Πρώτο πρόγραμμα (ΝΕΡΙΤ): Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Γραμμή 22: Γραμμή 22:
}}
}}


Το '''Πρώτο Πρόγραμμα''' είναι το πρώτο ραδιόφωνο της [[ΝΕΡΙΤ]]. Είναι μια de facto (ουσιαστική) επαναλειτουργία του [[Πρώτο Πρόγραμμα|πρώτου προγράμματος]] της [[Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση|ΕΡΤ]]. Αυτό το ραδιόφωνο, ιδρύθηκε από τη νεοσύστατη [[Δημόσια Ραδιοφωνία (κρατικός φορέας)|Δημόσια Ραδιοφωνία]], και συνεχίζει την λειτουργία του, με αυτό το όνομα. Το πρόγραμμά του είναι ενημερωτικό και αθλητικό και το μοιράζεται με το [[Τρίτο Πρόγραμμα (ΝΕΡΙΤ)|Τρίτο Πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ]], καθώς και ένα δελτίο ειδήσεων. Το Πρώτο Πρόγραμμα μετέδιδε επίσης, τους αγώνες της [[Εθνική Ελλάδος (ποδόσφαιρο ανδρών)|Εθνικής Ελλάδος]] και των άλλων ομάδων. Γενικότερα, όλο το [[Μουντιάλ 2014]]<ref>[http://www.eparousia.gr/2014/06/%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-mundial/ Το Πρώτο Πρόγραμμα στο Mundial]</ref>. Μεταδίδει, ενημερωτικές εκπομπές (μερικές φορές και ψυχαγωγικές), δελτία ειδήσεων, αθλητικά δελτία ειδήσεων, αθλητικές εκπομπές κ.ά. Αυτό το ραδιόφωνο παραμένει '''Πρώτο Πρόγραμμα''', από τη νεοσύστατη [[Δημόσια Ραδιοφωνία (κρατικός φορέας)|Δημόσια Ραδιοφωνία]], και συνεχίζει με αυτό το όνομα. Κάποιες φορές, μεταδίδει και λαϊκή μουσική. Μεταδίδει και νέα από το χρηματιστήριο τους χρηματιστηριακούς δείκτες. Μετέδιδε από τη [[ΝΕΡΙΤ Sports]] αγώνες ποδοσφαίρου για το Μουντιάλ 2014, στη [[Βραζιλία]].
Το '''Πρώτο Πρόγραμμα''' είναι το πρώτο ραδιόφωνο της [[ΝΕΡΙΤ]]. Είναι μια de facto (ουσιαστική) επαναλειτουργία του [[Πρώτο Πρόγραμμα|πρώτου προγράμματος]] της [[Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση|ΕΡΤ]]. Αυτό το ραδιόφωνο, ιδρύθηκε από τη νεοσύστατη [[Δημόσια Ραδιοφωνία (κρατικός φορέας)|Δημόσια Ραδιοφωνία]], και συνεχίζει την λειτουργία του, με αυτό το όνομα. Το πρόγραμμά του είναι ενημερωτικό και αθλητικό και το μοιράζεται με το [[Τρίτο Πρόγραμμα (ΝΕΡΙΤ)|Τρίτο Πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ]], καθώς και ένα δελτίο ειδήσεων. Ο σταθμός μετέδιδε επίσης, τους αγώνες της [[Εθνική Ελλάδος (ποδόσφαιρο ανδρών)|Εθνικής Ελλάδος]] και των άλλων ομάδων. Γενικότερα, όλο το [[Μουντιάλ 2014]]<ref>[http://www.eparousia.gr/2014/06/%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-mundial/ Το Πρώτο Πρόγραμμα στο Mundial]</ref>. Μεταδίδει, ενημερωτικές εκπομπές (μερικές φορές και ψυχαγωγικές), δελτία ειδήσεων, αθλητικά δελτία ειδήσεων, αθλητικές εκπομπές κ.ά. Αυτό το ραδιόφωνο παραμένει '''Πρώτο Πρόγραμμα''', από τη νεοσύστατη [[Δημόσια Ραδιοφωνία (κρατικός φορέας)|Δημόσια Ραδιοφωνία]], και συνεχίζει με αυτό το όνομα. Κάποιες φορές, μεταδίδει και λαϊκή μουσική. Μεταδίδει και νέα από το χρηματιστήριο τους χρηματιστηριακούς δείκτες. Μετέδιδε από τη [[ΝΕΡΙΤ Sports]] αγώνες ποδοσφαίρου για το Μουντιάλ 2014, στη [[Βραζιλία]].


==Ραδιοφωνικοί παραγωγοί==
==Ραδιοφωνικοί παραγωγοί==

Έκδοση από την 17:56, 21 Ιουλίου 2014

Αυτό το λήμμα αφορά το Πρώτο πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ. Για το Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, δείτε: Πρώτο Πρόγραμμα.
Πρώτο πρόγραμμα (ΝΕΡΙΤ)

Το λογότυπο του πρώτου προγράμματος της ΝΕΡΙΤ
Οργανισμός: ΝΕΡΙΤ
Έτος ιδρύσεως: 2013 (Δημόσια Ραδιοφωνία)
Έναρξη λειτουργίας: 2013
Συνεργαζόμενοι σταθμοί: Τρίτο Πρόγραμμα
Kosmos 93.6
Σλόγκαν: Πρώτο Πρόγραμμα
Τοποθεσία: Ραδιομέγαρο, Αγία Παρασκευή, Αθήνα (Ελλάδα)
Γλώσσα: Ελληνικά
Περιοχή εκπομπής: Πανελλαδικά
Συχνότητα: 91.6 MHz FM
105.8 MHz FM
Ιστοσελίδα: Ακούστε ζωντανά το Πρώτο πρόγραμμα

Το Πρώτο Πρόγραμμα είναι το πρώτο ραδιόφωνο της ΝΕΡΙΤ. Είναι μια de facto (ουσιαστική) επαναλειτουργία του πρώτου προγράμματος της ΕΡΤ. Αυτό το ραδιόφωνο, ιδρύθηκε από τη νεοσύστατη Δημόσια Ραδιοφωνία, και συνεχίζει την λειτουργία του, με αυτό το όνομα. Το πρόγραμμά του είναι ενημερωτικό και αθλητικό και το μοιράζεται με το Τρίτο Πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ, καθώς και ένα δελτίο ειδήσεων. Ο σταθμός μετέδιδε επίσης, τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος και των άλλων ομάδων. Γενικότερα, όλο το Μουντιάλ 2014[1]. Μεταδίδει, ενημερωτικές εκπομπές (μερικές φορές και ψυχαγωγικές), δελτία ειδήσεων, αθλητικά δελτία ειδήσεων, αθλητικές εκπομπές κ.ά. Αυτό το ραδιόφωνο παραμένει Πρώτο Πρόγραμμα, από τη νεοσύστατη Δημόσια Ραδιοφωνία, και συνεχίζει με αυτό το όνομα. Κάποιες φορές, μεταδίδει και λαϊκή μουσική. Μεταδίδει και νέα από το χρηματιστήριο τους χρηματιστηριακούς δείκτες. Μετέδιδε από τη ΝΕΡΙΤ Sports αγώνες ποδοσφαίρου για το Μουντιάλ 2014, στη Βραζιλία.

Ραδιοφωνικοί παραγωγοί

  • Μαρία Γεωργίου
  • Ρίκα Βαγιάννη
  • Ιωσήφ Νικολάου
  • Γιάννης Μπακόπουλος

Δείτε επίσης

Εξωτερικοί σύνδεσμοι

Παραπομπές