Windows Live Toolbar

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Windows Live Toolbar
Το εικονίδιο της Windows Live Toolbar.
Το εικονίδιο της Windows Live Toolbar.
Στιγμιότυπο του Windows Live Toolbar.
Γενικά
ΔημιουργοίMicrosoft
Είδοςμηχανή αναζήτησης της επιφάνειας εργασίας, πρόσθετο περιηγητή ιστού
Διανομή
Έκδοση3.1.0.130 (7 Μαΐου, 2007)
ΛειτουργικάWindows 2000, Windows XP, Windows Vista
Ανάπτυξη
Υπευθ. ανάπτυξηςMicrosoft
Άδεια χρήσηςfreeware
Σύνδεσμοι
Επίσημος ιστότοπος
http://toolbar.live.com/

Η Windows Live Toolbar είναι μία γραμμή εργαλείων, σχεδιασμένη ως μέρος της οικογένειας υπηρεσιών Windows Live της Microsoft. Είναι ο διάδοχος της MSN Search Toolbar. Περιλαμβάνει το Windows Desktop Search, που εκτελείται στο παρασκήνιο και λειτουργεί ως καταχωρητής αρχείων στο ευρετήριο του υπολογιστή. Παρέχει ένα απλό περιβάλλον εργασίας αναζήτησης, που βρίσκεται στη γραμμή εργασιών και εμφανίζει τα αποτελέσματα της αναζήτησης σε μορφή λίστας όσο ο χρήστης πληκτρολογεί τον όρο αναζήτησης, καθιστώντας εύκολη την αναζήτηση σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εικόνες, αρχεία κειμένου και έγγραφα.

Η Windows Live Toolbar περιλαμβάνει επίσης ένα εργαλείο αυτόματης συμπλήρωσης φορμών και παρέχει άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες Windows Live και MSN, όπως τα Spaces και τα Live Search Maps. Ανταγωνιστές της αποτελούν οι Google Toolbar και η Yahoo! Toolbar.

Onfolio[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το Onfolio είναι ένα εργαλείο έρευνας του OneNote, που χρησιμοποιείται για τη συλλογή δεδομένων από τις ιστοσελίδες. Μετά τη δημιουργία του Onfolio από τη Microsoft, συμπεριλήφθηκε στη Windows Live Toolbar. Το μοναδικό μέσο πρόσβασης στο Onfolio είναι πλέον αυτή.

Δείτε επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]