνει ? Προσωπική εκτίμηση όχι, καθώς είναι καταχρηστικό να χρησιμοποιείς (εκπροσωπείς με την συμπεριφορά/συνεισφορά σου ?) τους όρους αυτούς ως όνομα λογαριασμού... Με αυτή την λογική δεν θα έπρεπε να παραξενευτούμε άμα σε λίγο έχουμε και λογαριασμό χρήστη με το όνομα "Ισλαμικό Κράτος"...--Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 16:01, 15 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)

Δεύτερο Πρόγραμμα (ΝΕΡΙΤ)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Γιατί Καλογερόπουλε διέγραψες τη σελίδα Δεύτερο Πρόγραμμα (ΝΕΡΙΤ); 85.75.152.219 12:54, 18 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)

Τρεις προτάσεις, μία αμετάφραστη, πληροφορίες του ΝΕΡΙΤ--The Elder (συζήτηση) 12:58, 18 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)

Να το επαναδημιουργήσω το λήμμα; --85.75.152.219 13:08, 18 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)

Ο Παντελίδης έχει διπλά πλατινένιο δίσκο (αν και το νέο λήμμα δεν έλεγε και τίποτα) --C Messier 17:28, 18 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)

To ιδεατό και η πραγματικότητα... --C Messier 11:16, 19 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)

Και όχι μόνο δεν προσπαθούν να δείξουν εγκυκλοπαιδικότητα, αλλά αντιγράφουν κιόλας κείμενα με πνευματικά[3]. --C Messier 20:36, 21 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)

Ερώτηση κρίσεως[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

(σαν και αυτές που δεν μας βάζαν στο σχολείο) Από ποιον αυτοκράτορα και μετά την Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία αποφάσισαν να την λένε Βυζάντιο? (και γιατί άραγε? τεσπα) Βάζω περιγραφές των αυτοκρατόρων στα ελληνικά στα wikidata... Άλλοι λένε από τον Μέγα (θα πέσει φωτιά να μας κάψει) Κωνσταντίνο που μετέφερε την πρωτεύουσα, άλλοι από τον σφαγέα-καταστροφέα τον Θεοδόσιο, άλλοι από όταν πλάκωσαν οι Γερμανοί και διαλύθηκε η Δυτική Αυτοκρατορία... δεν βγάζω άκρη. Για την ώρα δεν έχω βάλει τίποτα σε όσους δεν είμαι σίγουρος και την ετικέτα "Βυζαντινός αυτοκράτορας" στους μεταγενέστερους, που σίγουρα τους πιάνει η σύμβαση. -- Spiros790 (συζήτηση) 09:07, 19 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)


Ναι σαφώς. Και εμείς (οι Χριστιανοί απόγονοι τους) είμαστε Ρωμιοί... η ερώτηση είναι η εξής "απλή": τον Θεοδόσιο και τον Μ. Κωνσταντίνο τον λέω Ρωμαίο ή Βυζαντινό αυτοκράτορα? Τον Ιουστινιανό και τον Παλαιολόγο τους λέω σίγουρα Βυζαντινούς, καλώς ή κακώς έτσι καθιερώθηκε. -- Spiros790 (συζήτηση) 10:40, 19 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)


OK thnx. :) Από τον Ιουστινιανό και μετά βυζαντινός πιο πίσω αυτοκράτορας της ανατολικής/δυτικής ρωμ. αυτοκρατορίας. Είναι ετικέτες περιγραφής στα wikidata, δηλ. δεν υπάρχει περιθώριο για πολλά λόγια/επεξήγηση. Πρέπει να μπαίνει μια λακωνική ετικέτα που να λέει με τρόπο άμεσο την πιο θεμελιώδη πληροφορία για το αντικείμενο, και το ρωμαϊκό κράτος από ένα σημείο και μετά είναι γνωστό σαν Βυζάντιο. -- Spiros790 (συζήτηση) 11:36, 19 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)