Συζήτηση:Αθανάσιος Καυκαλίδης/Πρόταση διαγραφής: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Ετικέτα: Αναιρέθηκε
Ετικέτα: Αναιρέθηκε
Γραμμή 47: Γραμμή 47:
== Εκκρεμότητα στην αγγλική ΒΠ ==
== Εκκρεμότητα στην αγγλική ΒΠ ==


Βλέπω, εν όψει των λεχθέντων εδώ, να εκκρεμεί η διευθέτηση στην αγγλική ΒΠ. Επίσης, βλέπω την ίδια υποτιμητική και διαστρεβλωτική προσέγγιση στο άρθρο για τον [[Συζήτηση:Ζέφυρος_Καυκαλίδης|Ζέφυρο Καυκαλίδη]]. Θα ήθελα να το δω καλόπιστα, ότι πρόκειται για ειλικρινές ενδιαφέρον περί εγκυκλοπαιδικότητας.
Βλέπω, εν όψει των λεχθέντων εδώ, να εκκρεμεί η διευθέτηση στην αγγλική ΒΠ. Επίσης, βλέπω την ίδια υποτιμητική και διαστρεβλωτική προσέγγιση στο άρθρο για τον [[Συζήτηση:Ζέφυρος_Καυκαλίδης|Ζέφυρο Καυκαλίδη]]. Θα ήθελα να το δω καλόπιστα, ότι πρόκειται για ειλικρινές ενδιαφέρον περί εγκυκλοπαιδικότητας. [[User:Spiros71|Spiros71]] ([[User talk:Spiros71|talk]]) 06:34, 24 Οκτωβρίου 2021 (UTC)

Έκδοση από την 06:34, 24 Οκτωβρίου 2021

Εκκρεμότητα στην αγγλική ΒΠ

Βλέπω, εν όψει των λεχθέντων εδώ, να εκκρεμεί η διευθέτηση στην αγγλική ΒΠ. Επίσης, βλέπω την ίδια υποτιμητική και διαστρεβλωτική προσέγγιση στο άρθρο για τον Ζέφυρο Καυκαλίδη. Θα ήθελα να το δω καλόπιστα, ότι πρόκειται για ειλικρινές ενδιαφέρον περί εγκυκλοπαιδικότητας. Spiros71 (talk) 06:34, 24 Οκτωβρίου 2021 (UTC)[απάντηση]