Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:ΔώραΣτρουμπούκη/Structured Discussions Archive 1

RevanzoHellas (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα. Είδα ότι αφαιρέσατε την προσθήκη που είχα κάνει στο άρθρο Εθνική Δημιουργία που αφορούσε τα αποτελέσματα εκλογών. Εγώ το θεωρώ πολύ σχετικό με το λήμμα καθώς είναι κόμμα με εκπροσώπηση στην βουλή και δεν κατανοώ πώς δεν έχει καθόλου σχέση με το εν λόγω λήμμα.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

Βάλατε τα αποτελέσματα της Δημιουργίας Ξανά, άλλου κόμματος δηλαδή, πράγμα που δεν έχει θέση στο λήμμα της Εθνικής Δημιουργίας

RevanzoHellas (συζήτησησυνεισφορές)

Αν παρατηρήσετε και σε άλλα κόμματα πχ την Δημοκρατική Συμμαχία υπάρχουν αποτελέσματα εκλογών, χωρίς το κόμμα να έχει όντως συμμετέχει σε εκλογές. Αυτό γίνεται σε περιπτώσεις που ανεξάρτητοι βουλευτές δημιουργήσουν κόμμα (συνήθως). Έτσι και η Εθνική Δημιουργία καθώς έχει κοινοβουλευτική ομάδα πρέπει να έχει και αυτή τα δικά της ''αποτελέσματα εκλογών''. Αν και κατανοώ πώς να τοποθετήσουμε ως αρχηγό κόμματος τον Τζήμερο θα είναι μπερδευτικό καθώς ο ίδιος είχε συμμετέχει με την ΔΗΞΑΝ το 2019 αλλά τι να γράψουμε, αφού αυτός είναι ο αρχηγός του κόμματος. Τέλος πάντων, εγώ με την άδεια σας, το επαναφέρω.

Απαντήστε στο "Σχετικά με την αφαίρεση της προσθήκης μου"