Γ.Σ. Ηλιούπολης (καλαθοσφαίριση γυναικών)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Αυτό το λήμμα αφορά το τμήμα καλαθοσφαίρισης γυναικών της Ηλιούπολης. Για τον ευρύτερο σύλλογο, δείτε: Γ.Σ. Ηλιούπολης (σύλλογος Αττικής).
Γ.Σ. Ηλιούπολης
Ταυτότητα
Πλήρες όνομαΓυμναστικός Σύλλογος Ηλιούπολης
ΊδρυσηΣύλλ.: 1953, πριν 71 έτη (1953)
Τμήμα: 2012, πριν 12 έτη (2012) (τελευταία ανασύσταση)
ΧρώματαΜπλε & Κόκκινο          
ΈδραΑ' Κλειστό Ηλιούπολης
ΠεριοχήΗλιούπολη, Αττική, Ελλάδα
ΔιεύθυνσηΤυρταίου 1-3, Τ.Κ. 16343, Ηλιούπολη
Ιστότοποςilioupolisbc.gr
Πρόσωπα
Πρόεδρος Βασίλης Ζαφειρούλης
Προπονητής Γιάννης Γερεουδάκης
Συνεργάτης Μίλτος Στανέλλος
Διοργανώσεις
ΔιοργανώσειςΑ2 Εθνική Κατηγορία
Κύπελλο Ελλάδος
2016-17Α2 0Εθνική → 7η (Νότος)
Διακρίσεις
Τίτλοι2 Πρωταθλήματα Α' Ε.Σ.Κ.A.
Εμφανίσεις
Εντός
Εκτός
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Σελίδα στο Facebook
Ενεργά τμήματα του Γ.Σ. Ηλιούπολης
Ποδόσφαιρο (Ανδρών) Μπάσκετ (Ανδρών) Μπάσκετ (Γυναικών)
Βόλλεϋ (Γυναικών) Πόλο (Ανδρών) Πόλο (Γυναικών)
Κολύμβηση Τέννις Τζούντο
Στίβος Ρυθμική Γυμναστική

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηλιούπολης, γνωστός και με τη σύντμηση Γ.Σ.Η., είναι ελληνικό αθλητικό σωματείο που δραστηριοποείται στην περιοχή της Ηλιούπολης στην Αττική, όπου και βρίσκονται οι έδρες των τμημάτων του. Επίσημο έτος ίδρυσής του είναι το 1953. Στο έμβλημά του απεικονίζεται ο Ήλιος και οι αθλητές του αγωνίζονται με χρώματα το κόκκινο και το μπλε. Έδρα του συλλόγου είναι το Α' Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης. Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου είναι ο Βασίλης Ζαφειρούλης. Καθήκοντα πρώτου προπονητή διατηρεί από τον Ιανουάριο του 2013 ο Γιάννης Γερεουδάκης [1] με άμεσο συνεργάτη τον Μίλτο Στανέλλο.

Το γυναικείο τμήμα καλαθοσφαίρισης αποτελεί νομικά ένα από τα ερασιτεχνικά τμήματα του συλλόγου, το οποίο προϋπήρχε στη δεκαετία του 1990, ωστόσο με την τρέχουσα μορφή του λειτουργεί από το 2012 και μετά.

Ιστορική αναδρομή[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Πρώτα βήματα στις Εθνικές Κατηγορίες (1993-1997)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η λήξη της αγωνιστικής περιόδου 1993-94 βρήκε τη γυναικεία ομάδα της Ηλιούπολης Πρωταθλήτρια Αττικής, με αποτέλεσμα να ανέλθει στη δεύτερη τη τάξει Εθνική Κατηγορία που ήταν τότε η Β' Εθνική.[2] Τρία χρόνια μετά, το καλοκαίρι του 1997, εντάχθηκε στο δυναμικό της νεοσύστατης Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Ο σύλλογος συμμετείχε επίσης στις δύο πρώτες διοργανώσεις του Κυπέλλου Ελλάδος, θεσμός που δημιουργήθηκε το 1994.

Επταετία στην Α2 Εθνική (1997-2004)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Την αγωνιστική περίοδο 1997-98, την πρώτη που διοργανώθηκε γυναικείο Πρωτάθλημα Α2 Εθνικής, η Ηλιούπολη ήταν η μία από τις 12 ομάδες που αγωνίστηκαν σε αυτό. Στην τελική κατάταξη βρέθηκε στην 9η θέση, με 8 νίκες και 14 ήττες, αποφεύγοντας οριακά τον υποβιβασμό.[3] Την ίδια χρονιά συμμετείχε και στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, σε δύο συνολικά αγώνες. Στον πρώτο επικράτησε εκτός έδρας του Φιλίππου Βέροιας με σκορ 35-71, ενώ στο δεύτερο γνώρισε εντός έδρας τον αποκλεισμό από την Α.Ε.Κ. Τρίπολης με σκορ 61-65.

Την επόμενη χρονιά, 1998-99, στην Α2 Εθνική δήλωσαν συμμετοχή και πάλι 12 σύλλογοι. Ο Γ.Σ.Η. βελτίωσε τη θέση του στην τελική κατάταξη, τερματίζοντας 5ος την άνοιξη. Η συγκομιδή του ήταν 13 νίκες και 9 ήττες, όσες και των συλλόγων της Γλυφάδας και της Αγίας Παρασκευής, μεταξύ των οποίων τοποθετήθηκε βάσει των επόμενων κριτηρίων κατάταξης.[4] Η πορεία της Ηλιούπολης στο Κύπελλο ξεκίνησε στη 2η Αγωνιστική της Β' Φάσης, όπου και ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Άρη Χολαργού με σκορ 50-39.

Η περίοδος 1999-00 ήταν για την ομάδα σε μεγάλο βαθμό επανάληψη της προηγούμενης. Έχοντας συλλέξει για μία ακόμη φορά 13 νίκες και 9 ήττες, τερμάτισε εκ νέου στην 5η θέση της τελικής βαθμολογίας, χωρίς να παρατηρηθεί αυτή τη φορά ισοβαθμία.[5] Παράλληλα προσέθεσε στο ιστορικό της ένα ακόμη παιχνίδι Κυπέλλου, στο οποίο και ηττήθηκε εντός έδρας από το Γυμναστικό Κομοτηνής με οριακό σκορ 55-56.

Ο σύλλογος μπήκε δυναμικά στη νέα χιλιετία βελτιώνοντας περαιτέρω τη θέση του την αγωνιστική περίοδο 2000-01. Με τις ομάδες της Α2 Εθνικής να παραμένουν 12 στον αριθμό, εκείνη της Ηλιούπολης κατάφερε να συγκεντρώσει 19 νίκες σε 22 αγωνιστικές, δύο λιγότερες από την Πρωταθλήτρια Γλυφάδα. Στην τελική κατάταξη βρέθηκε στην 3η θέση, χωρίς να καταφέρει να εξασφαλίσει την άνοδο στην κορυφαία Κατηγορία.[6] Πληθωρική ήταν και η παρουσία της ομάδας στο Κύπελλο, που κατάφερε να ξεπεράσει με δύο διαδοχικές εντός έδρας νίκες την Α' Φάση. Ειδικότερα νίκησε 54-47 το Παλαιό Φάληρο και 59-49 τον Άρη Θήβας. Την πορεία της σταμάτησε ο Πανσερραϊκός που επικράτησε στην Ηλιούπολη με σκορ 67-70.

Την επόμενη χρονιά, 2001-02, η Ηλιούπολη άγγιξε ξανά την άνοδο χωρίς να τα καταφέρει τελικά. Η προσπάθειά της επέφερε 17 νίκες και 5 ήττες. Ισοβάθμισε κάτω από τον πρωτοπόρο Ηρακλή Θεσσαλονίκης με τις Εσπερίδες Καλλιθέας. Ωστόσο ατύχησε στην ισοβαθμία και τερμάτισε εκ νέου στην 3η θέση.[7] Στο θεσμό του Κυπέλλου απέκλεισε διαδοχικά τον Πρωτέα Βούλας (77-32) και το Περιστέρι (57-30) νικώντας αμφότερους εντός έδρας στα πλαίσια της Α' Φάσης. Στη συνέχεια αποκλείστηκε χάνοντας εντός έδρας από τον Παναθηναϊκό σε αγώνα που έληξε με σκορ 48-73.

Την αγωνιστική περίοδο 2002-03 η ομάδα απώλεσε λίγη από τη δυναμικότητά της, χωρίς, ωστόσο, να κινδυνέψει με υποβιβασμό. Η λήξη της αγωνιστικής δράσης τη βρήκε στην 6η θέση της κατάταξης, έχοντας να επιδείξει 11 νίκες και ισάριθμες ήττες.[8] Στην πρεμιέρα του Κυπέλλου επικράτησε εντός έδρας του Πρωτέα Ελευθερίου-Κορδελιού με σκορ 54-43, αλλά αυτή τη φορά δεν κατάφερε να ξεφύγει από τα όρια της Α' Φάσης. Συγκεκριμένα αποκλείστηκε στη 2η Αγωνιστική από το Θερμαϊκό Θέρμης στη Θεσσαλονίκη με σκορ 61-41.

Το καλοκαίρι του 2003 έλαβε χώρα σημαντική αναδιάρθρωση των Κατηγοριών, με χαρακτηριστικότερες αλλαγές την κατάργηση της Β' Εθνικής Κατηγορίας και τη διάσπαση της Α2 Εθνικής σε δύο Ομίλους των 12 ομάδων. Στην πρώτη υποχρέωση της ομάδας της Ηλιούπολης για το Κύπελλο Ελλάδος γνώρισε τον αποκλεισμό άμεσα από τον Αστέρα Πολυγώνου με σκορ 52-48. Παρόλο που οι αποστάσεις των εκτός έδρας αγώνων μειώθηκαν για την Ηλιούπολη, αυτή δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της Α2 Κατηγορίας. Είχε απολογισμό 5 νίκες και 17 ήττες, με συνέπεια να κατρακυλήσει στην 11η και προτελευταία θέση της βαθμολογίας για τη χρονιά 2003-04.[9] Με τον υποβιβασμό της ομάδας στα τοπικά πρωταθλήματα έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος και το τμήμα σταδιακά υπέπεσε σε αδράνεια.

Απορρόφηση από την Ακαδημία (2009)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το καλοκαίρι του 2009 το τμήμα γυναικών του Γ.Σ.Η., το οποίο βρισκόταν σε αδράνεια, απορροφήθηκε από το αντίστοιχο της Ακαδημίας Ηλιούπολης.[10][11]

Ανασύσταση τμήματος (2012-2017)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Μετά από μία δεκαετία πλήρους αδράνειας το γυναικείο τμήμα της Ηλιούπολης λειτούργησε ξανά, δηλώνοντας συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας Γυναικών της Ε.Σ.Κ. Αττικής. Πρώτος προπονητής της ομάδας ανέλαβε ο Μίλτος Στανέλλος με συνεργάτη το Σάκη Φέξη. Τεχνικός διευθυντής όλων των τμημάτων ήταν ο Γιάννης Γερεουδάκης και team manager ο Χρήστος Πετρόπουλος.[12] Η ομάδα τοποθετήθηκε στο 2ο Όμιλο, από κοινού με τη συντοπίτισσά της Ακαδημία και εννέα ακόμη συλλόγους. Στην τελική βαθμολογική κατάταξη της χρονιάς 2012-13, βρέθηκε να ισοβαθμεί στην κορυφή με τα Καλύβια Θορικού, έχοντας συλλέξει 17 νίκες σε 18 αγώνες. Βάσει των μεταξύ τους αποτελεσμάτων, η Ηλιούπολη στάθηκε άτυχη της ισοβαθμίας, κατάφερε, ωστόσο, έστω και ως δεύτερη να ανέλθει στη Β' Κατηγορία.[13] Ο στόχος επετεύχθη επικρατώντας σε αγώνα μπαράζ επί της Εστίας Φιλίας, που είχε τερματίσει στην αντίστοιχη θέση του άλλου Ομίλου.[14]

Την επόμενη αγωνιστική περίοδο, 2013-14, η Ηλιούπολη πραγματοποίησε εξίσου καλή πορεία στη Β' Κατηγορία, συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία. Στο Πρωτάθλημα έλαβαν μέρος 12 ομάδες που συνέθεσαν ένα και μοναδικό Όμιλο. Στο πλαίσιο αυτό το σωματείο συγκέντρωσε 19 νίκες και 3 ήττες, ολοκληρώνοντας τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη 2η θέση της βαθμολογικής κατάταξης της Κανονικής Περιόδου.[15][16] Στη συνέχεια διασταυρώθηκε στη διαδικασία των Play-Offs με τον 5ο στην κατάταξη, Θρίαμβο Αθηνών. Μεταφέροντας ήδη δύο νίκες, χρειαζόταν μία τρίτη για να πάρει το εισιτήριο ανόδου στην Α' Κατηγορία. Την πέτυχε άμεσα στην έδρα της με σκορ 60-43.[17] Την ίδια περίοδο η ομάδα της Ηλιούπολης έφτασε στα Ημιτελικά του Κυπέλλου Αττικής, όπου και γνώρισε την ήττα από τον Άρη Πετρούπολης με σκορ 47-70.[18] Το προπονητικό δίδυμο της χρονιάς ήταν οι Γερεουδάκης και Στανέλλος.

Την επόμενη χρονιά, 2014-15, παρόλο που η Ηλιούπολη προετοίμασε δυνατό ρόστερ για τα δεδομένα του τοπικού Πρωταθλήματος, δεν κατάφερε να διακριθεί στα πλαίσια της Α' Κατηγορίας. Έχοντας 11 ανταγωνιστές στη διεκδίκηση της ανόδου, τερμάτισε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο απολογισμός της χρονιάς ήταν 13 νίκες και 9 ήττες, επίδοση που δεν επαρκούσε για να στείλει την ομάδα στα Play-Offs.[19][20] Σε ό,τι αφορά το Κύπελλο Αττικής, αποκλείστηκε στη «Φάση των 8» από τον Προμηθέα Χαλανδρίου με σκορ 57-46.[21][22]

Η επιστροφή στις Εθνικές Κατηγορίες επετεύχθη την αγωνιστική περίοδο 2015-16 οπότε και η Ηλιούπολη αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια στην Α' Κατηγορία Ε.Σ.Κ.Α. Κατά την ολοκλήρωση της Κανονικής Περιόδου βρέθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 21 νίκες σε 22 αγωνιστικές, απέναντι σε 11 αντιπάλους.[23] Στη συνέχεια διασταυρώθηκε στη διαδικασία των Play-Offs με τον 4ο Προμηθέα Χαλανδρίου. Την πρόκριση στους Τελικούς θα λάμβανε η ομάδα που πρώτη θα συγκέντρωνε 3 νίκες, μεταφέροντας και τα αποτελέσματα της Κανονικής Περιόδου. Η Ηλιούπολη ήδη προηγούταν με δύο νίκες και πέτυχε άμεσα την επιπλέον που είχε ανάγκη στην έδρα της με σκορ 54-52.[24][25] Στην τελική φάση διασταυρώθηκε με τα Καλύβια Θορικού απέναντι στα οποία επίσης προηγούταν με δύο νίκες. Επικρατώντας στην έδρα της με σκορ 67-50 έκανε το 3-0 στη σειρά και πανηγύρισε μαζί με το Πρωτάθλημα και την επιστροφή της στην Α2 Εθνική Κατηγορία μετά από 12 χρόνια.[2][26][27] Παραδόξως στο Κύπελλο Αττικής η ομάδα δεν είχε αξιόλογη πορεία τη χρονιά αυτή, αφού απέτυχε να μπει στην οκτάδα, έχοντας ηττηθεί με σκορ 58-48 από τον Κρόνο Γέρακα.[28][29]

Κατά την αγωνιστική περίοδο 2016-17, ο Γ.Σ. Ηλιούπολης έλαβε μέρος στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και ειδικότερα στον Όμιλο Νότου.[30] Ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην 7η θέση της τελικής βαθμολογικής κατάταξης, ανανεώνοντας την παρουσία του στην Κατηγορία το επόμενο φθινόπωρο.[30] Ο απολογισμός της χρονιάς ήταν 10 νίκες και 10 ήττες, ενώ δεν παρατηρήθηκε ισοβαθμία με άλλη ομάδα.[30] Πρώτη σκόρερ της ομάδας ήταν η Χριστίνα Θεοδώρου με 248 πόντους. Ακολούθησε από κοντά η Ελένη Γεωργούση με 246 πόντους. Η τελευταία είχε επιπλέον την 5η καλύτερη επίδοση στη συλλογή τριπόντων στο σύνολο του Πρωταθλήματος Νότου (39 στον αριθμό).[31] Στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος, ο σύλλογος γνώρισε την ήττα στην 1η Αγωνιστική της Α' Φάσης από τον Άρη Πετρούπολης με σκορ 54-62.[32][33]

Περίοδοι σε εθνικές κατηγορίες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Περίοδος Επίπ Κατηγορία Θέση Επιπ Αγώνες ΚΠ POf POu Κορυφαία Σκόρερ ΚΠ Κύπελλο Αγών Ευρωπαϊκές διοργανώσεις
1994-95 2 Β' Εθνική ? - ? - - ? - - - - -
1995-96 2 Β' Εθνική ? - ? - - ? 2η - Α' Φάσης 2 - - -
1996-97 2 Β' Εθνική 4 - ? - - ? 1η - Α' Φάσης 1 - - -
1997-98 2 Α2 Εθνική 9 - 8-14 - - ? 3η - Β' Φάσης 2 - - -
1998-99 2 Α2 Εθνική 5 - 13-9 - - ? 2η - Β' Φάσης 1 - - -
1999-00 2 Α2 Εθνική 5 - 13-9 - - ? Α' Φάση 1 - - -
2000-01 2 Α2 Εθνική 3 - 19-3 - - ? 1η - Β' Φάσης 3 - - -
2001-02 2 Α2 Εθνική 3 - 17-5 - - ? 1η - Β' Φάσης 3 - - -
2002-03 2 Α2 Εθνική 6 - 11-11 - - ? 2η - Α' Φάσης 2 - - -
2003-04 2 Α2 Εθνική 11 - 5-17 - - ? 1η - Α' Φάσης 1 - - -
2016-17 2 Α2 Εθνική 7 - 10-10 - - Χριστίνα Θεοδώρου 1η - Α' Φάσης 1 - - -

Πρόσωπα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Διακεκριμένες καλαθοσφαιρίστριες
Εθν Ονοματεπώνυμο
Ελένη Γεωργούση
Χριστίνα Θεοδώρου
Προπονητές
Εθν Ονοματεπώνυμο Θητεία
Μίλτος Στανέλλος 2012 - Ιαν. 2013
Γιάννης Γερεουδάκης 2013 - σήμερα

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. «O Γερεουδάκης στην Ηλιούπολη», άρθρο στον ιστότοπο Tsiotras.blogspot.gr, 4 Ιανουαρίου 2013.
  2. 2,0 2,1 «Ιστορία της Ένωσης και Πρωταθλητές Α' Κατηγορίας Ανδρών & Γυναικών» Αρχειοθετήθηκε 2017-05-04 στο Wayback Machine., πληροφορίες στον επίσημο ιστότοπο της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής.
  3. Περιοδικό «Ματιές στα Σπορ», τεύχος Ιανουαρίου 1999.
  4. Περιοδικό «Ματιές στα Σπορ», τεύχος Ιανουαρίου 2000.
  5. «Βαθμολογία Πρωταθλήματος Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών 1999-2000», πληροφορίες στον επίσημο ιστότοπο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.
  6. «Βαθμολογία Πρωταθλήματος Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών 2000-2001», πληροφορίες στον επίσημο ιστότοπο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.
  7. «Βαθμολογία Πρωταθλήματος Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών 2001-2002», πληροφορίες στον επίσημο ιστότοπο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.
  8. «Βαθμολογία Πρωταθλήματος Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών 2002-2003», πληροφορίες στον επίσημο ιστότοπο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.
  9. «Βαθμολογία Πρωταθλήματος Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών (Όμιλος Νότου) 2003-2004», πληροφορίες στον επίσημο ιστότοπο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.
  10. «Ο Γυμναστικός Σύλλογος της Ηλιούπολης είναι από τους μεγαλύτερους της χώρας», συνέντευξη του Λεωνίδα Παπαγιαννόπουλου με τον κ. Δημήτρη Ευαγγέλου, πρόεδρο του ερασιτέχνη Γ.Σ.Η.
  11. «Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν οι δύο σύλλογοι Ακαδημία 2008 - ΓΣΗ», άρθρο στον ιστότοπο Cityofilioupolis.gr, 24 Ιουλίου 2009.
  12. «Το όραμα του ΓΣ Ηλιούπολης», αναδημοσίευση συνέντευξης του Μίλτου Στανέλλου από τον ιστότοπο WePlayBall.gr, 26 Σεπτεμβρίου 2012.
  13. «Βαθμολογία και Αποτελέσματα Γ' Κατηγορίας Γυναικών Ε.Σ.Κ.Α. (2ος Όμιλος) 2012-2013», πληροφορίες στον επίσημο ιστότοπο του Αθηναϊκού Α.Σ.
  14. «Η Ηλιούπολη την άνοδο στη Β' Ε.Σ.Κ.Α.», άρθρο στον ιστότοπο WomenSports.gr, 28 Μαρτίου 2013.
  15. «Αποτελέσματα Β Ε.Σ.Κ.Α.: Αήττητο πρωτάθλημα για Α.Ε.Κ. Περιστερίου, στα πλέι οφ ο Θρίαμβος!», άρθρο στον ιστότοπο WePlayBall.gr, 26 Μαρτίου 2014.
  16. «Ο Θρίαμβος μπήκε στο νήμα στα πλέϊ οφ, 22-0 μεγάλο ρεκόρ για την σούπερ Α.Ε.Κ. Περιστερίου», άρθρο στον ιστότοπο SportsHero.gr, 26 Μαρτίου 2014.
  17. «Αποτελέσματα Πλέι Οφ Β Ε.Σ.Κ.Α.: Ανέβηκε η Ηλιούπολη, καταιγιστικές οι Αμαζόνες!», άρθρο στον ιστότοπο WePlayBall.gr, 2 Απριλίου 2014.
  18. «Αποτελέσματα Κυπέλλου Ε.Σ.Κ.Α.: Δεύτερος φιναλίστ ο Άρης Πετρούπολης!», άρθρο στον ιστότοπο WePlayBall.gr, 31 Ιανουαρίου 2014.
  19. «Αποτελέσματα Α' Ε.Σ.Κ.Α.: Πρώτη η Αγία, στα πλέι οφ η Α.Ε.Κ. Περιστερίου!», άρθρο στον ιστότοπο WePlayBall.gr, 30 Μαρτίου 2015.
  20. «Νίκες για τους πρωτοπόρους της Α' Ε.Σ.Κ.Α.», άρθρο στον ιστότοπο WomenSports.gr, 30 Μαρτίου 2015.
  21. «Αποτελέσματα Κυπέλλου Ε.Σ.Κ.Α.: Στα ημιτελικά με άνεση και ο Προμηθέας!», άρθρο στον ιστότοπο WePlayBall.gr, 2 Νοεμβρίου 2014.
  22. «Στον Προμηθέα το 4ο εισιτήριο των ημιτελικών του Κυπέλλου», άρθρο στον ιστότοπο WomenSports.gr, 2 Νοεμβρίου 2014.
  23. «Αποτελέσματα Α' Ε.Σ.Κ.Α.: Διπλό παραμονής για ΜΕΛΑΣ, έπεσε το Γαλάτσι!», άρθρο στον ιστότοπο WePlayBall.gr, 21 Μαρτίου 2016.
  24. «Αποτελέσματα Πλέι Οφ Α' Ε.Σ.Κ.Α.: Στον τελικό η Ηλιούπολη, προβάδισμα για Ζωγράφου!», άρθρο στον ιστότοπο WePlayBall.gr, 23 Μαρτίου 2016.
  25. «Στον τελικό η Ηλιούπολη, 2-1 για Ζωγράφου», άρθρο στον ιστότοπο SuperBasket.gr, 23 Μαρτίου 2016.
  26. «Αποτελέσματα Α Ε.Σ.Κ.Α.: Στην Α2 η Ηλιούπολη!», άρθρο στον ιστότοπο WePlayBall.gr, 3 Απριλίου 2016.
  27. «Πρωταθλήτρια Α' Ε.Σ.Κ.Α. Γυναικών η Ηλιούπολη», άρθρο στον ιστότοπο SportCity.gr, 3 Απριλίου 2016.
  28. «Αποτελέσματα Κυπέλλου Ε.Σ.Κ.Α.: Πήραν τα ντέρμπι Αμύντας, Προμηθέας και Γέρακας!», άρθρο στον ιστότοπο WePlayBall.gr, 1 Οκτωβρίου 2015.
  29. «Η Β' Φάση του Κυπέλλου Ε.Σ.Κ.Α. Γυναικών: Έκπληξη ο Ζ.Α.Ο.Ν.!», άρθρο στον ιστότοπο SportsHero.gr, 1 Οκτωβρίου 2015.
  30. 30,0 30,1 30,2 «Βαθμολογία και Αποτελέσματα Πρωταθλήματος Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών (Όμιλος Νότου) 2016-2017», πληροφορίες στον επίσημο ιστότοπο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.
  31. «Νικήτρια η Κουτσουνούρη στην… Ολύμπια Τιτανομαχία στις σκόρερ της Α2 γυναικών του Βορρά με διαφορά... στήθους - Πρώτη στα τρίποντα με ρεκόρ η Ταντουρόφσκα - Πάρτι η Κεχαγια στο Νότο - «Εκαψε τελικά το σπαθί» η Καμμένου», άρθρο στον ιστότοπο Tsiotras.blogspot.gr, 11 Απριλίου 2017.
  32. «Πέρασαν Καλλιθέα, Πετρούπολη από Πατήσια, Ηλιούπολη», άρθρο στον ιστότοπο SportsHero.gr, 18 Σεπτεμβρίου 2016.
  33. «Τα αποτελέσματα στο Κύπελλο Γυναικών», άρθρο στον ιστότοπο BasketNet.gr, 18 Σεπτεμβρίου 2016.

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]