Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

Tzouki (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα! Εύχομαι να βαίνουν όλα καλώς. Προσπαθώ να ανεβάσω μία εικόνα (χαρακτικό από βιβλίο του 18ου αιώνα, οπότε δεν υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα). Είναι η ακόλουθη: https://eng.travelogues.gr/item.php?view=43436 Θέλω να τη βάλω στην παράγραφο «Η αναφορά ενός ταξιδού στο Λεβάντε», κατά προτίμηση μετά την τρίτη γραμμή. Δεν είμαι σε θέση να καταλάβω τις οδηγίες. Θα μπορούσες να με βοηθήσεις; Πολλά ευχαριστώ!

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα! Εύκολη περίπτωση. Θα την ανεβάσεις στα Commons: https://commons.wikimedia.org/wiki/Special:UploadWizard?uselang=el

Στην καρτέλα «Δικαιώματα (4)», θα επιλέξεις «Αυτό το αρχείο δεν είναι δικό μου έργο», Πηγή είναι η σελίδα που μου δείχνεις, δημιουργός ο Τουρνεφόρ (σχολαστικά θα λέγαμε ότι είναι το Imprimerie Royale αλλά αρκεί ο Τουρνεφόρ). Στα δικαιώματα «Τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας έχουν λήξει οριστικά στις ΗΠΑ» --> «Πιστή αναπαραγωγή ενός πίνακα που είναι κοινό κτήμα επειδή ο καλλιτέχνης πέθανε πριν από 70 χρόνια» (περιέργως μου το βγάζει στα γαλλικά, είναι η τρίτη επιλογή). Στην επόμενη καρτέλα απλά ονόματα και περιγραφές.

Μόλις τελειώσει το ανέβασμα, μπορείς να κάνεις επεξεργασία του λήμματος, θα πατήσεις στο σημείο που θέλεις να φαίνεται η εικόνα, πριν ή μετά μια σχετική παράγραφο. Οχι "μετά την τρίτη γραμμή" θα είναι προβληματικό, ο αριθμός των γραμμών εξαρτάται από το πλάτος του παραθύρου (π.χ. δες το από το κινητό). Εισαγωγή -> Εικόνες και πολυμέσα -> Αναζήτηση, θα σου εμφανίσει τις τελευταίες επιφορτώσεις και θα φαίνεται η εικόνα που ανέβασες, τα υπόλοιπα είναι απλά.

Απαντήστε στο "Ερώτηση από Tzouki στην Ζοζέφ Πιτόν ντε Τουρνεφόρ"