Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Προσθεθηκε περιεχομενο
Ετικέτες: Επεξεργασία από κινητό Διαδικτυακή επεξεργασία από κινητό
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
Το '''Ινστιτούτο Τεχνολογίας και Υπολογιστών Εκδόσεων Διόφαντος''' (ΙΤΥΕ) είναι εκδοτική αρχή που υπάγεται στο Ελληνικό δημόσιο. Είναι ο διάδοχος του [[Οργανισμός Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων|ΟΕΔΒ]] ο οποίος λειτουργούσε έως το 2012. Στόχος του να συνεχίσει το έργο του ΟΕΔΒ, παράγοντας τα σχολικά βιβλία για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης από το δημοτικό έως το Λύκειο.
Το '''Ινστιτούτο Τεχνολογίας και Υπολογιστών Εκδόσεων Διόφαντος''' (ΙΤΥΕ) είναι εκδοτική αρχή που έχει ενταχθεί στο Ελληνικό δημόσιο. Είναι ο διάδοχος του [[Οργανισμός Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων|ΟΕΔΒ]] ο οποίος είχε λειτουργήσει έως το 2012. Στόχος του να συνεχίσει το έργο του ΟΕΔΒ, παράγοντας τα σχολικά βιβλία για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης από το Δημοτικό έως το Λύκειο.

Έκδοση από την 16:52, 11 Οκτωβρίου 2018

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας και Υπολογιστών Εκδόσεων Διόφαντος (ΙΤΥΕ) είναι εκδοτική αρχή που έχει ενταχθεί στο Ελληνικό δημόσιο. Είναι ο διάδοχος του ΟΕΔΒ ο οποίος είχε λειτουργήσει έως το 2012. Στόχος του να συνεχίσει το έργο του ΟΕΔΒ, παράγοντας τα σχολικά βιβλία για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης από το Δημοτικό έως το Λύκειο.